Prečo je ghosting bežný v hudobnom priemysle?
Popíšem situáciu. Ako by ste sa cítili a čo si o tom myslíte? Mne blízka osoba bola minulú nedeľu na konkurze do hudobnej skupiny ako speváčka. Na vyžiadanie poslala pre obraz niekoľko nahrávok na čo dostala veľmi pozitívne reakcie. Cestovala na skúšku cca 1,5 h tam a 1,5 h nazad. Všetko prebiehalo fajn. Chápem, že si ju nemusia vybrať a že im niekto môže sadnúť lepšie. Ale od nedele ani obraz, ani zvuk. Ja sama sa z toho cítim zle, že sa jej doteraz nik neozval a že im nestála za to, aby jej napísali blbú sms, že sa rozhodli pre niekoho iného, alebo, že ešte chcú vyskúšať iných ľudí. Je to takto oveľa horšie si myslím, také blbé, neuzavreté. Ja si myslím, že je to ghosting a aspoň by som im napísala, že ako dospelí ľudia jej mohli stručne oznámiť, že si vybrali niekoho iného a takto to pre seba uzavrieť. Ona stále čaká, že sa jej ešte ozvú.
toto je bežné správanie aj vo firmách dokonca aj v nadnárodných spoločnostiach že sa viac neozvú, len málokto sa ozve, že uprednostnili iného uchádzača.
@anonym_autor "...Ona stále čaká, že sa jej ešte ozvú..." a dokedy chce cca cakat?
a čo jej povedali, že kedy sa jej ozvú?
@biba_18 Nepovedali jej kedy sa ozvú. Viem, že v ten deň tam mali aj inú speváčku. Bavili sa s ňou takou formou, že ako super spieva a plánovali, čo a ako bude nabudúce. Pna bola v tom, že ako to sadlo🙈
tak to je , ak nemaju ani tolko v sebe povedat , vybrali sme niekoho ineho , tak ani dalej neriešit
bohužial toto začina byt bežna prax, pritom by možno stačilo napisat 3 slova
Rovno nech zavola a opyta sa ci uz vybrali niekoho alebo ci este ma sancu . Nech vie na com je . Pravdepodobne uz zabudli ze existuje prosim ta im je fuk ci cestovala 1.5h tam a spet ci 5 minut . A kto vie ci to vobec je nejaka korektna spol ,
@anonym_autor "...Ona stále čaká, že sa jej ešte ozvú..." a dokedy chce cca cakat?
@tykat Neviem či im chce vôbec napísať. Ona tvrdí, že možno ešte s niekým budú mať skúšky. Pre mňa je týždeň dlhá doba vzhľadom na okolnosti. Ja by som na jej mieste napísala, že ma nemuseli ghostnuť, ale, že by bolo namieste slušne napísať, že sa rozhodli, pre niekoho iného.
Rovno nech zavola a opyta sa ci uz vybrali niekoho alebo ci este ma sancu . Nech vie na com je . Pravdepodobne uz zabudli ze existuje prosim ta im je fuk ci cestovala 1.5h tam a spet ci 5 minut . A kto vie ci to vobec je nejaka korektna spol ,
@miadi To nie je spoločnosť. To je hudobná skupina. Tak okrem iného riešili, že odkiaľ je. Tak im povedala, že odkiaľ. Čiže presne vedia, že koľko ĉasu v ten deň precestovala.A zase toľko záujemcov nemajú, že by si ju nepamätali. Ja som najskôr zo srandy hovorila, že nech ráta, že sa jej dva, tri dni neozvú, aby akože stúpli na cene.
Milý admin, názov témy, ktorý si zmenil je dosť odveci.
Mňa nezaujíma, či je ghostng bežný v hudobnom priemysle.
možno ešte na niekoho čakajú.
si myslím že by chcela veľmi rýchlo odpoveď , ešte treba počkať. keby čakala mesiac - dva to je už dosť, ale týždeň je ešte málo.
@anonym_autor k čomu im bude speváčka,ktorá je vzdialená 1,5hod.
to je dneska vsade tak bezna prax nech si nic z toho nerobi.Nikto nezaujima nikoho.Ked neodpovedia alebo teda neohlasia sa tak ma pocitat s tym ze nic nebude.Este by ti nakoniec aj zahlasili ci sa oni budu unuvat kazdemu osobitne vypisovat alebo davat vediet ze neuspeli.Ze ci nemaju inej roboty uz aj toto som pocula
To je vsetko irrelevantne. Nenechali by ju tyzden cakat Keby ju brali . Ja Neviem aku radu cakas ? Bud im zavola a dozvue sa na com je alebo moze cakat do vianoc .. Alebo dokedy chce .
To je vsetko irrelevantne. Nenechali by ju tyzden cakat Keby ju brali . Ja Neviem aku radu cakas ? Bud im zavola a dozvue sa na com je alebo moze cakat do vianoc .. Alebo dokedy chce .
@miadi Však mne je to jasné, že by ju nenechali týždeň ĉakať. Tam už nie je, čo sa pýtať. Len je to blbé, že to skončilo ignoráciou. Tak ide sa ďalej, ale ostala z toho zlá pachuť, no čo už.
@miadi Však mne je to jasné, že by ju nenechali týždeň ĉakať. Tam už nie je, čo sa pýtať. Len je to blbé, že to skončilo ignoráciou. Tak ide sa ďalej, ale ostala z toho zlá pachuť, no čo už.
@anonym_autor ako by s tou kapelou skúšala, keď ma takú ďaleko cestu?
@anonym_autor tak práve v šoubiznise musíš byť pripravená na všetko. Presadiť sa, natlačiť sa, ukázať. Určite by som nečakala a sama sa zaujímala o výsledok. Ono niekedy sa práve tá drzosť cení a bez nej ani neprežije
@anonym_autor tak práve v šoubiznise musíš byť pripravená na všetko. Presadiť sa, natlačiť sa, ukázať. Určite by som nečakala a sama sa zaujímala o výsledok. Ono niekedy sa práve tá drzosť cení a bez nej ani neprežije
@maya_hi
Tu nejde o hudobný priemysel😅. Teda hudobný áno, ale priemysel nie😎. To len admin dal debilný názov.
Ide o lokálnu hudobnú skupinu. Čiže sù to ľudia, ktorì sú finančne viac v mínuse, ako v pluse.
Ale aj na tejto úrovni je neprajnosť a bohužiaľ aj intrigy. Táto speváčka predtým odišla zo skupiny, ktorá mala lepšiu hudobnù úroveň, ľudsky to už bolo horšie.
@anonym_autor ako by s tou kapelou skúšala, keď ma takú ďaleko cestu?
@rozculena
@anonym_d93791 Ona študuje v meste, kde má skupina prenajaté priestory na skúšanie.
@anonym_autor preco by to mal byt ghosting? mozno len zlyhal ludsky faktor, zabudli oznamit, nedohodli sa kto to oznami, mozno skusaju este niekoho ineho alebo ju proste nechcu. nech sa im ozve, alebo nech kasle na to.
trochu ina situacia, ale ja som raz bola na pracovnom pohovore a zabudli, resp. nikto mi nedal vediet, ze ma prijali. zavolala mi den pred nastupom personalistka ake mam doniest papiere a ja som bola prekvapena, ze som prijata.
@rozculena
@anonym_d93791 Ona študuje v meste, kde má skupina prenajaté priestory na skúšanie.
@anonym_autor ale to nikde nie je uvedené,veď sama píšeš,že:
Cestovala na skúšku cca 1,5 h tam a 1,5 h nazad.
Tak okrem iného riešili, že odkiaľ je. Tak im povedala, že odkiaľ.
načo teda riešili,odkiaľ je,keď študuje v tom istom meste.

a čo jej povedali, že kedy sa jej ozvú?