Aký je váš názor na očkovanie detí?
18. sep 2024
Pekný večer mamičky, aký máte názor na očkovanie? Ako budúca mamička sa dosť obávam.
@andy_sixx24
@dreadwoman s takými materami ako si ty som dávno prerušila všetky kontakty lebo vy viete trepať len toto jedno. Autizmus a kadejaké triašky od horúčok.... Naozaj ma toto nezaujíma. Choď si tam do tej svojej sekty radšej a nepočuj tu matky čo majú rozum.
@andy_sixx24 ci mas rozum alebo nie ma nezaujima ale zrejme ho vela nemas ked taketo idiotiny pises . Ale nezaujimas ma vobec . S takymito ludmi ako si ty ,som davno prerusila kontakty .

@andy_sixx24 no . V prvom rade mam takmer 11 rocne dievca ktore antibiotika videlo raz aj ked je neockovane . V druhom rade aspon si pozrite mule mamicky poslusne co tie vsetky vakciny obsahuju . To ze sa ti dieta trasie dva dni v horuckach 3 mesacne v perinke asi velmi v poriadku nie je . Ale dajte si aj 30 vakcin . Potom sa cudujte ze je vase dieta chore kazdu chvilu . Mna osobne nezaujimate , len ma mrzi ze vase deti musia trpiet taketo matky . Myslite si ze robite to najlepsie ale nemozte porovnavat vakciny ktore ste dostali vo veku vasich deti vy , a tie co dostavaju vase deti teraz . Ak vase dieta netrpi autizmom , atopickym ekzemom , psoriazou ci dokafranou imunitou tak vam zo srdca gratulujem . Mate silne dieta . Niekto to vsak takto nema bohuzial . Ironicka otazka na idiotske odpovede ktore tu vypisujete je korektna si myslim . A hej ani moje 8 mesacne dieta nie je zaockovane . A ani nebude nikdy . Ak vam nevadi davat si do dietata ktore nadovsetko milujete smrtelnu davku hlinika tak kludne . Ale necudujte sa potom , a nepytajte si tu rady na autoimunitne ochorenia ci nedajboze ine vykyvy
@dreadwoman s takými materami ako si ty som dávno prerušila všetky kontakty lebo vy viete trepať len toto jedno. Autizmus a kadejaké triašky od horúčok.... Naozaj ma toto nezaujíma. Choď si tam do tej svojej sekty radšej a nepočuj tu matky čo majú rozum.