icon

Krvácanie z nosa po očkovaní

27. aug 2025

Ahojte píšem sem s malou dušičkou ale veľkým strachom. Dcérka je po očkovaní proti hepatitíde A. Má 7 rokov, doteraz problémy nemala no už je to týždeň po očkovaní a ona krváca z nosa. Začalo to ako nádcha. Červený noštek sopliky fukala nos taka klasika. Včera už jemná krv na vreckovke a dnes krvácanie z nosa 3x. Nikdy nemala také problémy a dosť ma to vydesilo. Očkované sme boli spolu a ja mám tiež veľké zdravotné problémy po tejto vakcíne. Bolesti hlavy celého tela zimnice každý večer teploty. Cez deň som ok až na nevoľnosti. Nič z toho som tiež doteraz nemala. Poprosím bez hejtov a bez poznámok typu ze žltačka je vysoko nákazlivá a horšie je sa z nej liečiť než sa liečiť z vakcíny atď. Potrebujem reálne skúsenosti a kedy prejdú príznaky po očkovaní

sara07
27. aug 2025

pozri si zahraničny leták, nie sk leták , aké su tam priznaky pisane, su rozdielne
malej by som skusil pridat citronovej vody viac
ak to bude pretvavat smer mudr no

strawberry0797
27. aug 2025

Krvacanie z nosa nema nic spolocne s akymkolvek ockovanim. Krvacanie z nosa u deti je vacsinou znakom nedostatku vitaminu C, kt. sposobuje krehkost a praskanie zil. Prejavuje sa to bud krvacanim z nosa alebo modrinami. Staci par dni jest pomarance a vit C tablety. A aj dlhodobo dbat na vitaminy v strave.

sara07
27. aug 2025
@strawberry0797

Krvacanie z nosa nema nic spolocne s akymkolvek ockovanim. Krvacanie z nosa u deti je vacsinou znakom nedostatku vitaminu C, kt. sposobuje krehkost a praskanie zil. Prejavuje sa to bud krvacanim z nosa alebo modrinami. Staci par dni jest pomarance a vit C tablety. A aj dlhodobo dbat na vitaminy v strave.

@strawberry0797 aj zápcha je bežna detská záležitost a v sk letaku nie je a v zahraničnom ano, a zrovna v jedle alebo nedostatku tekutin to nebolo
pri inej vakcine,
že pridat vitamin c plny suhlas

autor
27. aug 2025
@sara07

pozri si zahraničny leták, nie sk leták , aké su tam priznaky pisane, su rozdielne
malej by som skusil pridat citronovej vody viac
ak to bude pretvavat smer mudr no

@sara07 prosím ta nevieš mi nájsť ten leták zahraničný? Budem veľmi vďačná

autor
27. aug 2025
@sara07

@strawberry0797 aj zápcha je bežna detská záležitost a v sk letaku nie je a v zahraničnom ano, a zrovna v jedle alebo nedostatku tekutin to nebolo
pri inej vakcine,
že pridat vitamin c plny suhlas

@sara07 nasla som nakoniec 🙉 je tam toho dosť