icon

Brooklyn alebo Viktória. Na koho strane ste a prečo?

Včera o 20:40

Téma trosku na odľahčenie
Ste tím Brooklyn alebo tím Viktória?

anonym_eb51a6
Včera o 20:42

esteze netusim o co ide. vy mate problemy. na odlachcenie coho? teba si najal MK?

anonym_1b85b7
Včera o 20:43

Ani jedno. Je mi to úplne jedno.

marca12
Včera o 20:45

@anonym_autor Ani jeden. Pravda je uprostred. Urcite su Beckhamovci herci a navonok musia vyzerat ako jedna stastna rodina. A Brooklyn sa nechal oblbnut novou rodinou a teraz kyda na tu svoju. Chapem aj jeho,ze asi citil tlak z ich strany. Na druhej strane bez rodiny by nebol tam,kde je. A media to tiez zbytocne nafukuju.

deti95060810
Včera o 20:46

FC Viktória Plzeň?

deti95060810
Včera o 20:47
@marca12

@anonym_autor Ani jeden. Pravda je uprostred. Urcite su Beckhamovci herci a navonok musia vyzerat ako jedna stastna rodina. A Brooklyn sa nechal oblbnut novou rodinou a teraz kyda na tu svoju. Chapem aj jeho,ze asi citil tlak z ich strany. Na druhej strane bez rodiny by nebol tam,kde je. A media to tiez zbytocne nafukuju.

@marca12 jasné, však Victoria Backhem je riadna maska.

marca12
Včera o 20:52
@deti95060810

@marca12 jasné, však Victoria Backhem je riadna maska.

@deti95060810 Je,ale mne sa paci. Ani neviem preco,mam rada ludi,ktori maju masku a pod nou odkryjes poklad.

anonym_69b73b
Včera o 20:58

a mne je nesympatická. Ale zas osierať rodinu ako to robí ich synáčik sa mi tiež nepáči.

beata_k
Včera o 20:58

@anonym_autor Viktoria

enmery
Včera o 21:01

?

ariannazara
Včera o 21:01

Viktoria urcite na niecom fici sak je roztrasena neskutocne, pozerala som o nej dokument vkuse sebou šije ta zena nonstop..a cela sa trasie divna je cela

personality
Včera o 21:11

Ťažko povedať, nežijem s nimi 😄

mirage
Včera o 21:13

aj podla mna je pravda niekde uprostred.

biba_18
Včera o 21:20

ja by som bola ako matka smutná kebyže takto prídem o syna. ale že sú celá rodina trafení je viac než isté. ale zas, ani tomu sa nečudujem, strašné veci si oni dvaja museli prežiť, hlavne keď odišiel do madridu a nedarilo sa mu v repre vtedy…

anonym_3b82e1
Včera o 21:32

@anonym_autor ja urcite tim rodicov.

marci9
Včera o 21:33

o čom tu točíte?

biba_18
Včera o 21:34

@marci9 o beckhamovcoch

tenerifka
Včera o 21:41

Viktorie mi je luto, musela prekusnut vela veci len preto, aby sa rodina udrzala pokope. Ako matka a zena ju dokazem pochopit. Na druhej strane by mala zvolnit, lebo ked nejde o zivot, ide o h…o, ale pri najstarsom synovi je uz asi neskoro. Ak by boli aj s Davidom taki hrozni, ako ich on opisuje, suhlasili by s nim aj ostatni surodenci. Skratka “Takova normalni rodinka”, len na pretrase pred celym svetom…

anonym_b413a7
Včera o 21:45

este ked bola v skupine sa o nej nepekne pisalo... hlavne o koplikovanej rozmaznanej povahe .. a ako sa hovori na kazdom splechu pravdy trochu ... je smutne,ze to upgradovalo az do takychto trapnosti a dostali da dokonca na modreho kona.. ale tak zadarmo by to nerobili -nech je medzi nimi cokolvek -keby neboli slavny tak je to len anca s dediny a tu na koni neznesitelna svokra ci nevesta co ukradla syna

anonym_c8d1aa
Včera o 23:16

@anonym_autor a čo to chce byt? Netuším, odkiaľ fúka 🤣

pr85
Dnes o 08:30

@anonym_autor O čo ide?

januska12323
Dnes o 11:25

Čo sa im stalo? Už som o nich dávno nič nepočula.

ria_sprout
Dnes o 11:30

Nemám na to názor, nezijem s nimi. Ale jedno viem iste, priveľa veľa peňazí a pozornosti kazí charakter a potom sú tu takéto boje o prde.

sabina230
Dnes o 11:59

@anonym_autor ja si myslím že ani jedna strana nie je bez viny a je to tak uprostred. Verila by som viac Brooklynovi ale zase on písal že jeho mama zrušila Nicole na poslednú chvíľu svadobné šaty a ona si vraj musela zháňať nové. Lenže tie čo mala na sebe na svadbe sú haute couture, teda boli ušité na mieru, čo trvá veľmi dlho, berú sa miery, vyberá materiál, strih, veľa skúšania, dolaďovania. Takže je to zvláštne. 😀

anonym_bf66c1
Dnes o 12:05

Uprostred.Ale myslim,ze aj ta Brooklynova zena pekne prilieva urcite v sukromi olej do ohna a hucka ho.

natalka13
Dnes o 12:09

Viktoria, jeho mlada manipuluje(nieje prvy koho odtiahla od rodiny)
ludi ako maku na svadbe a nik nema na mobile fotku video toho tanca?🤔

biba_18
Dnes o 12:19

@natalka13 pobrali im telefony 😲

anonym_ece8f5
Dnes o 12:45

boze ludia, google vam nefunguje?

mne brooklin pride uplne zmanipulovany svojou manzelkou. vzdy sa hovorilo, ze saty od Viktorie zrusila na poslednu chvilu. Teraz on povedal, ze matka ich idmietla usit. a nakoniec navrhar, od ktoreho svadobne saty nevesta mala povedal, ze na nich pracovali rok. cize baba ocividne klame. dalsia vec ten ich akoze prvomanzelsky tanec. Vraj s Viktoriou tancoval az okolo jedenestej vecer, takze prvy tanec to nebol. dalsia vec, vyjadrila sa rodina jej predosleho priatela, ze sa aj u nich skusala rozvratit rodinu, ze s nou mali rovnaku skusenost. ale tak chalan je uz zjavne tiez mimo. mi to pride podobny pripad ako Harry a Megan.

natalka13
Dnes o 13:13
@biba_18

@natalka13 pobrali im telefony 😲

@biba_18 iba zakazali pouzivat.

drahomirrra
Dnes o 13:21

Je mi to zufalo jedno, ale strasne sa bavim na AI Vickinych tancekoch, co ludia vyrabaju, ze ako to asi vyzeralo 😁😁😁

personality
Dnes o 13:42
@drahomirrra

Je mi to zufalo jedno, ale strasne sa bavim na AI Vickinych tancekoch, co ludia vyrabaju, ze ako to asi vyzeralo 😁😁😁

@drahomirrra možno je nakoniec Viktoria aj rada za tie tanečkove videa 😄