Je bezpečné očkovať 15-mesačné bábätko tromi vakcínami naraz?
Prosím vás Dr.dnes zaočkovala malého 3davky naraz v obidvoch nozičkach aj do Ramienka🥺.. tak trosku mam obavy či to bude zvládať ,a či nebude mať nejakú negatívnu reakciu 🥹🥺...
Mali niektoré vaše detičky 3vakciny naraz ? 🙏🙏🙏
@natusqa123 su to 2 ockovania,1x do noziciek, 1x do ramena. Nie, my sme to nikdy nemali spolu.
@euka210 nie ...2vakciny do obidvoch nozickach a jedno do ramena
@natusqa123 su to 2 ockovania,1x do noziciek, 1x do ramena. Nie, my sme to nikdy nemali spolu.
@euka210 ma upozornila ze zvyknú.detom pichnúť aj 3davky naraz.
@natusqa123 to boli 2 ockovania. Ani my sme to nemali naraz ani som o tom nepocula, ze by to niekto daval na raz. Tak ale ak lekarka tak zvykne davat tak snad vie co robi.
@natusqa123 to boli 2 ockovania. Ani my sme to nemali naraz ani som o tom nepocula, ze by to niekto daval na raz. Tak ale ak lekarka tak zvykne davat tak snad vie co robi.
@lenkakoc444 no...lebo povedala ze sa nemusím báť vpuchnu mu 3rozdielne vakcíny.. mne išlo srdce vyskočiť 🥹😭 neviem ako to zvládneme
Ak sa ti nieco take nepaci, tak ty ako rodic sa musis ozvat, ze s tym nesuhlasis. Uz je nacase zacat sa spravat dospelo a vyjadrit nesuhlas, ak nieco nechces. Tu nejde len o teba, ale mas uz dieta, za ktore si zodpovedna a ak nieco nechces, aby mu robili, tak sa musis ozvat.
To počujem prvý krát. My máme v ockovacom preukaze napísané všetky prehliadky a očkovania dopredu. To by som nedovolila. Moja mala po poslednom očkovaní opuchnuté nožičky a teda si neviem predstaviť, že by ju ešte aj do ruky zaočkovala.😥
@natusqa123 ako to zvladlo vase dieta? Nabuduce mozete kludne povedat nie, mate nato pravo..
@natusqa123 aké vakcíny to boli presne?