Základná škola Jána Švermu
Dobrý deň, čo si myslíte o tejto škole? Poprípade o ľuďoch čo tam pracujú? Dosť zlé názory je počuť na túto školu, hlavne na vychovávateľky a pár učiteliek. Hlavne od mojich detí. Nebudem menovať, ale dosť vrieskajú a to ich správanie je vraj cez čiaru.
@22anonym22 moja dcera tam chodila..mala super ucitela na orvom stupni aj ucitelku na druhom. Ziaden problem nebol.
@22anonym22 syn teraz chodi na kudlovsku a tiez su tam vrieskajuce ucitelky.
@22anonym22 ja som nemala dobrú skúsenosť dieťa som prekladala na inú školu dieťa obvinili bez dôkazov z dosť závažných veci hrozila mu znížená známka zo správania a ďalšie postihy keď som sa do toho obula až vtedy to začali poriadne vyšetrovať a vysvitlo že dieťa je v tom nevinne. Pre prístup vedenia som dieťa preložila ja túto školu nemôžem odporučiť
Ja som chodila na túto školu, ale mám už 29, takže je to pár rokov, no veľa učiteľov sa odvtedy nezmenilo. Škola to bola fajn, učitelia boli v pohode, neviem o niekom, kto by hystericky vrieskal po žiakoch.

@22anonym22 syn bude druhák a mladší ide do prvého. Ja som maximálne spokojná, syn má tú najlepšiu učiteľku akú som si mohla želať. Väčšinou majú problém rodičia, nezvládajú doma jedno dieťa a samozrejme, zlý je učiteľ...