icon

Najväčšie trapasy

Poďme sa na večer trochu pobaviť, začnem:
Čakala som na zastávke na autobus s teplým, čerstvým pečivom. Popri jedení som si všimla, že sa z boku na mňa uprene pozeral akýsi chlapec. Povedala som si, že nech sa pozerá, nič zlé predsa nerobím a pokračovala som v jedení. Tie jeho pohľady začali byť po čase už neúnosné. Nahnevalo ma to, odložila som pečivo do sáčku a otočila som sa, že odídem. V tom momente ako som sa prudko otočila, som pred všetkými tými ľuďmi na zastávke narazila hlavou do kovovej značky. Ten rachot aký to vydalo, pripomínal zvuk spadnutého železa. Domov som samozrejme autobusom nešla.

Strana
z3
thirstymonk
7. sep 2025

@dominikaaaaaaaaaa Vidiš, to maš za to, že si nebola ochotna odtrhnuť polku pečiva chudobnemu a vyhladovanemu chlapcovi.

anonym_5b6c32
7. sep 2025

@dominikaaaaaaaaaa joj veľmi veľa ich bolo napíšem jeden čo mi hneď napadol a ak mi napadnú ďalšie tak potom pripíšem. Ja som raz v nákupnom centre bola na wc vyšla som odtiaľ a za mnou takí pekní chlapci sa strašne smiali a tak som cítila že sa smejú na mne, idem ďalej ľudia sa po mne tak čudne pozerali približne pol hodinu ako som chodila po nakupaku už som bola naozaj nervózna z toho tak som išla naspäť na wc pozriem do zrkadla a zo zadu z gatí mi visel dlhý pás toaletného papiera. Vždy si obkladom dosku a ako som si obliekala nohavice tak sa mi tam zachytil a celý čas zamnou vial🤣

flatwhite
7. sep 2025
@anonym_5b6c32

@dominikaaaaaaaaaa joj veľmi veľa ich bolo napíšem jeden čo mi hneď napadol a ak mi napadnú ďalšie tak potom pripíšem. Ja som raz v nákupnom centre bola na wc vyšla som odtiaľ a za mnou takí pekní chlapci sa strašne smiali a tak som cítila že sa smejú na mne, idem ďalej ľudia sa po mne tak čudne pozerali približne pol hodinu ako som chodila po nakupaku už som bola naozaj nervózna z toho tak som išla naspäť na wc pozriem do zrkadla a zo zadu z gatí mi visel dlhý pás toaletného papiera. Vždy si obkladom dosku a ako som si obliekala nohavice tak sa mi tam zachytil a celý čas zamnou vial🤣

@anonym_5b6c32 jezisi toto je moj najvacsi stres inak s tym hajzlakom, ze sa mi to niekedy stane😀 ja sa vzdy aj 3x skontrolujem ci fakt nic netrci😀

anonym_bf64b5
7. sep 2025

@dominikaaaaaaaaa asi 15 rokov dozadu som sedel v totalne preplnenom autobuse, a vodic si neskoro uvedomil ze sa blizi k zastavke tak strhol volant a skocil na brzdu. A neaka stredoskolacka mi spadla rukami a hlavou do rozkroku 😁 dodnes si to pamatam akoby to bolo vcera. Cervena cela sa mi ospravedolnovala pred polku autobusu, chuda ani za to nemohla. Bola to moja prva taka skusenost so zenou 😆😆😆😆

miskajerry
7. sep 2025

ja som si zabudla vyzuť návleky z nôh, keď som išla od zubárky, až po čase cestou domov som to zbadala

ivangeline
7. sep 2025
@miskajerry

ja som si zabudla vyzuť návleky z nôh, keď som išla od zubárky, až po čase cestou domov som to zbadala

@miskajerry To sa stalo aj mne. ;D

miskajerry
7. sep 2025

čakala som na kamarátkine auto a nasadla som do úplne iného auta, ktoré zastalo pri mne, boli to našťastie tiež priatelia

miskajerry
7. sep 2025

spláchla som nechtiac doma kľúčik od skrinky, kde sa odkladali triedne knihy, klasifikačné záznamy, mala som z toho dosť zle

ktobytobolpovedal
7. sep 2025

Raz, velmi davno som vkracalala do potravin sta by superstar..a bolo mokro a mala som take vysoke cizmy na platforme. V obchode sa mi smyklo a pekne krasne som sa natiahla na zem. Komplet cela 😂🫣

anonym_bc9ffb
7. sep 2025

Ja som chodila s holým zadkom asi 10 minút po Tescu, kým ma neupozornil jeden pán, že mám šaty založené v silonkách 🤭 bola som pred tým na wc, ani ma nenapadlo, že som si omylom šaty zakasala za ne, pri Tom sa vždy kontrolujem 🙈

anonym_5b6c32
7. sep 2025

Napadol mi ďalší skvost. Keď som s mojím ex ešte len začínala. On bol o dosť starší odomna zavolal ma na randicko že príde po mňa do školy a ja som sa ho ešte veľmi hanbila vtedy normálne ma klepalo. On tam stál taký vyobliekany pri krásnom aute s kvetinami pred školou a čakal. Už som ho videla zdiaľky a vošiel do mňa taký stres len som sa usmievala a nesústredila som sa na schody a jeden som omylom prekročila no a hotovo už som sa valila dole tými schodmi šaty sa mi vyhrnuli bolo mi celú riť vidieť ešte aj kabelka sa mi rozsypala lebo som mala otvorenú hanba na sto rokov lebo vtedy strasne veľa ľudí vychádzalo zo školy

nin12345
7. sep 2025
@anonym_bc9ffb

Ja som chodila s holým zadkom asi 10 minút po Tescu, kým ma neupozornil jeden pán, že mám šaty založené v silonkách 🤭 bola som pred tým na wc, ani ma nenapadlo, že som si omylom šaty zakasala za ne, pri Tom sa vždy kontrolujem 🙈

@anonym_bc9ffb omg toto sa stalo aj mne hrozný trapas🤣

dominikaaaaaaaaaa
autor
7. sep 2025
@thirstymonk

@dominikaaaaaaaaaa Vidiš, to maš za to, že si nebola ochotna odtrhnuť polku pečiva chudobnemu a vyhladovanemu chlapcovi.

@thirstymonk heh, to bol frajer v komplet značkovom sete

ika02
7. sep 2025

Ahoj, pracovný hovor a na konci namiesto "dopo" som zapotila "dopi". Fúzia dovi a dopo prišla v najmenej vhodnom čase. Tak mi treba, odvtedy neskracujem.

dominikaaaaaaaaaa
autor
7. sep 2025
@ika02

Ahoj, pracovný hovor a na konci namiesto "dopo" som zapotila "dopi". Fúzia dovi a dopo prišla v najmenej vhodnom čase. Tak mi treba, odvtedy neskracujem.

@ika02 Tak toto pobavilo

anonym_5b6c32
7. sep 2025

Ešte jeden z online hodín. Ten nie je môj. Ale je to najväčší trapas aký som kedy zažila celkovo. Tam sa často stalo niečo trápne niekto si nevypol mikrofón alebo ho omylom zapol alebo v nevhodnej chvíli zapol kameru. No ale raz sme si vypočuli celkom pekný úsek spolužiačkinej súlože s frajerom kde mu ešte povedala že ty divočák🤣🤣🤣 no to bola konečná. Ona si namiesto toho aby vypla mikrofón vypla zvuk sebe tak nás nepočula ako ju upozorňujeme. Učiteľ ten hovor potom celý zrušil. Veľmi dlho sa to ešte rozoberalo a môžte tri krát hádať akú mala prezývku odvtedy

anonym_bc9ffb
7. sep 2025

Alebo som si ešte spomenula, kedysi sme s manželom tak spomínali na naše detstvo, hovorili sme si z neho rôzne hlášky, ktoré sme ako malí používali a jedna z nich bola, keď niekto povedal "díky" a ty si odpovedala "osr@ali ťa býky". Mala som to od vtedy v hlave, hádajte, čo sa stalo, keď si predavačka vypýtala drobné a povedala mi na to díky 🙂

anonym_af71a5
7. sep 2025

Ja som si na hlavnej autobusovej stanici v Londyne isla kupit nieco v stanku a tak ako vzdy v cudzine som sa ako prve automaticky opytala: Do you speak english? Ten pohlad predavaca stal za to 😁
A raz som si tak vykracovala do skoly a tam bol briezok, mala som obute balerinky s celkom smyklavou podrazkou, no a sa mi samozrejme smyklo a padla som rovno do narucia nejakemu okoloiducemu fesakovi. Nastastie bol taky pohotovy, lebo inak by som sa rozcapila rovno na zem,
No a moja mama, seriozna ucitelka, raz na pisomke uvidela kohosi odpisovat a na celu triedu sa jej podarilo zvolat “neodpičuj” . Vsetci v tom momente zamrzli, lebo take nieco jej v zivote nevyslo z ust 😁

anonym_15bf5e
7. sep 2025

Stretla som sa raz nahodne s ex ked som bola s malou vonku tak sme prehodili pár slov o živote a troška sa hral s malou a jej hovorím: áno zlatý ocko, že?😅 on nieje otec no zo zvyku veta😅 ešteže tam nebola aj jeho žena

nin12345
7. sep 2025
@ika02

@ika02 ja som razako decko takto povedala susede v kostole pri tom ako sa podávajú ruky a hovorí sa ,,pokoj s tebou" že ,,polovičný k šestke". Tak som si pýtala lístok na autobus každé ráno a dáko sa mi to poplietli😄

anonym_5817f5
7. sep 2025
@anonym_5b6c32

Ešte jeden z online hodín. Ten nie je môj. Ale je to najväčší trapas aký som kedy zažila celkovo. Tam sa často stalo niečo trápne niekto si nevypol mikrofón alebo ho omylom zapol alebo v nevhodnej chvíli zapol kameru. No ale raz sme si vypočuli celkom pekný úsek spolužiačkinej súlože s frajerom kde mu ešte povedala že ty divočák🤣🤣🤣 no to bola konečná. Ona si namiesto toho aby vypla mikrofón vypla zvuk sebe tak nás nepočula ako ju upozorňujeme. Učiteľ ten hovor potom celý zrušil. Veľmi dlho sa to ešte rozoberalo a môžte tri krát hádať akú mala prezývku odvtedy

@anonym_5b6c32 no mna j*bne😂😂😂😂🐗🐗🐗Ako to znasala spoluziacka?😆

anonym_5b6c32
7. sep 2025
@anonym_5817f5

@anonym_5b6c32 no mna j*bne😂😂😂😂🐗🐗🐗Ako to znasala spoluziacka?😆

@anonym_5817f5 vieščo veľmi zle vtedy🤣 ale ja sa ani nečudujem lebo rozkriklo sa to a s odstupom času nám aj povedala že keby nebolo dištančné vzdelávanie určite by zmenila školu🤣 a inak doteraz keď ju tak oslovíme tak jej z toho je zle

anonym_d75ef1
7. sep 2025

Keď som bola tehotná v 9. mesiaci, prišla som k lekárovi na kontrolu do "prenášateľskej" poradne. Lekár mi robil ultrazvuk bábätka a spýtal sa ma: "Akú máte výšku?" A ja: "Ekonomickú" 🤣🤣🤣

viestta
7. sep 2025
@nin12345

@anonym_bc9ffb omg toto sa stalo aj mne hrozný trapas🤣

@nin12345 ja som sla raz v robote po chodbe a oproti kracal sam najvyssi sef s nezapnutymi gatami, nastastie mu z nich trcal len spodok kosele 🙂 Chodba bola dlha, ale prikratka na to aby som nesla vhodnu formulaciu ako ho upozornit. Neviem co si o mne pomyslel, ked som mu odzdravila Kosela

ika02
7. sep 2025

Ešte mi napadlo...
Sestra robila vtedy v istom supermarkete a ako sa predierala pomedzi milión ľudí ku kase, ktorú išla otvoriť, nahlas oznámila: " Nech sa páči, kto chcete, poďte do trojky!" Až keď jej istý pán, odvetil, že on by si veru dal povedať, jej docvaklo, ako to vyznelo.

martin8891
7. sep 2025

Raz ked som siel autom dalej od domu tak zapocul som take divne zvuky v bruchu a vedel som ze musim niekam na velku fakt rychlo. Vzdy som bol zvyknuty domov vydrzat, bolo mi to trapne niekam ist do kabinky ze ma ini chlapi uvidia vychadzat z kabinky, ze som bol ... Mal som asi 20 rokov. Tak ako som siel kukam tesco, ze super. Prisiel som na panske a boli dve kabinky. Prva s prelepenym zachodom ,ze porucha druha volna. Tak som siel a sedim sedim a vstupne dvere sa otvarali zatvarali vravim si chodia na malu pockam chvilu, budem pocut umyvadlo a ze niekto odisiel a ked bude ticho znamena to ze je prazdno ze mozem vyjst nikto ma neuvidi. Tak sa dvere , otvarali, zatvarali a zasa a zasa a cakam ako debil skoro 20min a konecne. Ticho vsade splachnem, otvorim dvere a tam 6chlapov v rade na ten zachod cakalo. Tie pohlady na mna co som tam tolko robil na jednom funkcim zachode po tichu. Toho siesteho ked som videl, ten pohlad na mna. Ze este 5chlapov sa vys...ie do toho zachodu kym pride na neho. Pfuuu asi za 5sekund som mal umyte ruky, ususene a vonku fajcil pri aute 😆

anonym_7e2a41
7. sep 2025

Poznáte to, keď nadávate na šéfa a zrazu sa kolegyňa tak čudne usmieva a začne vám kopať do píšťaly... potom sa otočíte 😀 a tam stojí červený moriak šéfino, celý šokantne nafúknutý od hnevu...a z vás vypadne jediné 😀 Nehanbíte sa počúvať cudzie rozhovory?

kacka6
7. sep 2025

Boli sme s kamoškou u jej rodiny na prázdninách. Hneď z rána sme čakali na jej babku, mala prísť na návštevu. V to ráno pršalo. Vyzerali sme z okna a išla nejaká stará pani s dáždnikom. Vliekla ťažké tašky. Kamoška ešte v pyžame mi vraví, že to bude ona, nech jej idem dole pomôcť s taškami. Tak som šla. Podotýkam, že babku som nepoznala. Ako sme tak stúpali po schodoch, ja s taškami, zrazu sme sa dostali k bytu, kde sme bývali, kamoška vo dverách a ja na babku vravím: "babka, tu!" Nech vojde do bytu. Kuknem na kamošku a ona rehot neskutočný 🤣, len kýve rukou nech ideme ďalej, hore schodmi, nech nevchádzame k nej. Mne potom došlo, že to nebola jej babka, ale dáka suseda z hora. Tak som v ten deň aspoň dobrý skutok urobila s tými taškami ☺️

anonym_48d87d
7. sep 2025

@anonym_5b6c32 ten kto moderuje meeting vie vypnúť mikrofón, kameru, alebo vyhodiť účastníka z miestnosti

kacka6
7. sep 2025
@ika02

Ešte mi napadlo...
Sestra robila vtedy v istom supermarkete a ako sa predierala pomedzi milión ľudí ku kase, ktorú išla otvoriť, nahlas oznámila: " Nech sa páči, kto chcete, poďte do trojky!" Až keď jej istý pán, odvetil, že on by si veru dal povedať, jej docvaklo, ako to vyznelo.

@ika02 to ja keď som skúšala chodiť na motorke, (spojka-jednička, dvojka...), tak som referovala kamošovi, že už som dnes išla aj do dvojky a on, že keď pôjdem do trojky, tak nech ho zavolám 😆

Strana
z3