Čo robiť s nevyužitou nazálnou vakcínou?
Žienky, poraďte či sa niekomu niečo podobné stalo. Dala som dcére napísať nazálnu vakcínu proti chrípke. Lenže bola akurát po nádche, je to živá vakcína, dr povedala, že počkáme ešte aspoň týždeň, mám si obe nechať v chladničke (mala dostať prvýkrát). Lenže potom jej vystúpili teploty a začal 5 týždňov dlhý kolotoč - sople, kašeľ, hrdlo, dr dookola dávala xy liekov, ale keďže crp nízke, tak jej nedala ATB. Nakoniec sme skončili na ORL a tam nám už ATB dali, takže po dobrati sme mali zase čakať 2 týždne. Dneska som chcela volať doktorke, či to ešte môžme zajtra prísť dať, ale malú včera večer chytil záchvat kýchania, potom sa pustili sople a dneska zase celý deň kycha a vždy keď kycha, tak jasné, že aj sople jej idú. Takže dr ju takto nezaočkuje a ani ja to nechcem riskovať. Len problém je, že vakcíny expiruju 2.2.2026. ak sa nám aj podarí dať jednu dávku, jednak neviem či to má zmysel a jednak neviem čo potom s tou druhou vakcínou. Môžem to vrátiť do lekárne? Oni to už zrejme budú musieť zlikvidovať. Ja už som na nervy. Aj z toho kolotoča, aj z toho, že neviem čo s tými vakcínami. Stalo sa vám niekedy, že ste takto vrátili vakcíny do lekárne? Dajú mi to zaplatiť, alebo ako to funguje v tomto prípade?
@anonym_autor nie si z Trnavy? jednu by som brala🤣
@amonet žiaľ, nie som. Nové Zámky.
Nám tiež takto zostala jedna nazálka vakcína v chladničke. Dcéra stihla aspoň jednu.
Nám tiež takto zostala jedna nazálka vakcína v chladničke. Dcéra stihla aspoň jednu.
@anonym_807805 a čo ste s ňou urobili potom? Vrátili do lekárne? Ja tiež rozmýšľam, že aspoň tú jednu nej dám keď aj v januári.
@anonym_807805 a čo ste s ňou urobili potom? Vrátili do lekárne? Ja tiež rozmýšľam, že aspoň tú jednu nej dám keď aj v januári.
@anonym_autor Nepouzite liecivo normalne vratis do lekarne.
vratiš do lekarne ale peniaze ti nevratia , oni ju daju na likvidaciu
vratiš do lekarne ale peniaze ti nevratia , oni ju daju na likvidaciu
@sara07 ja som za ňu neplatila nič, keďže dcérka má menej ako 6 (do 6 rokov je zdarma)

@anonym_autor nie si z Trnavy? jednu by som brala🤣