Kedy začne rádio Vlna s vianočnými pesničkami?
Prosim vas neviete? Nehovorili to uz? Dakujem
24.11 býva vždy predpremiera vianočných pesničiek.
hrajú celé ráno - asi do 10 hod.
tak je to už zopár rokov
Dufam, ze vydrzia aspon do zaciatku adventu, pocuvat od novembra vianocne pesnicky je deprimujuce
@viestta pre koho ako
Vzdy mas moznost preladit a najst si radio, ktore ti zanrom vyhovuje
24.11 býva vždy predpremiera vianočných pesničiek.
hrajú celé ráno - asi do 10 hod.
tak je to už zopár rokov
@deti95060810 dakujeeeem , z minuleho roku si to nepamatam 🙂
@deti95060810 dakujeeeem , z minuleho roku si to nepamatam 🙂
@anonym_autor neboj, potom sa to už rozbehne.
@anonym_autor radio ano, ale v obchodoch nic nepreladis
@viestta tak si nakup na eshope
@anonym_autor iste, aj to je moznost. Lenze ja v tom obchode pracujem...
@viestta tak to mas blbe
Dufam, ze takych “odporcov” bude co najmenej tento rok
@viestta úprimnú sústrasť, pre mňa je to utrpenie počúvať celý deň vianočné pesničky
Dufam, ze vydrzia aspon do zaciatku adventu, pocuvat od novembra vianocne pesnicky je deprimujuce
@viestta deprimujuce su vianocne tovary v koncom augusta.
@viestta tak to mas blbe
@anonym_autor pozri sa, ty sa ich nevies dockat. Je to v poriadku. Mne by bohate stacili tyzden pred Vianocami. Aj to je v poriadku. Nevypisujem, ze by tych co sa ich nevedia dockat malo byt co najmenej.
ono by nebol problém, keby tých vianočných bolo zopár, ale nie všetky celý deň a každý deň, zapneš telku všetky reklamy vianočné, ideš na námestie všade vianočné stromčeky... chúďatká malé deti, tie z toho musia mať chaos v hlavičkách že kedy už konečne budú pod stromčekom aj darčeky keď na to čakajú dva mesiace
@viestta tak to mas blbe
@anonym_autor prečo by ich malo byť čo najmenej? Púšťaj si ich aj celý rok keď chceš a odporcovia nebudú a oboje je v poriadku.
@anonym_autor neviem kedy Vlna. Ale rádio Melody od 21.11
Pridi do Lidla,tam už hrajú vyše týždňa
@anonym_autor Predpokladám od Adventu a možno aj skôr..
Ja si vzdy pustam online Funradio Vianoce, zacinaju nejak okolo 1 adventnej nedele az do Troch kralov 😄
@viestta ja som akurat minule v obchode podotkla, ze chudence predavacky budu aj nenavidiet vianoce kym dojdu. Ved od oktobra vianocne doplnky, darceky, hudba 🤦🏽♀️.
@cimage ked za jednu sichtu pocujes Merry Christmas v piatich prevedeniach zacnes sa zamyslat ci nie je cas na nejaky Xanax, priadne nejaku silnejsiu moznost
@viestta nie je advent v novembri tento rok ? 😅
@viestta aj nam prezradis na akom oddeleni pracujes?
@anonym_f9557a je to pre teba take dolezite?
@viestta nie je, len mi to napadlo. Ale ked je pre teba take dolezite neprezradit, tak neprezrad, ja to prezijem😉