icon

Hexavakcína a pneumokoky - naraz alebo oddelene

ivana16
28. apr 2014

ahojte maminy, prosim vas davali ste deticky v 3 mesiacoch ockovat naraz hexa a pneumokoky alebo zvlast / najprv jedno, potom druhe/? nas to caka o tyzden a zvazujem, dakujem

Strana
z3
pectore
29. apr 2014

@asimama neviem kde ta zas zosmiesnujem ci ponizujem..bavím sa vecne akurat mam na vec iny nazor...nevkladaj tvoje myslienky a domnenky o tebe... do mojich slov..pretoze nic take tam nieje.... nevravim ze si antivax..ja pisem ze to s tou cukrovkou je oblubena teoria antivax....

sissik
29. apr 2014

ja som davala oddelene a iba zdrave dieta. Ziadnym natlakom typu vsak ma iba teplotu 37,2, ktora nie je podla letaku a podla revizneho lekara z poistovne kontraindikaciou ockovania, som nepodlahla. Ani vyhrazaniu, ze ma zahlasia na RUVZ som nepodlahla, ale trpezlivo som vysvetlovala, ze ockovat iba 100% zdrave dieta.

asimama
29. apr 2014

@pectore pravda je..vec nazoru..len tolko..ze ta teoria tu beha denno denne po ulici..cely den sa musi kontrolovat co zjedol..merat sa a pichat sa..v noci taktiez..

pectore
29. apr 2014

@asimama pravda je pravda... ja tiez cely den so synom len cvicim 8 cvikov co 3 hodiny kazdy cvik 5X ... vycitam to snad niekomu...??? nie.... berem svoj udel tak ako kazda matka..... keby uz bol zaockovany mala by som to naco hodit a bolo by vybavene??? ...ale ja niesom spokojna s takou pravdou....ked viem ze niektore veci skratka nesedia....ked viem ze su dalsie vplyvi ktore sa mozu odrazit na zdravotnom stave dietata.....a tiez chcem vediet PRECO?... ale nema pre mna zmysel hladat jedneho vinika ked ich moze byt hned niekolko...ani pred jednym nezatvorim oci....a pravda urcte neni v tejto teme vec nazoru....ale vec dokazov, faktov, principov na zaklade ktorých funguje medicina.... vobec to nieje len o nazore....

asimama
29. apr 2014

@pectore nemam a nechcem ti k tomu nic napisat.zbytocne len budem prikladat drevo do ohna..myslim,ze dokazy a fakty v mojom pripade a v mojom zivote ovplyvnuju moje rozhodnutie.druhy ludia si to mozu len a len precitat..mozu verit..aj nie..to,co je tvojmu syncekovi mi je luto..snad sa z toho dostanete..vela stastia..

travellyana
28. sep 2017

Chcem sa spytat. Boli sme na.prvom.ockovani chcela som vakciny rozdelit ale lekarka nepovolila. Ked pojdemem o sest tyzdnov tak by som ich chcela dat rozdelit. Urobila to uz niektora mamicka? Nemala s tym.problem? Dik

bluka2
18. apr 2019

Môže byť rozostupy medzi tými ockovaniami 10 dní? Alebo musí to odstup aspoň 4 týždne, keď sa to nedá spolu?

kitchi1
26. apr 2019

My sme prave doockovali v 28 mesiacoch vzdy oddelene . Neockujeme ked dcera je po chorobe alebo ostatni clenovia rodiny alebo ked je soplik takze doba na ockovanie je zriedkava . Nemame dodrzany ziadny pravidelny odstup najprv v 6m, 11m, 18m, 22, .....doktorka to navrhla takto a ja nemam dovod neverit jej . Nemali sme xiaden problem.

Strana
z3