icon

Má Jasmina dosť Rytmusa?

4. sep 2025

Tak sa mi zdá, že Jasmina ho ma čoraz viac dosť. Ešte niekomu sa to zdá?

Strana
z2
anonym_258159
4. sep 2025

Trhá ti to žily? Nesleduj ich.

alica110
Autor odpoveď zmazal
gribka1
4. sep 2025

Žiješ s nimi? Možno ide len o sledovanosť.

ukgirls
4. sep 2025

si s nimi bola na kavicke a ona sa ti zverula v slabej chvilke? ci si citala novy cas a tak si si zmyslela ..?

anonym_82f736
4. sep 2025

ona najviac miluje jeho peniaze a materialne pi**viny a on peniaze bude mat vzdy, takze ho bude milovat vzdy 💰😉

autor
4. sep 2025

Tu vidno, že ste frustrované 🥰 Sú to verejne osoby a verejne zverejňujú veci. Ja riešim len to co sami označili za verejné, alebo ukázali svetu. Tým pádom to môžem rozoberať koľko chcem ❤️

tim23
4. sep 2025

@anonym_autor prečo myslíš že ho má dosť?

anonym_2b22f1
4. sep 2025

Kto to vlastne je?

really8
4. sep 2025

@anonym_autor aj ja myslim ze coskoro oznamia ze su uz len najlepsi kamosi a vo svetkej vdake a ucte a respekte bla bla

petronelag
4. sep 2025
@anonym_autor

Tu vidno, že ste frustrované 🥰 Sú to verejne osoby a verejne zverejňujú veci. Ja riešim len to co sami označili za verejné, alebo ukázali svetu. Tým pádom to môžem rozoberať koľko chcem ❤️

@anonym_autor Oni sú obaja veľmi rozumní ľudia a médiam dávajú len informácie na lepšie zviditeľnenie sa. Skôr to vyzerá tak, že pre nich oboch rodina znamená veľa a sú aj v rokoch, keď vedia, čo je vzácne a čo sa dá kúpiť.

autumn1
4. sep 2025

Treba si uvedomiť, že koľko zverejňujú z 24hodinového dňa pár minút a ty si myslíš, že z tých pár minút ešte raz PÁR MINÚT dokážeš hodnotiť niekoho vzťah? To je prípad pre odborníka. Ja by som si nikdy nedovolila súdiť a hodnotiť vzťahy ľudí ktorých poznám osobne a som s nimi niekoľko hodín pravidelne a nie to ešte takto. Trocha sa treba vrátiť do reálneho sveta a nie mentálne žiť vo virtuálnom. Pokiaľ s niekým nežiješ nedokážeš zhodnotiť vzťah.

minenkaa
4. sep 2025

Prečo myslis?

anonym_e6c675
4. sep 2025

Ja si myslím, že ona by ešte chcela jedno dieťa, keďže už jej tikajú biologické hodiny a on keďže už je 50tnik, sa už na to necíti, resp už asi ani jeho plodnosť nie je celkom ok

anonym_78d772
4. sep 2025

@anonym_autor ona uz raz od neho odisla aj so synom, priznal to v rozhovore. Uprimne, videla som s nou 2 dlhsie rozhovory roky dozadu a prisiel mi super jej mindset a tak celkovo hovorila rozumne veci, ale vyjadrenia a ciny za ostatne roky mi teda vzali o nej iluzie 🙂 a celkovo - oni ako dvojka sa nasli - spaja ich okrem syna aj laska k peniazom 😆

tim23
4. sep 2025
@anonym_e6c675

Ja si myslím, že ona by ešte chcela jedno dieťa, keďže už jej tikajú biologické hodiny a on keďže už je 50tnik, sa už na to necíti, resp už asi ani jeho plodnosť nie je celkom ok

@anonym_e6c675 ale no, hádam nebudeme robiť špekulácie o jeho plodnosti 🤦

autor
4. sep 2025
@autumn1

Treba si uvedomiť, že koľko zverejňujú z 24hodinového dňa pár minút a ty si myslíš, že z tých pár minút ešte raz PÁR MINÚT dokážeš hodnotiť niekoho vzťah? To je prípad pre odborníka. Ja by som si nikdy nedovolila súdiť a hodnotiť vzťahy ľudí ktorých poznám osobne a som s nimi niekoľko hodín pravidelne a nie to ešte takto. Trocha sa treba vrátiť do reálneho sveta a nie mentálne žiť vo virtuálnom. Pokiaľ s niekým nežiješ nedokážeš zhodnotiť vzťah.

@autumn1 Ty by si si nedovolila a ja si dovolím 🥰 A čo teraz keď som elektrikar, nemôžem dať psychologickú radu? Alebo hodnotiť ako to vyzerá na základe verbalnej/neverbalnej komunikácie? Ja netvrdím, že to tak bude alebo je.

autumn1
4. sep 2025

Hodnotíš z pár videí, ktoré mohli byť natočené ako vtip netušíš čo sa dialo pred a čo po vypnutí nahrávania, netušíš na koľký krát sa podarilo nahrať video možno prvý, možno 10.

natalka13
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a teda podla coho to dedukujes?

mimi2018
4. sep 2025

@anonym_autor a co tak starať sa o seba? Reči o ostatných v nás vzbudzujú iba negatívne pocity..

tim23
4. sep 2025
@mimi2018

@anonym_autor a co tak starať sa o seba? Reči o ostatných v nás vzbudzujú iba negatívne pocity..

@mimi2018 nerieši Anču od susedov a nestará sa o Zuzu z vedľajšej dediny. Pýta sa na mediálne známy pár. Oni sú si vedomí toho že sa o nich píše a rozpráva a sú s tým v pohode. Inak by svoj život nezdielali s cudzími ľuďmi. Takže dať sa do pohody a nemať potrebuju vyjadrovať sa ku všetkému. Autorka ich zrejme sleduje a zaujíma ju to.

autor
4. sep 2025
@mimi2018

@mimi2018 no ved sa staraj o seba, na čo na mňa reagujes

autor
4. sep 2025
@natalka13

@anonym_autor a teda podla coho to dedukujes?

@natalka13 Vies co dedukujem hlavne aj podľa live streamov kde boli spolu v aute a Jasmina dosť otravena a všetko čo Rytmus povedal pretacala oči, všetko jej vadilo, ja nehovorím že nemá k nemu city asi ma, ale aj dosť veci ju na ňom štve, to proste vnímavý človek vidí a cíti. Taktiež pred par dnami dávala ze si ide prenajať byt, kam bude mať Patrik zakázaný vstup, ze si chce od neho oddýchnuť, on ani nevedel akú knihu vydala nedávno o čom je, tak bola urazena ze nič nevie o tom. Celkovo keď sa spolu bavia tak vidno z toho, že jej vo veľa veciach nerozumie. Von chodí častokrát sama bez neho a on väčšinu dňa prespi ako aj keď bol s Darou. Ale však je mi to jedno, nestarám sa, len to tak trochu vnímam. No som zvedavá ci bude ďalšie dieťa alebo co. Podľa mňa sa tak skoro nerozidu aj keď jej ide na nervy, tak nejaký čas ešte vydrží 😁

binarypete
4. sep 2025

Netusim, ale Rytmus s Jasminou velmi casto chodili do kaviarne ktoru tiez pravidelne navstevujem. Posledne tyzdne uz tam vidavam len jeho so synom. Nesledujem ich nikde takze ziadne zavery nerobim len pre info.

melanta
5. sep 2025
@anonym_autor

@natalka13 Vies co dedukujem hlavne aj podľa live streamov kde boli spolu v aute a Jasmina dosť otravena a všetko čo Rytmus povedal pretacala oči, všetko jej vadilo, ja nehovorím že nemá k nemu city asi ma, ale aj dosť veci ju na ňom štve, to proste vnímavý človek vidí a cíti. Taktiež pred par dnami dávala ze si ide prenajať byt, kam bude mať Patrik zakázaný vstup, ze si chce od neho oddýchnuť, on ani nevedel akú knihu vydala nedávno o čom je, tak bola urazena ze nič nevie o tom. Celkovo keď sa spolu bavia tak vidno z toho, že jej vo veľa veciach nerozumie. Von chodí častokrát sama bez neho a on väčšinu dňa prespi ako aj keď bol s Darou. Ale však je mi to jedno, nestarám sa, len to tak trochu vnímam. No som zvedavá ci bude ďalšie dieťa alebo co. Podľa mňa sa tak skoro nerozidu aj keď jej ide na nervy, tak nejaký čas ešte vydrží 😁

@anonym_autor aký malý mozoček musíš mať, keď veríš, že tie videá sú real? Pretože nie sú. Sú to videá pre ľudí na sociálnych sieťach. Aj jej otrávenosť ním, aj jeho správanie. Všetko, čo zverejňujú, je iba show. Že chodí von sama? Veľa žien, aj mediálne neznámych, chodí von na kávu či drink s kamoškami. Raz keď zmúdrieš, budeš mať kamošky aj ty. Tak ako aj väčšina z nás z koníka. A že on každý deň celý prespí? Na to si ako prišla? Žiješ s nimi v jednej domácnosti? Alebo si len robíš závery zo sociálnych sietí bez toho, aby si bola schopná pochopiť, že prezentácia na sieťach je show? Koľko krát si sa s nimi reálne bavila, normálny rozhovor, s oboma naraz, alebo aj separé. Tipujem, že ani raz.

anonym_dd5809
5. sep 2025

Jo, spomínala že už boli bez seba určitú dobu, ale vrátili sa k sebe, len dokedy...

natalka13
5. sep 2025
@melanta

@anonym_autor aký malý mozoček musíš mať, keď veríš, že tie videá sú real? Pretože nie sú. Sú to videá pre ľudí na sociálnych sieťach. Aj jej otrávenosť ním, aj jeho správanie. Všetko, čo zverejňujú, je iba show. Že chodí von sama? Veľa žien, aj mediálne neznámych, chodí von na kávu či drink s kamoškami. Raz keď zmúdrieš, budeš mať kamošky aj ty. Tak ako aj väčšina z nás z koníka. A že on každý deň celý prespí? Na to si ako prišla? Žiješ s nimi v jednej domácnosti? Alebo si len robíš závery zo sociálnych sietí bez toho, aby si bola schopná pochopiť, že prezentácia na sieťach je show? Koľko krát si sa s nimi reálne bavila, normálny rozhovor, s oboma naraz, alebo aj separé. Tipujem, že ani raz.

@melanta rozhovor s nimi to naozaj ale naozaj nechces😂

autor
5. sep 2025
@melanta

@melanta dúfam, že nikdy nenarazim na také kamošky s takým mozockom ako máš ty 😂

anonym_35949f
5. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a susedovci a znami ti co povedali? Ci tych sa hanbis na to spytat?

autor
5. sep 2025
@anonym_35949f

@anonym_autor a susedovci a znami ti co povedali? Ci tych sa hanbis na to spytat?

@anonym_35949f tu odpovie kto chce a hlupák sa do mňa navaza. 😏

anonym_4b7497
5. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_35949f tu odpovie kto chce a hlupák sa do mňa navaza. 😏

@anonym_autor Kašli na ne, hlavne že sú od rana do večera na koni 🙂

Strana
z2