Dobrý psychológ v Humennom
Pani Mgr.Bučková je precízna....
@1danuska a môžem poprosiť kontakt? Ďakujem
@1danuska ďakujem
@1danuska takže aj ty máš zle skusenosti s Kozmonovou z Humenneho.
‼️🫣 No táto znalkyňa z Humenného v prvom rade píše klamlivo znalecké posudky! Že klame a zavádza z detí robí bláznoch . Znalecké posudky sú zmanipulované a nepravdivo napísané! Zaujímavé moja nahrávka sa nezhoduje so znaleckým posudkom ktorý práve ona napísala a ešte za klamstvo žiada odomna samoživiteľky 668€ ☝️. Na 2 ročne dieťa napíše že dieťa otca ľúbi ale matku má rado?! A druhý znalecký prekrúteny oto horšie úplný opak čo dieťa sa vyjadrilo? Zamyslela by som sa nad sebou na jej mieste koľkým deťom práve ona zničila životy a detstvo?! 🫣 Deti hľadajú pomoc u cudzích ľudí a niet toho kto by im pomohol?! ako sa hovorí vodu káže víno pije, alebo zlodej kričí chyťte zlodeja? 🤔 A ešte podotíkam ak sa nezúčastnite znaleckého daju vám pokutu, ak na znalecký prídete prekrutila ho v prospech protistrany a ešte vám ho dajú aj zacvakať. Super biznis dnešnej doby ! Pisala som nanu na prokuraturu aj ministerstvo soravodlivosti a neviem kde sa ešte otočiť
@lubakajsova Buckova,
@sebastianmichal Dobry den.Mozem poprosiť kontakt na psychologickú BUCKOVU?DAKUJEM
@sebastianmichal Dobry den.Mozem poprosiť kontakt na psychologickú BUCKOVU?DAKUJEM
@danielka43 kontakt je vyššie v komente ako fotoscreen shot😉

@lubakajsova Buckova,