icon

Kto je záhadná blondínka na fotke s Nedvědom?

6. sep 2025

Co myslite kto bola ta blondinka zahadna na foto?? Darinka to neni

minenkaa
6. sep 2025

@anonym_autor musim sa priznať ,to som bola ja

autor
6. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa do certa

minenkaa
6. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa do certa

@anonym_autor máš smolu,už ho nepustím

anonym_113b64
6. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa nič v zlom ale ta mala byt mlada a pekna - sorry draha, ty si to nebola

minenkaa
6. sep 2025
@anonym_113b64

@minenkaa nič v zlom ale ta mala byt mlada a pekna - sorry draha, ty si to nebola

@anonym_113b64 som mladá aj pekná

doriiis
6. sep 2025

Dara by sa už mala vykašľať na naháňanie mužov ako takých.Zjavne nemá na to bunky,aby si vybrala normálneho.Alebo,aby sa s normálnym nerozisla

anonym_56746e
6. sep 2025

podla mna ano

tiezjedna
6. sep 2025
@doriiis

Dara by sa už mala vykašľať na naháňanie mužov ako takých.Zjavne nemá na to bunky,aby si vybrala normálneho.Alebo,aby sa s normálnym nerozisla

@doriiis keďže normálneho ešte nemala, tak to nevie posúdiť...

morpheuss
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
6. sep 2025
@morpheuss
Odpoveď bola zmazaná

@morpheuss moc sme nekecali,nebol čas ,tak neviem

morpheuss
6. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss moc sme nekecali,nebol čas ,tak neviem

@minenkaa nabudúce sa ho opýtaj... stavím sa, že máš od neho od rána už aspoň 50 neprijatých hovorov

ariannazara
6. sep 2025

Ten keby nemal 🤑 o neho nikto ani bicykel neopre 😂

minenkaa
6. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa nabudúce sa ho opýtaj... stavím sa, že máš od neho od rána už aspoň 50 neprijatých hovorov

@morpheuss 🤣🤣🤣som mu dala číslo ,k nám do restiky

lllaila
6. sep 2025

@anonym_autor ja si myslím,. že áno, že Nedvěd niečo "poriešil" mimo vzťah. Síce to nesledujem, ale na rozdiel od Jasminy a Rytmusa, ktorí robia len showku, trápnu, na zvýšenie sledovanosti, Dara s Nedvědom zrejme majú skutočný problém vo vzťahu. A Dara sa snaží to zakryť, uhrať.

anonym_0662b6
6. sep 2025

@anonym_autor o 2 tyzdne je na vinobranie v Pezinku. Uvidíme, či opäť bude oslavovať sam. Chudáčik, on dopredu nevedel, že vtedy ona nemá čas. Bože, je to také priehladne. Ale na druhej strane, čo ma povedať? Ze áno, podvádza ma?

lucylaw
6. sep 2025

Mne je trápne aj za ňu,ako musí stále vymýšľať nejaké výhovorky,aby ho kryla..Ale neviem,čo čakala,pokiaľ viem,tak sa rozviedol kvôli nejakej mladej pipine,myslela si,že jej bude verný až do smrti? Mne už je ona celá smiešna,pamätám si,keď si dala urobiť ten facelift,ako sa vyjadrila,že aj on chcel,aby tam išla,ze akože išla "do servisu,aby mu dlhšie vydržala" 🤦🏻‍♀️ no toto by mi chlap raz povedal a už by ma nevidel..A potom o pár mesiacov neskôr už rozprávala,ako on vooobec nepotreboval,aby na ten facelift išla,lebo sa mu páčila taká,aká bola,tak som sa len zasmiala na tej zmene rétoriky 😅

anonym_4f899c
6. sep 2025

Tak u Nedvěda každý vzťah skončil neverou z jeho strany

tenerifka
6. sep 2025

To vedia asi len oni dvaja, len ma udivuje, ze on nie je schopny urobit aspoñ zakladne opatrenia, aby ho neprichytili. Prachy maju velku moc a niektore zeny vydrzia aj neveru. Kazdopadne on, Maros Kramar a Marek Vasut su pre mña traja najskaredsi a najantisexy chlapi schoubiznisu, mne je nevolno len si predstavim, ze by sa ma mal niektory z nich dotknut.

morpheuss
6. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss 🤣🤣🤣som mu dala číslo ,k nám do restiky

@minenkaa vidím, že si v tom už zabehnutá 😂
Snáď mu bude aspoň tá pizza chutiť 😂

autor
6. sep 2025
@anonym_0662b6

@anonym_autor o 2 tyzdne je na vinobranie v Pezinku. Uvidíme, či opäť bude oslavovať sam. Chudáčik, on dopredu nevedel, že vtedy ona nemá čas. Bože, je to také priehladne. Ale na druhej strane, čo ma povedať? Ze áno, podvádza ma?

@anonym_0662b6 toto je divne ze tie foto tej cuszej bloncky este ked isli okolo pasu objaty ok ale za ruky? To zo zuadnou kamkou ci sesterkou isto nik len tak nee robi