icon

Doktorka ma chce nahlásiť pre neočkovanie

klara023
21. sep 2015

Ahojte.. dceru som nedala ockovat v 15mes. Vakcinou MMR. Dnes ma dcera 3roky2mes. A doktorka mi volala ze ma zrazu musi nahlasit pre neockovanie..
Co ma čaká po nahlaseni??

katy31
19. nov 2015

@aristka Keď mal môj syn 4 roky, robil sa autistickým deťom/ ktorých je mimochodom každým rokom viac a viac, len u nás v Košiciach otvorili za posledné 3 roky 5 nových tried a prijali aj predškolákov..... / výskum. Robila to Londýnska vedecká komora. Boli to rôzne krvné testy a analýzy DNA, bralo sa to aj deťom, aj rodičom a zisťovali tam taktiež množstvá týchto kovov, ortuti, hliníka a pod. v tele človeka... Pozri si príbalové letáky všetkých vakcín, čo všetko v nich je...... a je v nich aj to, čo v tých príbalových letákoch nenájdeš..... Dnes akurát išla relácia Reflex... bola tam mamička, ktorá mala do troch rokov dieťa zdravé a v troch mu našli nádor na mozgu, už nerozpráva, už má mentálne postihy.... Z čoho asi je dnes toľko chorých malých detí? Je to na zamyslenie, s čím všetkým dnes deti bojujú...... Ale tebe to zjavne nik nevysvetlí.. prejdi sa v našich topánkach a potom môžeš skúsiť hodnotiť naše cesty..... a naše rozhodnutia... A keby mi hneď dal niekto pokutu 1000E, radšej to zaplatím, ale rozhodnem sa rovnako, aj pri tom treťom....

katy31
19. nov 2015

@alaguema a keď sme pri tom atopickom ekzéme, môj malý ho mal tiež, paradoxne, až po očkovaní..... po celom tele..... 😒

evittam
19. nov 2015

@katy31 Určite náhoda a vysvetliteľná veľmi ľahko, stačí sa spýtať jednej osoby.... 😉 A určite to čo píšeš sú podľa nej "dezinformácie a zavádzanie"......

menatko
19. nov 2015

@aristka po povinnom ockovani v 15 mesiacoch.poznam 3 pripady osobne plus my

aristka
19. nov 2015

@katy31 no vidis kedysi nebol reflex ..mk a pod.len spravy vecer a nikto nevedel o nejakych detoch s nadorom mozgu .aj ked boli .dokonca aj moja kedysi 4rocna suseda .ktora je uz matkou .ale v spravach na ciernobielych obrazovkach o nej alebo inych nehovorili....pracujes v zdr.aby si vedela povedat s cim deti bojuju .bojuju s hocicim a chvalabohu medicina velmi pokrocila a vie mnohym pomoct alebo aspon skvalitnit zivot ...a ortut ocko neobsahuje ....to sa skor dieta nadycha formaldehydu z osetreneho drevotrieskoveho nabytku v byte.....

aristka
19. nov 2015

@menatko takze u vas mmr...a jedna je tu po hexe .aj ked nevieme kolkej davke...a hadam mi niekto vysvetli co v mmr ma sposobit autizmus....

menatko
19. nov 2015

@aristka nie sposobit..spustit. tazke kovy.

alias313
19. nov 2015

@aristka tisic palcov hore....ja mam tiez atopicky...syn ani dcera ho zatial viditelne nezdedili a mame aj po vsetkych ockovaniach.esteze je tento modry kon a diskusie typu jedna pani povedala 😁😁😁😁😁😁

katy31
19. nov 2015

@aristka niektoré očkovacie látky obsahujú konzervant obsahujúci etylortuť a nemusím pracovať v zdravotníctve, aby som videla deti, s čím všetkým bojujú... stačí mi denno denne chodiť do školy so synom a vidieť, s čím všetkým bojujú autisti, dawni, mentálne retardácie a rodičia týchto detí..... a že je týchto detí čím ďalej tým viac, to je fakt.... Ale maj si svoje klapky na očiach, ja želám každému, aby nikdy v živote nemusel s ničím podobným bojovať....

aristka
19. nov 2015

@menatko spustit autoimun.ochor alebo ochor.geneticky podmienenu ti moze aj to.ze si nemozes uprdnut....co pre deti je stres obrovsky....tazke kovy denne dychame napr.olovo a prijmame stravou napr.take bylinky .hriby a vsetka ta zelen ich zo zeme natiahne a my ich v cistom natur bio mysleni papame ....takze neviem o akych tazkych kovoch v ocku hovoris .ortut tam nie je...

aristka
19. nov 2015

@katy31 nie je ich viac .len sa zlepsila diagnostika.kedysi teda neni davno lahke formy autizmu chodili do riadnej skoly a boli to deti .ktore boli povazovane za uplne najvacsich hlupakov .ale pritom mali dg.k tym downom.chod do dedinky Zavar .kde je domov socialnych sluzieb .kde najdes muza .ci skor cloveka a nie jedneho s touto dg v dost zrekom veku a ludi dospelych .ktori maj

sardinka335
19. nov 2015

@katy31 tak ale to predpokladam ze chodite do ,,osobitnej školy,, podla toho ake typy deti si vymenovala...dawni, mentalne retardacie nie su z očkovania.
ja denno denne vidim normalne deti - max. nejake dysi či alergie...
to ze je tých detí viac? v minulosti neboli tak na očiach ale tiež bolo mnoho ludí postihnutých - len sa zatvarali do ustavov. Dnes to uz nie je taka rarita vidieť ich.

aristka
19. nov 2015

maju roznu formu retardacie .toto tu bolo vzdy .ci menej .mozno hej .nebola taka dg.ako dnes a zany rodili okolo 20tky a nie 35hore a nebolo tolko predcasniatok .krdze ani nie 20rokov dozadu umierali .ktore neboli schopne same dychat ....

katy31
19. nov 2015

@sardinka335 áno, chodíme do špecky a viem, že dawn a ostatné nie sú z očkovania, dawn je genetická záležitosť, to bol príspevok na margo toho, s čím všetkým deti bojujú.... Ja som písala o autizme, že je tých detí čím ďalej tým viac.....

aristka
19. nov 2015

@sardinka335 ako pises.aj tie deti maju povinnu sk .dochadzku a aj z tazkym postihnutim musia ist do spec.skoly.co kedysi nebolo.ked som videla ake deti vozia zo Štrkovca do spec.skoly a popri praci komunikovala z personalom .ktori sami boli zhrozeni .ze tieto deti tam musia denne odprevadzat....

aristka
19. nov 2015

@katy31 je naivne mysliet si .ze na vine je ocko....na vine je lepsia dg.zivotny styl.predcasniatka a zjavne nejaka metabolicka porucha.co sa suska vo vyskume...

katy31
19. nov 2015

@aristka čo ty vieš o autizme, asi veľké kulové... autisti nie sú hlupáci, často krát sú to nadpriemerne inteligentné deti.... nie všetci autisti majú narušený intelekt... napr. Messi je autista, má Aspergerov syndróm a práve preto je vo futbale taký skvelý... Mentálne retardácie, narušenie intelektu, to sú už ťažké formy autizmu.... a tieto deti vždy chodili do špeciek..... takže ak bol niekto považovaný za hlupáka, tak ešte nemusel byť autistom.... ani vtedy, ani teraz.... 😉

katy31
19. nov 2015

@aristka ak by niekto priešiel na to, prečo vzniká autizmus, dostane zrejme Nobela..... ale ako vidím, ty si ho už zaslúžiš, práve si urobila záver, čo je na vine.... Mne je to úplne jedno, či je alebo nie je z očkovania, sú vyskumy, ktoré to potvrdzujú, takže ja v žiadnom prípade nejdem riskovať, či sa Ti to páči, alebo nie.... na mojom mieste by si možno konala rovnako.... tak sa v tom nešpáraj a prijmi názor aj iných, všetky mamičky, ktoré sme sa rozhodli MMR odložiť alebo nepodstúpiť, na to máme zjavný dôvod, či je to autizmus v rodine, či atopický ekzém, či imuologické reakcie, či alergiu, a možno že len strach..... ale všetky to robíme z lásky a z presvedčenia, nie z rozmaru..... tak ak už toto nedokážeš pochopiť, tak mi je Ťa vopred ľúto.... 😉

sardinka335
19. nov 2015

@katy31 ludia furt s niečím bojuju - nepoznám rodinu kde by nebol aspon nejaky problém či uz menší alebo väčší alebo nejaka choroba - vaznejšia alebo menej vazna alebo nejaky nedostatok atd.
Jedna vec je ze sa o mnohých veciach tolko nehovorilo ako dnes, nebola taka diagnostika, tí ktorým napr. ,,nešla matika,, boli proste päťkári a ziadny diskalkulici a podobne...
Zaroven medicina dokaze zachranit deti, ktore by dajme tomu pred 20 - 30 rokmi umierali...a dnes prezivaju ale napr. ten mozog ostava ,,nedovyvijany,, proste prirodu ,,neoddrbeš,, (pardon za vyraz) ale je to tak...a potom taketo deti mavaju v buducnosti dajme tomu nejake problémy, vyrastu, mnozia sa a ten ,,genofond,, je uz nie celkom ok a tak stale dokola. Čitala som taky pripad, ze muz mal vadu srdca - neoperovatelnu a zomrel mlady a všetci sa čudovali ze prečo tak mlady musel zomrieť ...je to smutne ale dnes je zazrak ze vobec zil tých 40 rokov...pred X desatročiami by zomrel hned po narodení a ani by sa tej 40 tky nedozil...lebo neboli take lieky aby ho pri zivote udržali. Chapem ze je to hnusne povedane ale to je realita.

sisaka
19. nov 2015

@sardinka335 mas uplnu pravdu, dnes je diagnoza uz fakt na vsetky odchylky od "normalu" a niet sa ani co divit - umele oplodnenia ludi, ktori by inak nemali dalsich potomkov, umele udrziavanie tehotenstiev deti, ktore by sa nikdy nenarodili, vypyplavanie babatiek narodenych v 24. tyzdni tehotenstva, znecistene zivotne prostredie, "umele" potraviny, elektromagneticky smog .... co ludia cakaju? to je jasne ze ten genofond je coraz horsi a niekde sa to odrazi ... ale je lahsie obvinit ockovanie, ktore za toto vsetko moze, uz fakt asi nie je diagnoza, ktoru by ludia nespojili s ockovanim

sardinka335
19. nov 2015

@sisaka ja beriem do uvahy ze kazde liečivo ma svoje rizika - aj Ibalgin...Ja sama mam sestru DMO uz ma 26 rokov a je to vaznejši stav takze viem o čom je starostlivost o postihnutého človeka.
Kazdopadne ide to jedno s druhým - jedinci, ktorí by v dobe starovekého Grécka a Ríma boli postihnutý, chorý, zdeformovaný - po porode boli zabíjaný. Ciže sa mnozila viac menej zdrava populácia.

kbeata
19. nov 2015

@aristka ano,suhlasim,a doplnila by som este vsetky druhy antikoncepcie,brr ked si spomeniem ze sa neda uplne odfiltrovat z pitnej vody:(,ale nechcem rypat,velky podiel na ine a podobne psych.poruchy maju aj ockovacie latky,kedze sa vsade prizvukuje ze vtedy pred 20 rokmi boli v horsom zlozeni,a teraz su vylepsene...a dokonca sa zas pracuje na vyvoji este vylepsenejsich,co by mali mat minimalny negativny dosah na cloveka:(,no hold,veda nepozna hranice

menatko
19. nov 2015

@aristka poznas presne zlozenie mmr vakciny ano ? Vies ze tam nieje ortut ani nic zle ano? Mozes mi povedat preco v pripade mojej znamej a jej dcery po ockovani nastala taka velmi silna reakcia.dievcatko rozpravalo.bolo uplne v pohode ziadne autisticke crty..proste ocny kontakt reakcia na meno a jednoduche poziadavky primerane veku az mierne nad. Po ockovani horucka.skoncili v nemocnici.diavcatko nielen ze prestalo rozpravat reagovat ale prestalo aj chodit! Dnes uz chodi ale neotoci sa za hlasom svojej matky ale vrzgajycimi dverami. Preco ked patrali co sa stalo,objavili v testoch ze mala enormne zvysene tazke kovy a opiod.peptidy.?? Preco pediatricka neodporuca ziadne povinne ockovania ani jej sestre ktora nedavmo porodila? Odpovedz teraz prosim Ta na tieto otazky ked sa vyznas v teme. Chcem pocut ako vyvratis fakt ze spustacom nebolo ockovanie ked to bolo potvrdene lekarmi.keby nebola podstupila MMR dnes by jej nic nebolo.ziadne uprdnutie ako som tu niekde citala. Toto su realny ludia ktory ziju na Slovensku! Ziadne famy z internetu. Pisem pravdu ze tuto temu som ignorovala kym sa ma to bytostne nedotklo a nespoznala ludi, ktorych sa to dotklo este viac. Na zaver dodam ze ockovat ano, ale treba testovat deti ci zvladnu tento typ ockovania nejakym sposobom, aby nedochadzalo k takym udalostiam. Proste tato problematika je nedomyslena, alergie intolerancie, znecistenie vody a ovzdusia ..nasa imunita je bombardovana od narodenia..

kbeata
19. nov 2015

@menatko tak to som zvedava,ci odpise,a ak ano tak ver mi ze si to precitam cele,lebo jej porozumenie a inkognito na koni je pre mna strata casu 😉 ,inac oslovila si tu spravnu provakcinacnu osobu,plus ostatne nicky ti doplnim v sprave,aby to bolo koser voci nim 😉

menatko
19. nov 2015

@kbeata vies co ja som aj olutovala ze som tu zdelila svoju skusenost predtym v uvodnom prispevku. Chcela som len reagovat na uvodny prispevok a nie sa tu dohadovat s niekym preco a co a naco.ale ta aristka stale do mna nieco tak som to trochu popisala viac.mne sa o tom uz ani nechce bavit.moje rozhodnutie bolo zle a dnes je to uz nezvratitelne. A to tu mozu v zneni propagandy napisat aj hymnu s nazvom "podme ockovat vsetci zaradom".problematika je nedomyslena a existuju zijuce dokazy toho. The End.

aristka
20. nov 2015

@menatko akym tazkym kovom bola predavkovana .kedze sa vys.konkretny tazky kov.ak ovladas akoze kazuistiku cudzieho dievcatka .ovladas aj toto ...

sardinka335
20. nov 2015

@menatko možno by jej kludne ,,niečo bolo,, lebo v nej ,,spalo,, ,,mala to v sebe,, - tu chorobu len spušťačom bolo dajme tomu to očkovanie - ale možno o rok o dva by bolo spušťačom nejake ochorenie ako chripka, nejaky stres, uraz...faktorov spušťajucich ochorenie je X...Aj moja kamoška mala ,,zdravu,, dceru a dala jej prepichnuť uši a bum - hemoragicka choroba novorodenca, prišli by na to inokedy,len tie naušnice to ,,odhalili,, ze to v sebe ma...Dcera dnes uplne odpalena, na voziku a retardovana....
Ak chceme prežiť imunita si musi zvykať - ako vraviš znečistenie a pod, lepšie to nebude len horšie čo sa tyka prirody a znečistenia. Inak ako vravim - slabí jedinci budu mať problémy, choroby (aj čo podedili po rodičoch) taky je ,,zakon prirody,,.
K takym udalostiam dochadzat bude - neziaduce učinky liečiv- je utopia si myslieť ze nie, mozu sa len eliminovať ale nejake pripady sa vzdy vyskytnu, mysleť si ze nie je naivita.
Howk...prchám na nakup...

aristka
20. nov 2015

@menatko este doplnim.akutna intoxikacia ortutou ma omnoho sirsi zaber klin .priznakov a mala by musela dostat obrovsku davku ....bohuzial .dotial si zjavne nikto nevsimol nejake znamky .co nie je nic vynimocne a ak nie je dovod nikto nevysetruje ani metabolity...tie zvys.hodnoty peptidov su typicke pre autizmus .kde ukazuje metabolicku poruchu.....takze znova sa pytam .aku tazky kov bol vo vysledku intoxikacie

katy31
20. nov 2015

@aristka bože, aká si ty múdra, moje dieťa je od začiatku podľa vyšetrení úplne zdravé, nemá žiadne metabolické poruchy, MMR, EEG, všetky vyšetrenia mozgu, všetky krvné vyšetrenia, od mala prešiel všetkým, snáď len na gynde ešte nebol.... a to nehovorím špeciálnymi pedopsychologickými a pedopsychiatrickými vyšetreniami. A nikdy mu nič nenašli ani v krvi, ani nikde.... Podľa vyšetrení je zdravý... a napriek tomu je autista..... 😠

katy31
20. nov 2015

@aristka a keď sa robil výskum tých autistických detí pred rokmi v Košiciach, tam vychádzali deťom, že majú v tele ortuť, hliník a pod. veci.... Môj prvý syn bol očkovaný na všetko, napriek tomu dostal čierny kašeľ, toho je napríklad na východe strašne veľa..... aj u dospelej, niekoľko krát očkovanej populácie..., takže ani očkovanie celkom nechráni pred chorobami.... Fakt úplne zbytočné debaty s Tebou.... proste máme všetci svoje pravdy.... tak tu už nešpáraj do mamičiek a choď radšej s kamoškami na kávu, alebo na rande.... Keď budeš mať deti, potom zistíš, že to nie je len tak, potom pochopíš pocity nás ostatných... zatiaľ Ti asi empatia moc nehovorí.... pekný deň...