Hotel žiada negatívny test, aj keď som zaočkovaná

barbora1522
2. aug 2021

Mám takú otázku , máme nastúpiť na wellness pobyt do Dunajskej Stredy, kde ako pozerám podmienka nástupu je negatívny test aj od nás plne zaočkovaných ľudí.
Ako teraz som ostala z toho úplne mimo..!?!, lebo kôli tomu aby som na testy nemusela chodiť a slobodne sa pohybovať, som sa dala zaočkovať a v hoteli je potrebný výsledok od všetkých ktorí nastúpia na wellness.
Môže niečo takéto hotel vyžadovať?
Ako určite nie som ochotná platiť test , keď som plne očkovaná proti Covidu

rmm
2. aug 2021

@barbora1522 Očkovanie sa považuje za preventívne opatrenie týkajúce sa zdravia. Tvoj problém, že si si ho dala z iných dôvodov.

ailiba
15. aug 2021

@barbora1522 problém je totiž, že aj zaočkovaný človek môže prenášať covid. Môže to byť ešte nebezpečnejšie, lebo nemusí mať príznaky, takže asi preto.

ailiba
20. aug 2021

@ailiba len som chcela dodať, že vyhláška túto povinnosť neukladá, ale hotel si samozrejme môže dať svoje podmienky... Kvôli bezpecnosti

jaroe
21. aug 2021

@barbora1522 ....keď vtacka lapaju, pekne mu spievajú...🙁 Mňa konšpirátora a hoaxera to žiaľ vôbec neprekvapuje. Vakcina nie je sloboda. Vakcina by mala byť zdravie, uvidíme, či bude. A čo sa týka spomínaného hotela- iniciatívny blbec je horší, ako triedny nepriateľ😁