icon

Náplaste Dermaplic po očkovaní

lusy26
25. júl 2018

Dobrý večer mamičky. Chcela by som sa opýtať či niekto používal po.očkovaní náplaste Dermaplic aj u 3,5mesačného.bábätka nakoľko na.náplasti.píše od 6.mesiaca. Ďakujem

Strana
z2
dubek
27. feb 2019

@eduska aj ja tiež na poly nechám do rána dúfam že budeme bez teploty 😟

eduska
27. feb 2019

@dubek ak bude aj troska zvysena,.netreba panikarit. Moj mal z troch hexa len pri druhej zvysenu teplotu 37,5 viac nie.

zuzipolo
27. feb 2019

@dubek mali sme ich v kuse,nič sa nestalo a na ďalšie očkovanie ich zase použijeme 🙂 neuškodí,aspoň mojej malej sa nič nestalo..

haidi
3. jún 2020

@bibyke môžem sa opýtať dcérka nemá teplotu včera bola očkovaná dnes jej miesto vpichu trochu scervenalo a pripuchlo môžem dať tieto naplaste?dakujem🙏🏻

bibyke
3. jún 2020

@haidi urcite ano,nasmu malemu to sestricka vzdy po ockovani hned nalepila na miesto vpichu. Ale teda nezarucujem,ze to aj pomoze.. ale za pokus nic nedate. A tie naplaste su velke,kludne ich mozete rozstrihnut na mensie,u nas to aj sestricka tak robila🙂

smajluska
4. jún 2020

Naplaste su super vec. Hned po ockovani nalepit. Moj syncek nemal ziadny opuch. Velmi to pomohlo.

haidi
5. jún 2020

@bibyke ďakujem

janka15992
19. nov 2020

Dobrý vecer môžem sa opýtať dneska ockovali malého má teplotu 39 mám mu to nalepiť na miesto vpichu alebo priložiť na hlavičku ? Ďakujem za odpoved

smajluska
20. nov 2020

@janka15992 Dobry den, nalepit na miesto vpichu Dermaplic a vymenit po cca 6 hodinach a podat sirup Nurofen 2,5 ml od teploty kazdych 8 hodin ak neklesne teplota

Strana
z2