Aké najväčšie trapasy ste zažili?
Aké najväčšie trapasy sa vám stali, alebo ľuďom ktorých poznáte?
@anonym_autor kúpil som si dámsku voňavku, keď som ju kupoval bol som presvedčený ze je to pánska voňavka. Je neskutočne dobrá vona - vanilka. Hanbím sa ako pes.
@anonym_autor kúpil som si dámsku voňavku, keď som ju kupoval bol som presvedčený ze je to pánska voňavka. Je neskutočne dobrá vona - vanilka. Hanbím sa ako pes.
@markusrasford nehanbi sa, ja milujem pánske vône.
Ja som majster trapasov. Narychlo mi napada len,ked som na dovolenke omylom vosla na panske zachody. Ked som vychadzala,pan sa zhacil a myslel si,ze on vosiel na damske 😂
no tolko sa mi toho stalo, od infantilnej reakcie v jednom rozhovore, co mi je do dnes trapne (jeeej aha toto je ocko "toho a toho"), ako fakt trapas... az po tom co som hodila papuliaka ked som vysupila z auta, v meste na ulici... alebo posledne som s dcerou na dovci v parizi vliezla do sexshopu... ked mi to doslo, zvrtli sme sa dva kroky za dverami a odpochodoavali... a este nespocetne vela veci, ani do rana by som neskoncila.. fakt mne sa furt daco stane... co moja dcera oznacuje za najtrapnejsie, ako som si vypytala "mačiato" v zahranici na dovolenke a pobavila som vsetkych naokolo... odvtedy si nevymyslame ziadne ine vyrazy na nic, lebo to cloveku potom ujde.
Ja som šla s tržbou do banky aby som vložila na účet. Sbs-kár danej banky vychádzal akurát von, ja som sa tam vrútila s takou rýchlosťou že som dverami buchla sbs-kára,skoro som mu nos rozbila nos. Nasledovalo veľké ospravedlnenie až ma pozval na rande. Bol to osudový omyl, stratila som s ním dva roky života
Moj najvacsi trapas je ozaj trapas. Bohuzial som to nevedela ovladat. Pred porodom mi dali klystir. Islo to zo mna teda riadne. Ale velmi rychlo za tym som uz rodila. A je to hanba, ale mne popri tlaceni vytiekla aj stolica. Tak som sa hanbila. Doktorovi som uz ani do oci nepozrela od hanby. Do dnes som na to nezabudla.
Ja som majster trapasov. Narychlo mi napada len,ked som na dovolenke omylom vosla na panske zachody. Ked som vychadzala,pan sa zhacil a myslel si,ze on vosiel na damske 😂
@marca12 veď teraz je to v pohode so záchodmi.... ideš do toho, na ako sa cítiš... či muž - či žena 😆😆😆
Moj najvacsi trapas je ozaj trapas. Bohuzial som to nevedela ovladat. Pred porodom mi dali klystir. Islo to zo mna teda riadne. Ale velmi rychlo za tym som uz rodila. A je to hanba, ale mne popri tlaceni vytiekla aj stolica. Tak som sa hanbila. Doktorovi som uz ani do oci nepozrela od hanby. Do dnes som na to nezabudla.
@anonym_ea44b4 toto sa stalo aj mne, radšej na to ani nespomínam lebo mam chuť si vykopať jamu a skočiť do nej hlavičku 😀
@anonym_ea44b4 to je v pohode, stáva sa to dosť často, neboj, sú na to zvyknutí
@anonym_ea44b4 toto sa stalo aj mne, radšej na to ani nespomínam lebo mam chuť si vykopať jamu a skočiť do nej hlavičku 😀
@anonym_eeaf40 Sme vitazky o najvacsi trapas 😃
Trapasy nějaké byly. Hlavně s dětmi. 😁 Třeba když jsme stáli s jedním tlustým sousedem v létě u výtahu a moje dítě se zeptalo ,,Mami, proč pánovi kouká to břicho zpod trička?" (měl takový ten převis)... 😁Teď ale zrovna nedávno se mi stal jeden. Jsem poměrně dobrý řidič, řekla bych, ale před pár dny jsem vezla manželovo auto do servisu. Auto má dlouhý předek. Před servisem stál mechanik a když jsem parkovala, tak na mě mávnul, ať už stojím nebo narazím předkem do zdi. 🤦🏻♀️😁 Myslela jsem si, že to mám vypočítané, že mi to hezky vyjde. 😁 Potom jsem vyšla z auta ven a zamkla ho. Mechanik se ale chtěl podívat na tachometr a poprosil mě, ať auto odemknu. No, nešlo mi to... (Je potřeba tlačítko hodně zmáčknout. Což jsem si v tom stresu, proč to nejde, neuvědomila.). On si vzal klíčky a napoprvé auto odemknul. Cítila jsem se dost hloupě. 😁🤦🏻♀️
Trapasy nějaké byly. Hlavně s dětmi. 😁 Třeba když jsme stáli s jedním tlustým sousedem v létě u výtahu a moje dítě se zeptalo ,,Mami, proč pánovi kouká to břicho zpod trička?" (měl takový ten převis)... 😁Teď ale zrovna nedávno se mi stal jeden. Jsem poměrně dobrý řidič, řekla bych, ale před pár dny jsem vezla manželovo auto do servisu. Auto má dlouhý předek. Před servisem stál mechanik a když jsem parkovala, tak na mě mávnul, ať už stojím nebo narazím předkem do zdi. 🤦🏻♀️😁 Myslela jsem si, že to mám vypočítané, že mi to hezky vyjde. 😁 Potom jsem vyšla z auta ven a zamkla ho. Mechanik se ale chtěl podívat na tachometr a poprosil mě, ať auto odemknu. No, nešlo mi to... (Je potřeba tlačítko hodně zmáčknout. Což jsem si v tom stresu, proč to nejde, neuvědomila.). On si vzal klíčky a napoprvé auto odemknul. Cítila jsem se dost hloupě. 😁🤦🏻♀️
@dahliaa podobná skúsenosť. V obchode pri pulte so salamami zvykli predavačky synovi núkať šunku a pod, keď ho tam videli. Raz sa ma na plné ústa spýtal, mama, prečo je tá teta taká tučná?. By som sa v r..i videla. Reku, od tejto už asi šunku tak skoro nedostaneš 🤣
Nedosiahla som v knihkupectve na knihu lebo som malicka, tak som poprosila chlapika co sedel vedla a cital si. Vstal, ale.. bol este nizsi ako ja a tiez to skusil, uz som mu hovorila, ze netreba, ked sa pokusal natahovat, ja som si vobec neuvedomila ked sedel, ze je taky nizky, lebo prakticky kazdy chlap je vyssi ako ja
Dám taký nevinný. Raz som u nás v dedine v obchode pri pokladni povedala namiesto “Dovodenia” - “Papá”, už zmagorena z dieťaťa 🤭
A raz som na otázku, či mám syna alebo dcéru, odpovedala “syna”, pritom mám dcéru. Hneď vzápätí som sa zbadala, ale to už ako matka “nevysvetlíš” 🫣
Ja som v telefone namiesto do po... ako dopočutia povedala do pi....

Zacni ty