Patrik Švajda - strata zvučnosti a časté chyby
Vsimla som si, ze akosi straca zvucnost. Ved cita tie vety bez nejakej intonacie v hlase, este sa aj casto myli.
Ja som teda videla spravy na Markize naposledy tak asi 7-8 rokov dozadu, mozno aj viac, a uz vtedy sme si z neho robili s chlapom srandu, ze sa stokrat pomyli. Takze toto nie je nic nove.
@anonym_autor on strava zvucnost už celé roky, dávno mal byt preč
však ten sa zakoktával už pred pár rokmi. Teraz už ani nepozerávam správy takže predpokladám že sa to nezlepšilo.
Otrasny moderator je, drzia ho tam uz len zo zvyku, ved co ine by robil nez koktal v spravach
Otrasny moderator je, drzia ho tam uz len zo zvyku, ved co ine by robil nez koktal v spravach
@sisa_s Vyucoval by telocvik a geografiu.
ale je na tom skvele hlavne to ze existuju ludia ktori nemaju ine problemy ako riesit toto. este ze vy ste v praci vsetci 100% a neomylni. 👍
Hlas ma pekny, len keby lepsie intonoval. Mohol by vyuzit ten pekny ton hlasu.
Inac co je s nim a aj so Zlaticou?
@anonym_b417ee velmi sa im darí maju radosť syn hráva vo Švédsku hokej. Obaja mu venujú všetok svoj čas
@anonym_autor on strava zvucnost už celé roky, dávno mal byt preč
@anonym_949817 preco ho potom roky pozeráš?
@anonym_949817 preco ho potom roky pozeráš?
@markusrasford nepozerám, stačí keď prepínam správy a zhliadnem ho na 3 sekundy
@markusrasford nepozerám, stačí keď prepínam správy a zhliadnem ho na 3 sekundy
@anonym_949817 este ze ty si tak velmi stojis za nazorom, ze pises ako anonym. vsak sa pochval svojimi uspechmi a perfektnostou.
@anonym_b417ee velmi sa im darí maju radosť syn hráva vo Švédsku hokej. Obaja mu venujú všetok svoj čas
@markusrasford
Nezijem na SK, ale zachytila som ze Zlata odisla, nieco mi bolo povedane, ze maju problemy. Uprimne Zlaticu som ani nespoznala, ked som ju videla v nejakom divnom programe zaciatkom tohto roku.
A inac nechapem jej odchod z Markizy, ved tam byvala za hviezdu...aj jeho tam vraj drzala len ona.
@anonym_949817 este ze ty si tak velmi stojis za nazorom, ze pises ako anonym. vsak sa pochval svojimi uspechmi a perfektnostou.
@pralinka25 som skromný človek, nechválim sa sama a tvoj názor má nazujima
@anonym_b417ee zle si zachytila
@pralinka25 som skromný človek, nechválim sa sama a tvoj názor má nazujima
@anonym_949817 tak mozes v skromnosti pokracovat a nehejtovat niekoho len preto, ze sa nemoze sam branit.
@anonym_949817 tak mozes v skromnosti pokracovat a nehejtovat niekoho len preto, ze sa nemoze sam branit.
@pralinka25 píšem svoj názor, tak nemusíš byt hystericka
vymletý poľovník 😠
@pralinka25 píšem svoj názor, tak nemusíš byt hystericka
@anonym_949817 rozhodne nie som hystericka. nedramatizuj
@anonym_b417ee V soboty máva vo večerných správach vstup "Talenty....". Veľmi rada to pozerám. Mohli by to dávať aj viackrát do týždňa.

A? To je nejaky problém pre teba?