icon

Vybratie nosných mandlí v Humennom

veverkaveri
16. feb 2026

Ahoj,mám otázku,v marci ideme so synom vyberať do Humenného nosné mandle ,neviete ako to funguje?ostava sa aj na noc.?máme tam byt ráno na 7:00.Dakujem.

ewwe
Autor odpoveď zmazal
daja07
16. feb 2026

@veverkaveri nebola som, kamoska bola. Ostavali na 2 noci. Jeden den dosli na prijem, druhy den zakrok, treti den este na pozorovanie a sli domov tusim poobede. Vraj keby boli z mesta ci blizkeho okolia, tak na druhy den by sli domov. A potom by prisli na kontrolu. Ale dochadzali vyse hodiny, tak ich pre istotu nechali este den.

laralilly
16. feb 2026

@veverkaveri ja som bola s dcérkou pred rokom. Prišli sme ráno na 7mu, okolo 9 ráno už išla na zákrok. My sme ostali na noc, hoc sme z blízkeho okolia. Kamarátku so synom pustili v ten istý deň. Mne vraveli, že moja zdravotná poisťovňa si vyžaduje, aby sme na noc ostali. Nasledujúce ráno o 8mej nás už prepustili.

veverkaveri
autor
17. feb 2026
@laralilly

@veverkaveri ja som bola s dcérkou pred rokom. Prišli sme ráno na 7mu, okolo 9 ráno už išla na zákrok. My sme ostali na noc, hoc sme z blízkeho okolia. Kamarátku so synom pustili v ten istý deň. Mne vraveli, že moja zdravotná poisťovňa si vyžaduje, aby sme na noc ostali. Nasledujúce ráno o 8mej nás už prepustili.

@laralilly ahoj prosim akú máte poisťovňu ak sa môžem opýtať.my dôveru.

paula912
17. feb 2026

@veverkaveri ja som bola pred rokom s dcérou,prišli sme ráno na 7,išla hneď prvá na zákrok, pustili nás až večer lebo po narkoze vracala,dievčatko čo išlo po nás pustili na obed.Sme z He-mame poisťovňu dôveru

laralilly
17. feb 2026
@veverkaveri

@laralilly ahoj prosim akú máte poisťovňu ak sa môžem opýtať.my dôveru.

@veverkaveri aj my dôveru. A bývame do 10 km, nie priamo v HE. Tak neviem či tých z He prepúšťajú v ten ísty deň, a mimo HE na druhý. Nám povedali hneď ráno pri prijme, že ostaneme na noc.

anonym_c6b2c9
2. mar 2026

Ahojte, neviete náhodou či dieťa zoperujú aj so soplíkom bez iných príznakov? V Humennom. Dcéra od soboty mierne soplí nič strašné operáciu má v Piatok. Ďakujem za prípadne odpovede či skúsenosti.