icon

Sú Sendreiovci dobrá voľba na svadbu?

monica21
31. aug 2025

Ahojte, prosím zažili ste naživo hrať Sendreiovcov? Alebo mali ste ich na svadbe? Prosím akú zábavu dokážu spraviť? Budeme mať aj DJ a na striedačku by sme chceli aj živú hudbu / kapelu. Odporučili nám Sendreiovcov. Prosím máte skúsenosť či vedia roztančiť hostí? Vopred ďakujem za odpoveď 🙂

martinmmartin
31. aug 2025

Urcity typ hosti neroztancuje ani James Brown

biba_18
31. aug 2025

@martinmmartin mňa by oni neroztancovali veru 😂 james áno…

martinmmartin
31. aug 2025
@biba_18

@martinmmartin mňa by oni neroztancovali veru 😂 james áno…

@biba_18 Tak tak. Iba velmi specificky kader hosti sa skutocne potesi hentakemu unca uncaca

anonym_554aa8
31. aug 2025

@monica21 preboha nie 🙉

terezka1947
1. sep 2025

Ty si poznáš rodinu,ty vieš aký žáner obľubujú. Toto fakt nie je otázka na fórum.
Ale súhlasím s názorom,že sú určiti ľudia,kt.neroztancuje nič.

billy_jean
1. sep 2025

To niekto dobrovoľne si zavolá na svadbu hopčipčibirip kapelu? Ak by mne na svadbe mali hrať, tak žiadna svadba by nebola. Ešte takú nehrali, aby mi oni hrali...

marianarem
1. sep 2025

@monica21 V mojej rodine by sa im nepotesili, ale su popularni. To znamena, ze mnohym sa do vkusu triafaju a potesili by sa im. Je to len o tom, aky styl sa paci vo vasej rodine a samozrejme aj tebe, takze riadila by som sa tym.

90909
1. sep 2025
@terezka1947

Ty si poznáš rodinu,ty vieš aký žáner obľubujú. Toto fakt nie je otázka na fórum.
Ale súhlasím s názorom,že sú určiti ľudia,kt.neroztancuje nič.

@terezka1947 davam ti za pravdu. Bola som na jednej oslave, kde prisiel profi zabavac aj s nejakou hudbou. A bol to pomerne mlady clovek, niekto aktualne v kurze, aj ked ja netusim, kto to bol. Ale narobil sa ako diva svina a ver mi, ze cast ludi sa ani nepohla. Bolo mi ho trosku luto, lebo si myslim, ze bol naozaj dobry, ale na urcitu skupinu ludi nrezapôsobi nic. Takze ak sa rodina rada bavi na tento styl hudby, bude to terno. Ak nie, bude to trapne. Ak ludia radsej sedia a rozpravaju sa, nez tancuju, nedostane ich na parket nikto. Budu ticho trpiet, umelec moze aj dusu vypustit, a koniec koncov to bude katastrofa.

ibrunova
1. sep 2025

ako si to predstavuješ, že sa budú striedať? Nie je to moc ideálne. Mne sa na jednej svadbe páčil harmonikár počas prestávky, všetci s ním spievali.

13uzivatelka11
1. sep 2025
@ibrunova

ako si to predstavuješ, že sa budú striedať? Nie je to moc ideálne. Mne sa na jednej svadbe páčil harmonikár počas prestávky, všetci s ním spievali.

@ibrunova my sme tak mali na svadbe, že sa striedala ľudová kapela s djom a bolo to super, urobila by som to tak znova. 🙂 Keď hrala kapela ľudovky, bavili sa všetci, starší aj mladí, keď hral len DJ moderne, starší oddychovali 😀 jasne že ľudovky by vedel zahrať aj DJ, ale s kapelou je to ina atmosféra. 🙂
Ale rómsku kapelu by som teda konkrétne na svadbu nevolala 😀 keďže som zo stredného Slovenska a svadba bola na západnom, tak som chcela s kapelou a starejsim priniest trocha môjho kraja na svadbu 🙂

mameha7
1. sep 2025

@monica21 Ja som teraz bola na svadbe, kde boli hopčipčirip dvaja klávesáci, čo hrali maďarské pesničky. Na toto sa už fakt musíš pripiť, aby si sa zabavila. 😃 Tu by som radšej fakt ocenila dj-ja, alebo obyčajný playlist zo spotify. Na tvojom mieste by som kombinovala kapelu s dj-om. Nech sa zabavia všetci.

vilma7
1. sep 2025

Pustila som si jednu pesničku od nich, nie.

anonym_69dd8a
1. sep 2025

Ak ste rómovia a páči sa vám taká hudba tak prečo nie. Ja by som ich nebola ale zaujímala by ma cena. Bola som na niekoľkých svadbách a tam kde hrala kapela bola lepšia zábava ako kde hral DJ. Generácia o 10r mladšia sa síce zabávala ale ostatní iba sedeli a čumeli, zaklincovali to ešte stupidnými hrami a bolo vymaľované o 22:00 ohňostroj a hajde domov.

danica2711
1. sep 2025

za mňa nie, ale zaujal ma "problém" s všeobecným tancovaním - to fakt musí na svadbe každý tancovať, a podľa možnosti stále? Sú ľudia, čo neradi tancujú, ale pritom sa vedia na svadbe aj kdekoľvek inde dobre zabaviť. Či na svadbu patria len tanečníci, pretože len tanec je tá pravá zábava?

terezka1947
1. sep 2025
@90909

@terezka1947 davam ti za pravdu. Bola som na jednej oslave, kde prisiel profi zabavac aj s nejakou hudbou. A bol to pomerne mlady clovek, niekto aktualne v kurze, aj ked ja netusim, kto to bol. Ale narobil sa ako diva svina a ver mi, ze cast ludi sa ani nepohla. Bolo mi ho trosku luto, lebo si myslim, ze bol naozaj dobry, ale na urcitu skupinu ludi nrezapôsobi nic. Takze ak sa rodina rada bavi na tento styl hudby, bude to terno. Ak nie, bude to trapne. Ak ludia radsej sedia a rozpravaju sa, nez tancuju, nedostane ich na parket nikto. Budu ticho trpiet, umelec moze aj dusu vypustit, a koniec koncov to bude katastrofa.

@90909 presne tak. My sme veľká rodina,čiže svadby poznám aj ako hosť,ale aj ako "účinkujúci" alebo ako "dodávateľ"😄
Každý si poznáme rodinu,ja viem čo by oslovilo moju,preto sme vyberali podľa toho štýl zábavy.
inak,účinkujúci veľmi cítia atmosféru svadby.....a keď chodíme čepčiť,už vieme,čo si môžeme kde dovoliť,či radšej rýchlo urobiť,čo musíme. A úprimne sa priznám,na jednej snobskej svadbe nám ženích tak ponižujúco hodil 300e(berieme menej),že sme sa všetky otočili a odišli. Bola to jediná svadba,kde sme odišli síce bez zaplatenia,ale s hrdosťou.

martinmmartin
1. sep 2025
@danica2711

za mňa nie, ale zaujal ma "problém" s všeobecným tancovaním - to fakt musí na svadbe každý tancovať, a podľa možnosti stále? Sú ľudia, čo neradi tancujú, ale pritom sa vedia na svadbe aj kdekoľvek inde dobre zabaviť. Či na svadbu patria len tanečníci, pretože len tanec je tá pravá zábava?

@danica2711 Presne tak, niekto sa zabavi bez tancovania, iny bez alkoholu a najvacsi profici sa vedia opit aj bez toho aby sa pri tom zabavili

danica2711
2. sep 2025
@martinmmartin

@danica2711 Presne tak, niekto sa zabavi bez tancovania, iny bez alkoholu a najvacsi profici sa vedia opit aj bez toho aby sa pri tom zabavili

@martinmmartin 👍😂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal