Tvorba pesničky pomocou umelej inteligencie
Ahojte viete niekto vytvorit pesnicku pomocou umelej inteligencie? Potrebovala by som par rad, pripadne ak tu je nejake basnicke crevo 😁 sformulovat zrymovat vymysliet text 🙏 dakujeeem
Odporucam Suno AI, staci sa zaregistrovat a mozes bezplatne tvorit. K dispozicii mas 50 coins, pricom na jedno generovanie spotrebuje 10 a vygeneruje 2 piesne. Mozes si vybrat/nakombinovat styl. Je tam aj moznost, ze na zaklade promptu ti napise text.
Tip na zaver: slovencina nie je primarny jazyk, takze pomoze, ak text prepises foneticky. Ale teda anglicke veci mu idu fakt super 👌
Ahoj, toto som vytvoril pomocou AI nástrojov, text som robil sám.
Dcéra stále chcela, aby som jej pustil pesničku Hovienko a Šušen, keďže taká neexistovala, tak som jej ju vytvoril.
Hudbu som robil cez suno.ai, je to jednoduché, stačí napísať text a čo chceš, ideálne oddeliť slohu od refrenu, zadať bpm, či štýl. Keď to chceš aj zdieľať na YouTube, tak ideálne si zaplatiť aj na komerčné účely, aké je to jednoduché aj zadarmo, keď chceš urobiť pesničku na narodeniny.
Inak diky aj za spätnú väzbu, keby sa ti pesnička páči, možno by som toho robil viacej 😉
Napis mi spravu. 🙂
Ahoj, toto som vytvoril pomocou AI nástrojov, text som robil sám.
Dcéra stále chcela, aby som jej pustil pesničku Hovienko a Šušen, keďže taká neexistovala, tak som jej ju vytvoril.
Hudbu som robil cez suno.ai, je to jednoduché, stačí napísať text a čo chceš, ideálne oddeliť slohu od refrenu, zadať bpm, či štýl. Keď to chceš aj zdieľať na YouTube, tak ideálne si zaplatiť aj na komerčné účely, aké je to jednoduché aj zadarmo, keď chceš urobiť pesničku na narodeniny.
Inak diky aj za spätnú väzbu, keby sa ti pesnička páči, možno by som toho robil viacej 😉
@pepeceky 😃 super. A kolko sekundovu pesnicku mi vytvori zadarmo?
Suno AI, kukni si na Youtube TivraHaven, veľa piesní o sebarozvoji, meditácii ale aj vtipných kúskov. Inštrukcie sa dávajú v EN, text v SK, cez GPT si vieš generovať text ktorý si zedituješ ako potrebuješ, alebo vytvoríš vlastný. Treba aj inštrukcie dať že aký štýl, aké nástroje, aj s tým vie GPT pomôcť.
Mne táto skoro vybila poistky keď som ju počula, tancovala som po celom dome jak šiši :D

@anonym_autor vsak tam nápis čo potrebujes odpíše ti či spraví alebo nie