icon

Obavy z očkovania a neočkovania

susanicka27
2. nov 2013

Po precitani vsetkeho mozneho, tu ci inde mam strach dieta zaockovat. Mame za sebou ockovanie cca v 3 m. a 6 m. a najblizsie nas caka v novembri. Ale desim sa tych neziaducich ucinkov, ktore mozu a nemusia nastat. Na druhej strane si kladiem otazku, ci sa nahodou nieco nestane, ked ju zaockovat nedam. Pediatricka tvrdí, dieta vystavim velkemu riziku, ak ho zaockovat nedam. Vraj to, co tu pisu mamicky (neziaduce ucinky po ockovani), su výmysly.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
aristka
3. nov 2013

@tanapeta ja už nekomunikujem ,venujem sa deťom ....takže som ticho ...

bbarboraa
3. nov 2013

@aristka hej inak to je fakt straaasne vela zien z av je v juvenilnej 🙂 to je zaujimave

aristka
3. nov 2013

@bbarboraa ako inak ,oni ovládajú všetko robiť bu bu im ide dobre ,ale odporučia vit.c alebo novinku chlorellu a jačmeň najlepšie kúpený cez ip a s 1 eur príspevkom na prevádzku stránky ,aby v bu bu a získavaní mamičiek na základe strachu mohli pokračovať ,tu o nič iné nejde ....

vvia
3. nov 2013

@tanapeta mozem sa spytat, autosta sa stal po mmr?

tanapeta
Odpoveď bola odstránená
bbarboraa
3. nov 2013

@aristka kolkorat si pripadam akoby som nezila s niektorymi na tej istej planete....

aristka
3. nov 2013

@tanapeta a budem reagovať už som v inej téme písala ,že ty patríš medzi tie ,ktorým verím ,že majú to čo hovoria u teba autizmus ,čo si okolo toho myslím ,ty ako matka takto postih dieťatka nikdy nepochopíš ,čo je normálne a okrem teba tu dám ruku do ohňa ešte za jednu ,o ktorej viem ,že prežila obrovskú stratu a za tým si stojím ....

bbarboraa
3. nov 2013

@tanapeta ako dlho po ockovani sa to prejavilo? mala aj nejake postvakcinacne neurologicke problemy? ako encefalitidu, epi zachvaty... preco si si na 100 % ista ze je to z okovania... (nevyryvam len sa normalne pytam)

fidka79
Odpoveď bola odstránená
tanapeta
Autor odpoveď zmazal
tanapeta
Autor odpoveď zmazal
macamac
3. nov 2013

@tanapeta je krásna, naozaj, krásne dievčatko 🙂
škoda, že ste mali takú smolu 😒 😔

bbarboraa
3. nov 2013

@tanapeta to je mi luto je to velka fesanda, objavilo sa to po ockovani, ale s istotou predsa nemozes tvrdit ze to sposobilo ockovanie, ci ano? kolko ma rokov?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
aristka
3. nov 2013

@tanapeta nepretáčaj napísala som ,že nemáte uzavretú diagnózu autizmu tj.suspektný autizmus ,ale bola som upozornená od inej prisp .že som si ťa s niekým zmýlila ,za čo som sa ti ospravedlnila ,ale čo sa týka toho kozmonautického dr. to bolo od teba a daj sem meno a dievčatá si ho môžu pozrieť ,kto ťa utvrdil v tom čo hovoríš ....takže neprekrúcaj ..ja si tu nemôžem pamätať doslovne každého diagnózu a nemám problém sa ospravedlniť ...takže prepáč..dúfam ,že je to slovo zrozumiteľné....

aristka
3. nov 2013

@fidka79 pokiaľ budete rodiť detičky bez zvonov a klieští a bude čo najmenej narodených nedonosených detičiek a čo najmenej pridusených a budete robiť osvetu ,aby mamičky rodili mladšie a veci okolo toho ..čo je vaša osvetová úloha ako gyn.možno sa niečo zlepší....

zita19
3. nov 2013

@bbarboraa vsak na prevanare maju pozvanku aby sa pridali do juvenilnej aj do AV

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
bbarboraa
3. nov 2013

@fidka79 eeejha ja diskutujem s nou a nie s tebou.... mna to zaujima ty si mysli co chces

macamac
3. nov 2013

@aristka odpusti si tú nechutnú iróniu, keď píšeš
@tanapeta

maj aspoň trochu úcty k matke, ktorá vinou "povinného očkovania" prišla o zdravie u svojho dievčatka

fakt máš nepríjemný tón komunikácie
dúfam, že aspoň pri tých "pacientoch" si milšia
aby sa im nepriťažilo 😝

aristka
3. nov 2013

@macamac prosím ťa my sa dobre poznáme s
@tanapeta ..toto tu zbytočne píšeš a ona moje názory dobre pozná a je to vo všetkej slušnosti....

aristka
3. nov 2013

@tanapeta , ďakujem za to meno dr. 😉

macamac
3. nov 2013

@aristka ok 😉
ale to,že sa poznáte, nevie celý MK
takže pre nevedomých vyznievaš veľmi arogantne voči nej
sorry, už som teda ticho 🤐

bbarboraa
3. nov 2013

@tanapeta tobil testy na urovni mitochondrialnej dna?

aristka
3. nov 2013

@macamac ale ona je zlatá mamina ,ju aj keby ma poslal do najväčších lovíšť by som to prežila a bola ticho ,keby od av mali aspoň trošku slušnosti čo má ona ,tie diskusie by tu takéto neboli .....a ona to vie a povedala som jej to niekoľko krát...

veronncek1
3. nov 2013

@kalifa28 tak nad tou hladovou stolicou som normalne rozmyslala pol dna,nevedela som ci sa mam smiat ci plakat...aj javs manzelom sme mali strach o nasho synceka po tretej hexe...bol ako vymeneny,placlivy,nervozny a dva tyzdne mu vyskakovala teplota atri tyzdne od ockovania mal taketo zmeny nalad... 😨

aristka
3. nov 2013

@veronncek1 a k čomu si došla čo sa týka hladovej stolice ,keď si tak rozmýšľala ,alebo si ten termín počula prvý krát...

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
veronncek1
3. nov 2013

@aristka ty moja pekna,ty ma vyhladavas? Ale tebe som ja,ty moje pekne,nepisala...tak sa chod venovat svojim detom,alebo spinuskat,uz ta musia ocenka boliet z toho pozerania do pc,aj musis byt vynervacena z tolkych vulgarizmov,pisani o nicom,laickych odpovedi...dobru nocku....papapa 😉