icon

O koľko ste mali posunuté prvé očkovanie?

14. sep 2021

Dobrý den prajem, my mame dnes 14 týždne a mame ist na prvé očkovanie, no zdá sa mi akokeby mala vzadu hlieny, lebo ked pije mliečko nevládze dýchať... Plus ja mam sople a muza skriabe v hrdle, ale nemáme covid, boli sme sa otestovať teraz ráno. Ale bojim, sa ze ci jej nic nebude, ked to posunieme o ďalší týždeň alebo ešte viac...

lindusss2016
14. sep 2021

Ved ked ste chori, tak sa ockovat nrmoze, je jedno, ze to nie je kovid, su aj ine choroby. Ockovanie posunut, nerozumiem, co presne riesis 🤷‍♀️

janai1
14. sep 2021

Ja som mala 3 mesačne očkovanie až v 1. Roku kvôli chorobe... Takže keď posuniete týždeň/dva bude to ok

autor
14. sep 2021

@lindusss2016 ale mala je podľa dr. Zdravá

lindusss2016
14. sep 2021

A kto ju lepsie pozna? Matka ci dr? Kto by niesol zodpovednost za pripadne neziaduce ucinky? Matka ci dr? Ale len pre info, nasa dr sa pred kazdym ockovanim pyta, ci za posledny tyzden nebol chory ziaden clen domacnosti nielen dieta.

lindusss2016
14. sep 2021

A mimochodom, ty nemusis dr nic vysvetlovat, proste povies, ze ockovanie presuvas. Co ak by ste chceli ist zrovna na dovolenku? Zrusis plan alebo to risknes? Proste posunies ockovanie a jej moze byt jedno preco. Ale ak ju ockovat chces, tak samozrejme ockuj, len potom nevymyslaj. Ak teraz ockovat nechces, neockuj, ale nehladaj vyhovorky, preco sa to neda 🤷‍♀️