icon

Kde a ako sťahovať hudbu na MP3 prehrávač?

jankadanka654321
12. nov 2025

Ahojte, prosim vas kde si vy mamicky/ockovia stahujete hudbu ? Viem ze existuju appky ale ja si chcem hudbu stiahnut vo vhodnom formate a pocuvat staromodne cez MP3 prehravac. Robi to este niekto takto ?
Po 6 rokoch zacinam cvicit a mat 2h tyzdenne len pre mna.
Prosim len konstruktivne komentare k teme.
Dakujem

beata_ra
12. nov 2025

a nie je jednoduchsie mat v mobile apple music alebo spotify? 🙂 ale chapem, chces to do mp3, to je nieco uplne ine. co mi teda ale pripomina, ze aj ja tu svoju mp3ku este stale niekde doma mam, len netusim kde 😂 neviem, ci sa to takto "staromodne" este stahovat vobec da, ci to nie je nejako obmedzene alebo spoplatnene, ani mi popravde nenapadlo to skusat. 🙂

anonym_b559dd
12. nov 2025

@jankadanka654321 https://www.genyt.net/ zadáš meno interpreta nazov skladby kliknes na video a download a to ti da možnosti aky formát chceš

majka99999
12. nov 2025

Ja hladam na youtube a potom si dam vyhladat youtube to mp3 a vyhodi ti online tooly, mozes si vybrat.

ivanakal
12. nov 2025
@beata_ra

a nie je jednoduchsie mat v mobile apple music alebo spotify? 🙂 ale chapem, chces to do mp3, to je nieco uplne ine. co mi teda ale pripomina, ze aj ja tu svoju mp3ku este stale niekde doma mam, len netusim kde 😂 neviem, ci sa to takto "staromodne" este stahovat vobec da, ci to nie je nejako obmedzene alebo spoplatnene, ani mi popravde nenapadlo to skusat. 🙂

@beata_ra ale ved aj spotify je bud obmedzeny alebo spoplatneny....ci? A potrebujes k nemu data, alebo wifi, ci? Tiez mam radsej ked si mozem pesnicky stiahnut do mobilu a pocuvat do nemoty, ale teda nenasla som sposob kde a ako stahovat.

szuchta
12. nov 2025

@ivanakal Je to spoplatnené, ale je to super. Wifi nepotrebuješ, lebo to, čo už stiahnuté v knižnici máš, to vieš prehrávať aj offline. Ale inak vyššie uvedený spôsob som používala aj ja, čo sa sťahovania týka. 😉

ivanakal
12. nov 2025
@szuchta

@ivanakal Je to spoplatnené, ale je to super. Wifi nepotrebuješ, lebo to, čo už stiahnuté v knižnici máš, to vieš prehrávať aj offline. Ale inak vyššie uvedený spôsob som používala aj ja, čo sa sťahovania týka. 😉

@szuchta dik, uz som mudrejsia. V poslednom case som rozmyslala nad spotify, aj kvoli deckam, ti musia mat hudbu vsade 😄 tak pozriem co to stoji, ako to je

anonym_9e99aa
12. nov 2025

@jankadanka654321 ked to chces zadarmo a relativne spolahlive (bez virusov), tak si najdes skladbu na youtube a ked ti ju najde (a kliknes na nu, ze si ju vyberies), tak zmazes "ube" (aby ti vsetko ostalo, len miesto youtube budes mat yout.com/..."... ponukne ti to skonvertovat do mp3 (sice najnizsej kvality, ale tak pocuvat sa to da)... ziaden koncertovy zazitok to nebude 🙂

krasneleto
12. nov 2025
@anonym_b559dd

@jankadanka654321 https://www.genyt.net/ zadáš meno interpreta nazov skladby kliknes na video a download a to ti da možnosti aky formát chceš

@anonym_b559dd dakujem za typ... mam sice spotify, ale tiez mam rada veci stiahnute, a iba sa nimi poklikat...

jankadanka654321
autor
20. nov 2025
@beata_ra

@beata_ra ja nechcem mat hudbu v telefone, telefon neznasam lebo vsetko sa s nim ma robit a este aj pocas hudby kt.znamena relax mam byt oziarena s telefonom v ruke alebo nacapenym na nejakom drziaku. To je uplne chore, toto odmietam. A navyse chcem aj pritom cvicit alebo behat...etc.

jankadanka654321
autor
20. nov 2025
@anonym_9e99aa

@jankadanka654321 ked to chces zadarmo a relativne spolahlive (bez virusov), tak si najdes skladbu na youtube a ked ti ju najde (a kliknes na nu, ze si ju vyberies), tak zmazes "ube" (aby ti vsetko ostalo, len miesto youtube budes mat yout.com/..."... ponukne ti to skonvertovat do mp3 (sice najnizsej kvality, ale tak pocuvat sa to da)... ziaden koncertovy zazitok to nebude 🙂

@anonym_9e99aa dakujem 👍

jankadanka654321
autor
20. nov 2025
@beata_ra

@beata_ra nechcem pouzivat telefon

anonym_9e99aa
21. nov 2025
@jankadanka654321

@beata_ra ja nechcem mat hudbu v telefone, telefon neznasam lebo vsetko sa s nim ma robit a este aj pocas hudby kt.znamena relax mam byt oziarena s telefonom v ruke alebo nacapenym na nejakom drziaku. To je uplne chore, toto odmietam. A navyse chcem aj pritom cvicit alebo behat...etc.

@jankadanka654321 tak samozrejme sluchadla, telefon moze byt dalej od teba (vo vacku, v batohu)... nikto necvici s hudbou bez sluchadiel snad uz ani 🙂

jankadanka654321
autor
27. nov 2025
@anonym_9e99aa

@jankadanka654321 tak samozrejme sluchadla, telefon moze byt dalej od teba (vo vacku, v batohu)... nikto necvici s hudbou bez sluchadiel snad uz ani 🙂

@anonym_9e99aa ja nechcem ani bluetooth sluchadla, je to velke ziarenie. Som osobne len za staru klasiku.