Alergia na ejakulát

nikushka8
3. jan 2013

Je možné mať alergiu na ejakulát? Stretol sa s tým niekto? S pocitmi strašného pálenia a opuchnutia tam dole? Môj gynekológ na mňa pozeral jak na zjavenie, keď som mu opísala svoje problémy, tak som ho zmenila.. a ke´d k tomu pridám PCO, tak sa bábätka asi nikdy nedožijem :(

domin85
3. jan 2013

Nekonzumuje manzel privela cibule? Kedysi som mala podobny problem- teda hrozne palenie, potom sme dosli na to, ze strava naozaj ovplyvni zlozenie ejakulatu, u mna robila problemy prave cibula. Pripadne ak mas alergiu na urcite plody skus obmedzit v muzovej strave. Nemusi to byt ono ale za pokus a odsledovanie nic nedas ;)

nice202
3. jan 2013

@nikushka8 pocula som a aj citala, ze je to mozne, aby si mala alergiu. Trpi tym samozrejme velmi male percento zien, ale mozne to je.

zuzulica
3. jan 2013

Ešte dávnejšie sme s tým nemali problém, potom sme mali chvíľu pauzu a keď sme na to znova nabehli tiež som mala problém s tým pálením, vždy som po sexe utekala do sprchy, našťastie opuchy som nemala,ale príjemné to nebolo.Môže to mať určite s tou stravou niečo spoločné, lebo nie vždy bolo to pálenie také strašné. Teraz som tehotná a ešte sme neskúšali, tak uvidíme. Tiež mu asi nedávaj jesť pálivé.

nikushka8
autor
3. jan 2013

Ďakujem za rady..aspoň viem, že v tom nie som sama..problém však bude asi vo mne, pretože som to isté mala aj pri bývalom partnerovi..ale niečo na tom tréningu asi bude, lebo nie vždy je to také strašné..veď uvidíme, keď sa rozhodneme začať pracovať na bábätku..

zuzi0911
3. jan 2013

Ahoj ja toto mavam cca rok po styku.ale u mna je to skor asi nejaka infekcia alebo len podrazdenie kedze non do mna nejde(ejakulat).alebo som alergicka na neho 🙂