icon

O očkovaní - oplatí sa pozrieť

belllinka
14. feb 2015

Čo si to tom myslíte?

Strana
z10
veronikax
12. mar 2015

@pectore ...to vazne tomu clanku niekto skutocne veri?

pectore
12. mar 2015

@veronikax ten clanok je len spoved maminky ako vnima situaciu kedze ju ma za barakom....ked mamicka opise ako jej dietatko malo tazke NU... to je upne rovnaký kriticky pohlad....rovnako pojaty opis z druhej strany sa vam uz nezda? Zaujmave...

veronikax
12. mar 2015

@pectore nazor...ktory vytvara paniku....Mamicka ktora ma tazky NU a ma to podlozene ok...ale clanok co napisala ta pani...je nepodlozeny...a rozosieva strach a paniku... Nech si kludne cestuje do CZ no tym sa osypkam urcite nevyhne... Inac je velmi zaujimave...ze ako vysli na verejnost percenta zaockovania...tak v tom momente je u susedov epidemia.... Aj ked to epidemia nie je...lebo percentualne je to dost daleko od slova epidemia ;)

pectore
12. mar 2015

@veronikax castokrat to ma mamicka podlozene jedine svojimi domnenkami ...a veselo to siri ako zarucenu pravdu.....a celkom by ma zaujmali tie percenta epidemie?... od kedy je to už epidemia ?

veronikax
12. mar 2015

@pectore citujem pani Tereziu Hettovu ... kedze som na mobile a neda sa mi to skopirovat, tak to prepisujem 🙂 : Za epidemii se v CR povazuje situace, kdy je nakazeno vice nez 2 000 pacientu na 100 000 obyvatel. Tedy vyskyt vyssi nez 2% na udavany pocet obyvatel. Podle aktualnich informaci je v Berline od konce roku 2014 dosud evidovano 574 onemocneni spalnickami. Berlin ma 3.419.623 obyvatel /udaje z roku 2013/ At pocitam, jak pocitam, tato cisla kriterium pro epidemii nesplnuju ani vzdalene.... Vyskyt vychadzi 0.016% Pokud sa navic podivame na vyskyt spalnicek v Nemecku za poslednych 14 let, celkovy pocet vyskytu v tomto roce, ktory aktualne cini 616, patri k tem nizsim.

veronikax
12. mar 2015

@pectore v detstve som prekonala aj aj ... no nemam zarucene ze mam aj tak dozivotnu imunitu 🙂 Kedze kamaratka prekonala osypky uz 2x ... 🙂 a kedze preockovana nie som .. tak ich mozem zase chytit... 🙂 to uz nic nie je iste 🙂 a nikto nam nic nezaruci 🙂 Preto sa musi skutocne clovek spoliehat sam na seba 🙂

pectore
12. mar 2015

@veronikax neviem kto je Tereza Hettova?

veronikax
12. mar 2015

@pectore .... podarilo sa mi skopirovat cely clanok 🙂 http://www.svobodavockovani.cz/news/ad-nocni-mu...

veronikax
12. mar 2015

@pectore pytali ste sa ma na cisla...od kedy sa berie epidemia za epidemiu. Odpovedala som Vam. Nemate za co ;) Neviem ci zalezi nantom...kto to je..dala som vam odpoved. A vy si ju mozete overit...ak sa vam bude chciet snorit po nete ;) Mne sa nechce 🙂))

pectore
12. mar 2015

@veronikax no to ste mi teda neodpovedali... tu ste citovali nazor nejakej pani a este s velmi pochybneho zdroja...

liebling98
12. mar 2015

@veronikax obávam sa, že si mýliš osýpky s ovčími kiahňami.

veronikax
12. mar 2015

@pectore tak potom prajem pekny den 🙂

veronikax
12. mar 2015

@liebling98 pardon..uz som cela zosypkovana....kamaratka prekonala 2 x kiahne 🙂 Moja chyba 🙂

darkadm
13. mar 2015

Nemám silu dopozerať to. Je to smutné a tragické zároveň.

nikimax
14. mar 2015

@monca1982 skús si pozrieť tento dokument, čo začína túto diskusiu... (Neočkujeme!)...máš tam veľa vecí vysvetlených, čomu si nerozumela....sú tam zdokumentované aj než. účinky, štatistiky,grafy, dôkazy, zistenia odborníkov, výpovede poškodených...verím, že ti otvorí oči....

pitusa
22. mar 2015

Chcela som by som dat do placu este jednu info, ako ma tu ktosi osocil, aby som netrepala o Rakusku. Takze davajte si pozor, ak sem zase pojdete prevetrat penazenky, pretoze moj doktor (v Rakusku) sa postazoval, ze Rakusko je s ockovanim NA UROVNI INDIE.
A evidentne im to nevadi tak, aby tu strasili ludi, osocovali neockujucich rodicov a skratka vytvarali triedneho nepriatela. A dokonca zda sa, ze ani epidemie sa tu nesiria. (V Prellenkirchen, co je tuto hod kamenom od Blavy mali pred 2 tyzdnami vyveseny oznam v skolke, ze maju ruzienku, takze naozaj do Kittsee by zaockovani bojazlivi chodit na nakupy nemali... 🙂 )
Takze pristahovalcov z tretich krajin sa bat nemusite, staci ked zajdete k nam do Rakuska a na vlastnej kozi si vyskusate ten hnus, bahno, opovazlivost, drzost, risk, SLOBODNU VOLBU a bohvie co este, co prinasaju bezohladni ludia "chudakom ockujucim, bojujucim za spravodlivost". Vitajte v krajine, kde je ockovanie na urovni Indie 🙂

pitusa
22. mar 2015

PS. Cim vsak nechcem povedat, ze ziadna epidemia nemoze nastat, ale evidentne sa tak moze stat rovnako dobre v populacii s 99% zaockovanim a aj (odhadujem, cislo mi nepovedal) - 60%?
Ak o tom este niekto chce diskutovat, nereagujem na nejake dalsie osocenia ci spochybnovania, toto je fakt.

aristka
23. mar 2015

@pitusa ja ti teda neviem ,prečo máš dojem ,že v ba nie je to čo v rakúsku ,nie sú uzavreté hranice a ba je plná cudzincov ,ktorých očko status nepoznáme ,plus ak je v škôlke ružienka je povinosťou už len morálnou upozorniť rodičov a inak prečo ich upozorňovali ak je to tak neškodné ochor ...nevieš mi povedať ...možno ako tehu by som sa zľakla ,ako napr tehu neočko pakistánka a prečo tam vôbec ružienka vznikla ...vieš ja mám najradšej také hrdinky ,ktoré tu vypisujú a pritom ako tehotná by si do tej škôlky ani nevkročila ...a inak rakúsko nemá hygienu ,kde sa dá zistiť koľko percent je ľudí očko ....

Strana
z10