icon

Výber nosných mandlí v Humennom

vikina145
1. dec 2022

Cauko boly ste niekto v Humenom na vybratie mandly s dietatom ? Skusenos mi mame ist 7.12 ako to priebieha ?

ariannazara
1. dec 2022

Potom napíš ako si dopadla. Ja tiež rozmýšľam nad tým.

vikina145
autor
Autor odpoveď zmazal
vikina145
autor
1. dec 2022

@ariannazara oki ozvem sa

mariasofiabarbora
1. dec 2022

@vikina145 ahoj mi sme boli v júli všetko dopadlo dobre môžem za seba povedať že príjemný kolektív lekári ,sestričky super taktiež vybavené izieb je tiež super. V nedeľu sme prišli na prijatie okolo 12 hod v ten deň nám nerobili nič. Na druhý deň ráno bola podaná dcére náladovka pred ktorou nemôže dieťa jesť 12 hod pred podaním. Asi o 1 hod po podaní si pre dieťa prídu a zoberú na operačnú sálu moja tam bola skoro 1/5 hod .už som sa aj bála ale sestrička mi vysvetlila že po narkóze ju tam aj musia prebrať. Po operácii nesmie piť tekutiny až po 2 hod. Okolo obeda už bola celkom v poriadku troška ešte bola unavená ale bolestí nemala na ďalší deň sme išli domou. Dúfam že ti to trošku pomôže držíme palce.

vikina145
autor
1. dec 2022

@mariasofiabarbora dakujem ale ajtak som vyklepana ide prvy raz na nieco take .. us nech to mame za sebou ;)

lenkadanka
16. feb 2023

Prosím Vás maminky čo ste tam boli, ako ste dopadli a aake malé deti ste mali? My ideme s chlapcami 5 a 3 ročný, budúci týždeň a mám nenormálny stres. Cesta tam 3 hodiny. Ako to vaše deti zvládali? Ako to bolo, najprv im napichli žilky sestričky až potom dali naladovku, či opačne?

lenkadanka
16. feb 2023

A ešte, teraz s odstupom času, odstránil sa Vám operáciou problém? Starší chrape a často býva chorý. Ďakujem

vikina145
autor
16. feb 2023

@lenkadanka maly sme dve terminy 7.12.2022 a druhy 24.1.2023 obidve sme zrusily gvoli chorobe
A tak us len dufam ze to same odzneje q mali stoho vyrastie 😔😔 vzdy sa najde nieqky problem.ktory vam do toho pride no v nasom pripade