Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@teegreen pisala o tom,ze pred ockovanim si citala nazory na MK a posluchla takych ako si ty, co su proti ockovaniu .myslim,ze je dobre,ze sa ozvala.jej malycky je chory aj ked neni ockovany ,co je tazke pre kazdu mamicku,ked nemoze pomoct drobcekovy,ked nemoze najst dovod preco to vypuklo.co sa tyka vyjadrovania,myslim ze reaguje presne tak ako ty len s tym rozdielo,ze ona ma nato dovod.ona sa nechala vystrasit tym co tu vypisujete ohladom ockovania a uvedomila si,ze to bolo uplne zbytocne.ze ked dietatko bude mat imunitu pripravenu,tak ho da zaockovat aby dokazalo telicko branit sa lepsie virusom a nemusi sa znova obavat ci to dietatko zvladne
@nikulka79 praveze dvovod preco..viem. a to jeho ockovana kamaratka mala zo skolky hemofila mala kasel a teplotu, nakazila brata ten ma 2 roky on kaslal mal teplotu a ked uz isli do skolky boli sme na navstevu ona zakaslala asi 6x a na druhy den bol mpj syn uz v umelom spanku. Vsetci okolo sme ockovany ich rodicia aj my..nikto nedostal nic ja som mala zdurene uzliny asi dva dni. A kazdy doktor mi povedal ze tuto chorobu vdaka ockovaniu fakt nevideli. A vyskytovala sa casto.
tak niekoho potesim.na fb vysiel clanok.neviem ci viete ze najmladsi syn donald trumpa je autista a vdaka bohu ide sa snazit dokazat ze vakcina sposobuje autizmus.teraz to am pomotane ci vydel tie papiere co to dokazuju ale jedno viem ze sa ich snazia odstranit farmaceutika.keby ich tak donutil aj vynast liek na tuto chorobu nie len odskodnit rodiny.no je dobre ze niekto velky sa zaobera touto problematikou😢
@michaelamd ja ta obdivujem, ze mas chut sa dohadovat s kandidatkami vied modreho kona.
Velmi mi je luto, ze cim ste si s dietatom presli, vela zdravia zelam. Nasa mala (nie moja, sestrina) takto isto dostala pneumokoka, (od neockovaneho dietata), pretoze nemala este ani 3 mesiace, cize nestihla prvu davku ockovania dostat. No co ti poviem, 3 tyzdne v nemocnici.. s takym drobuliatkom... plne ta chapem.
Argumenty tych tupiel tu nemaju paru. Ako fakt. Ked citas tie vyplody, tak pomaly kazda ma v rodine vedca,lekara etc. No staru prdel tak maximalne. Sak tolko vedcov na svk asi ani neni. 😀 A po dalsie, v kazdej teme stale tie iste nicky, ktore vedia argumentovat dookola iba slobodou vole a rozhodnutia. Asi im este nik nevysvetlil, ze pravo spolocnosti je vysoko nadradene domnelemu pravu jednotlivca. Vela zdaru.
http://tadesco.cz/donald-trump-ockovani-zpusobu...
stoji to za precitanie
@michaelamd ahoj, cize tym kamoskinym detim uz bol ten hemofil potvrdeny vyterom, ano?
Inak sa proti nemu ockuje od roku 2000, takze si dovolim pochybovat, ze si proti nemu Ty ci rodicia kamaratov ockovani
@michaelamd Len pre úplnú informaciu-prvotne si písala,ze tie dve deti neboli u lekára, od ktorych to mal tvoj syn dostať. Tak nakoniec boli na vyteroch a tiez sa u nich potvrdilo to iste ochorenie?
@michaelamd Prepac, duplicitna otázka. Nevsimla som si,ze ti už bola polozena.
@soldi takto...zachytnost vo vyteroch mi vraveli je len 40% sanca ze sa ukaze povodca.pytala som sa doktorky ci toto mohlo to sposobit a ona ze samozrejme v skolkach to koluje velmi casto. Moj do skolky nechodi ani dva dni pred tym nebol nikde akurat tak doma. Epiglotitida ma rychly priebeh 24 hodin a boli sme u nej okolo 17tej ked dosli zo skolky a o 17tej na druhy den sme boli v sanitke. Takze inkubacna doba to len potvrdzuje aj bez vyterov. A deti od 3-6 rokov netvoria nejaku imunitnu latku preto je to pre nich obzvlast nebezpecne. Takze ci som ockovana proti hemofilom ci nie ja nemam 3 roky takze mam odost vacsiu sancu to prekonat. Mala som vela krat zapal pluc co sposobuje aj hemofil takze je dost pravdepodobne ze sa s nim moje telo uz stretlo... plus radsej si pytajte potvrdenia o autizme vakcinou a podobne ako ja som vam tu povinna dokazovat hemofila...ja netvrdim ze hemofil je smrtelny pre kazdeho!!!! Tak isto sme vsetci nepokapali na vakciny
@soldi zato ze sa mu dostali do ruky dokumenty o musim to nazvat umyselnom poskodzovani deti ma byt idiot?skus sa dostat do koze rodica s tazko chorym dietatom,ktore ti bolo vyvojovo ukazkove,ktore ti ako osem mesacne rozpravalo,bolo stastne,chovalo susedkynho psika,ukazovalo aky je velky,pomenuvavalo zvieratka,ktore videlo,jedlo bez problemov...a potom nic.to ty nepoznas a nikdy nebudes.ake to je tazke ked si pozeram videa aky bol sikovny a teraz.teraz musime dlho cakat kym to co pred tym robil automaticky musi sa ucit.za to ma byt niekto idiot,ze sa snazi najst dokazy a pomoct takymto detom?za to ma byt idiot,ze moze dat sancu takymto dietom najst aj liek aby im ulahcil zivot,ja verim tomu,ze neostane to len pri odskodneni a verim ze to neostane len pri americkom narode
@alexandramaria narozdiel od nich som jedina kto ma naozaj kontakt na kadidatku vied dokonca som im prefotila konverzaciu ale k tomu sa nik nevyjadruje...no skoda ze som sa jej ptedsa len nespytala skor ako sa stalo toto. A veru ona nieje ziadny farmaceuticky nadsenec a propagator a keby ona povazovala ockovanie za nebezpecne a neucinne urcite by to povedala na s tym nema problem. A to ona bakterie a taketo veci skumala takze o tom sakra nieco vie! A ju poznam osobne takze pre mna nieje ona fiktivny vedec na webstranke. A klude ak sa jej to chce niekto spytat osobne moze kazdy rok byva v kosiciach dva dni a dva v bratislave. Mozte prist.
@michaelamd ja som nepisala o tom,ze neviete ako maly ku chorobe prisiel ja som pisala ohladom toho,ze ste si nedali drobca zaockovat lebo ste sa bali toho co ste sa tu docitali a koli takym ludom takto reagujete....
@michaelamd Nic v zlom ale ty máš dobrú znamu vysoko vzdelanu kandidatku vied a ty si sa ohľadne ockovania radila na nete a MK.....A az ked tvoje dieta postihla choroba, ktorá postihla tak to riesis nezmyselnymi útokmi....A teraz vsetci ostatni čo nebezime na základe mailu od kandidátky vied očkovať sme len hlupaci co neveria?! Ja ti verim ale ockovat nebudem.😉
@michaelamd A nejak "sakra rýchlo" si preštudovala vsetky tie jej vedecke práce, výskumy a dokonca si im aj porozumela ked si sa doteraz držala len rád hlupákov. 😉 A si vlastne laik ako si sama napisala.
@nikulka79 proste som bola ta co si nepripustala zeby moje dieta sa nebodaj nakazilo chorobou ktore podla neocko ani niesu.aha ho! Su! Lekarov som mala za hlupakov co metusia co vo vakcine je a ledva si vedia zsviazat snurky od topanok. Az prisla situacia ze mi fakt odborne profesionalne a rychlo zachranili dieta. Stacil jeden omyl a bolo by po nom. Jasne ze su u nas aj babraci to su vsade. Ale uvedomila som si ze nic nieje cierne alebo biele. Ale ja hovorim svoju skusenost a to co hovoria lekari nie moje myslienky ktore sa teraz zrodili v kozme. Tak isto ma pravo povedat svoju skusenost matka co jej dietatu ublizila vakcina. Ale si vyprosujem aby vsevedkovia co nezazili ani jedno ani druhe ma tu urazali ba obvinovali ze vymyslam. Co tym potrebuju dosiahnut?
@michaelamd A toto naozaj neber ako nejaký utok, nebodaj provokáciu, je to len môj názor a konštatovanie a hadat sa nemienim.
@evittam
Tebe vela asi nehovori obhajoba vedeckej prace na medzinarodnej konferencii a ocenenie za to ze??? Za dalsie biooranomineralny komplex v jej produktoch mam vyskusany a funguje a nielen ja ale aj moja rodina a xyz ludi ktorych poznam. A mozes ju spochybnovat kolko chces ani nevies kto ona je.
@evittam jednu zakladnu som cca citala ono niesu v slovencine iba v jej knihe je co som davno citala ako nasla zivot v mrtvom mori v hlbokych bahnach praveku batkeriu ktorej bielkovinu spojila s lahkymi molekulami eterickych olejov aby mala ph 5,5 aby bola vstrebayelna nasimi bunkami ..a ked ju skumala zistila ze ta bakteria je odolna voci peroxidu vodika.... viac si nepamatam sorry... ale mozem ti to najst ak chces
Aby som nezabudla preco ke ta bakteria taka podstatna... lebo zistila ze je velmi podobna ludskym bunkam, dokaze opravovat DNA ludi, a to ale potrebovala do bunky dostat lebo sama o sebe bola mevstrebatelna...a tym vznikol ten bioorganomineralny komplex
@michaelamd Ja nikoho nespochybňujem. A presne viem kto ona je.😉
@michaelamd Ale proste ako vidno ni je tu nad teba a nad tvoje znamosti s konexie.😉
Tymto povazujem debatu za ukoncenu. Pekny vecer.
@evittam som nikdy nepovedala ze mam ja konexie na fb jej moze napisat hocikto len rozdiel je v tom ze som bola za nou raz v turecku a raz v polsku. A t d... a takisto poznam aj veducu slobodavockovani Rojkovu ale tu radsej nekomentujem.lebo dodnes nevie vysvetlit akym pravom ona v tv vystupuje akozr za maticu slovensku ked matica vyslovne dala pisomne stanovisko ze s tym nesuhlasia a ona clenom matice nieje.citala ten papier a iba čumela ako teľa. No a takyto pisu o ockovani
@evittam a este raz a pozorne citaj co pisem nikto nikomu nekaze ockovat. Ale si vyprosujem aby antiax sorta ludi mamickam ktore vahaju a pytaju sa namiesto bud faktu alebo osobnej skusenosti melu bludy typu ak si chces poskodit ci dokonca zabit dieta tak ockuj...takych rad sa tu v diskusiach najde more. Na strankach slobodavockovani pisu ze dostat chorobu na kt. Sa ockuje je sanca taka ako keby ta trafi blesk a mas doktorovi povedat aby ti miesto tetanovky pichol vitamin c. Akoze prepac ale toto je uz daleko za hranicou zdraveho rozumu! A na zaklade takychto dristov sa rozsiruje panika a banalizuju sa choroby a zvelicuje sa kazda vyrazka na zadku po ockovani. A nikto z tych modrokonikovskych vedcov nepovie ze to je len jeho skromny laicky subjektivny nazor.aleprezentuju to ako holy fakt v spisoch FBI ku ktorim maju len oni pristup
@peter952 to ja dobre viem. Ked bude v SR ockovanost 50:50 tak si mozme potom maminky pisat ze kolko clenov bude v skupine nasledky po ockovani a v skupine nasledky po nezaockovani. Cista scifi... ja hovorim len o tom ze netreba banalizovat choroby akoby neexistovali alebo neboli vazne. A ockuje sa proti nim len pre biznis $$$ a pre cielenu likvidaciu ludi...

@teegreen odkial vies ,ze tvoji priatelia lekari nepatria k tym tebou udanym 50tim percentam ,ktore nespravne dg.....Na svoj nazor sa urcite nespiliehas ,kedze zo zdr.a medic.nevies nic ....