icon

Obavy z očkovania a neočkovania

susanicka27
2. nov 2013

Po precitani vsetkeho mozneho, tu ci inde mam strach dieta zaockovat. Mame za sebou ockovanie cca v 3 m. a 6 m. a najblizsie nas caka v novembri. Ale desim sa tych neziaducich ucinkov, ktore mozu a nemusia nastat. Na druhej strane si kladiem otazku, ci sa nahodou nieco nestane, ked ju zaockovat nedam. Pediatricka tvrdí, dieta vystavim velkemu riziku, ak ho zaockovat nedam. Vraj to, co tu pisu mamicky (neziaduce ucinky po ockovani), su výmysly.

zigzag
7. nov 2013

@kvieta si zober, minule som tu dokonca dvoch cernochov videla, a aj celu "zenu v ciernom" ci... preco tu este nie je epidemia neakeho neviem coho, proti comu sa tu neockuje, 😝 fakt no si ma pobavila nesmierne, dakujem 🙂

kvieta
7. nov 2013

@zigzag Ja sa na Tvojich duchaplných výlevoch rehocem celý čas😉
Prešovský kraj je bez rómskych osadníkov, to mi je novina... Kukni si, prečo je to už v tejto dobe okres, čo "kazí" priemer dobrej zaočkovanosti (spolu s Košickým).
No nič, potom si spomeň😉

zita19
7. nov 2013

@kvieta Tak sa zda, ze zigzak vobec netusi o com trepe. Raz na jej dieta take osadnicke dieta naprska svoju zbierku diagnoz ani nebude vediet kde a nebude sa stacit cudovat. Cierny kasel je v pohotovosti prave tam.
Nam na detske ihrisko nosia svoje zbierocky detvaky z L9 po veceroch. Som zvedava, kolke z tych deticiek, co tam nosia mamicky cez den je neockovanych, lebo ich mamicky su "zadpovedne" a nedovolia deti dopovat tazkymi kovmi z ockovacich latok. Tymi tazkymi kovmi, ktore tam nie su. To som tu uz vyargumentovala a vydokladovala.

kvieta
7. nov 2013

@zita19 A či je vôbec z Prešova, keď nepozná skladbu obyvateľstva svojho kraja, lebo inak si neviem predstaviť, ako mohla toto napísať. Absolútne nepochopila, čo som tou rodinou v Prešove chcela povedať, potom ako môže chápať odborné veci z biológie, medicíny a pod. po prečítaní na nete 😕

zita19
7. nov 2013

@kvieta Na tejto teme nmaju asi neockovanky rozpis sluzieb...Vcera a dnes ma zigzag 😀 😀 😀

natas4
7. nov 2013

@zita19 ze rozpis sluzieb 😀 😀 😀 ale ano mas pravdu, striedaju sa v pravidelnych intervaloch 😉

zigzag
7. nov 2013

@kvieta tak neviem, co ja mam spolocne s presovskym krajom, napis, Chudikovi, ci Hadarimu, mna to nezaujima, fakt nevidim dovod, preco ja by som sa mala tym zapodievat ???? si normalna?? jasn, kazdy kto nechape TEBA tak nechape uz ani nic ine, ma to logiku, nebud egoista, mam rodinu v Londyne,Prahe, Australii,Bratislave co to znamna??? my vysvetli 😝 juj, ja mam dnes super vecer, sa tesim velmi 😵 ... tak nech odpises cokolvek, naladu mi nepokazis 😀 hehe
@zita19 to z kede si vytiahla vyraz "neockovanky" ved to uplny blud, premenuj 😉 to potom ty si ockovanka ??? 🙄 a keby, vcera a pred vcerrom som dokoncovala hackovanu ciapku malemu, angry birda,nemala som na vas cas , heeh

kvieta
7. nov 2013

@zigzag Máš to v profile, že si z Prešova. Nezabudni to hneď zmazať 😀 A voláš sa vraj Anička🙂

zita19
7. nov 2013

@zigzag Ano som ockovanka. Som zaockovana, moje deti su, moj pes je... Mohla by som pouzit aj antivakcinacne komnado, ale to sa mi nepaci.

zigzag
7. nov 2013

@zita19 gratulujem k Tvojmu uspechu, mozes byt pysna 😅

zita19
7. nov 2013

@zigzag 😝

zigzag
7. nov 2013

@kvieta no ale co to ma spolocne s osadami som nepochopila, a nevysvetlila si mi co znamena, ked mmam rodinu ci znamych v inych mestach Europy, ci mimo ... som rada, ze som ti stala zato, aby si si prezrela moj profil, mna si ty ako osoba svojim pisomnym prejavom natolko, aby som si ten tvoj profil chcela pozriet hehe, a ste of topic 😉

zigzag
7. nov 2013

@zita19 jazyk vyplazuj, neakemu s diplomom na preventivke, ja na neho nie som zvedava hehe 🙄

zita19
7. nov 2013

@zigzag A co je TOPIC v tomto momente?

zigzag
7. nov 2013

@zita19 obava z ockovania, neockovania, to je meno temy 😉 dobre rano teta Zita 😀

zita19
7. nov 2013

@zigzag Aha!!! Ja som myslala, ze sme presli k nejakym novym podtemam. Lebo prebrali sme cauzalne podmieneny autizmus, tazke kovy, hlinik, homosexualitu a co ja viem co este

kvieta
7. nov 2013

@zigzag Nič to neznamená... to bolo iba premostenie 😀
Škoda, že nie si z Prešova ani z Prešovského kraja, aspoň nejaké sympatie by boli z mojej strany.
Osady už fakt nebudem vysvetľovať, sa trošku odosobni a porozmýšľaj. A stále je to k téme, teda až príliš.

zita19
7. nov 2013

@kvieta Zeba sa uz stihla odstahovat na zapad, zabudla si zmenit profil. Boooze aka hanba!!! Ja som ten Presov videla este pred cca 10 minutami, ale asi sa mi narilo... 😀 😀 😀 😀

zita19
7. nov 2013

@zigzag Este stale tam ten presov s malym "p" svieti 😒

kvieta
7. nov 2013

@zita19 No čo, maskuje sa na anonymnom fóre 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀 😀

zigzag
7. nov 2013

@zita19 a co? to je problem ze je tam male "p" ? ...nechapem,preco vas to trapi ,,, tych s velkym "P" je vas tu dost, 😀 sranda no, takze male "p" bude svietit nadalej, som zvadava ci aj vam na celach svieti velke "P" ...slahnite si davku proti chripke a chodte spat...dobru noc trubky
@kvieta

kvieta
7. nov 2013

@zigzag Dobrú "koňarko" 😀

zigzag
Odpoveď bola odstránená
kvieta
7. nov 2013

Prešovčania sú koňare, Košičania vraňare... Prečo?
http://suraba.blog.sme.sk/c/97564/Preco-su-Pres...

Ospravedlňujem sa za malé odbočenie 😉

zigzag
9. nov 2013

@kvieta ty nas ci pisat, hehe z trebisova,keby si bola z BA, tak sa mozes tu vytahovat, ale na tvojom mieste by som zaliezla do mysacej diery, sa necudujem, ze mas pribrzdene nazory , dolny zemplin bol a stale tam je najzsia zivotna uroven a aj najviac chorob z celeho uzemia sk, zakze, mas pravdu, ste rizikova skupina, 😉

kvieta
9. nov 2013

@zigzag To je zemepis, to sa nevyťahujem, učivo ZŚ 😉
Ty sa nezaprieš. Ďaleko neodskakuješ, ak si fakt z Prešova, čo sa týka chorobnosti. Počítaj si kus štatistiky 😉
Trebišov je mesto, má na to rozlohu aj počet obyvateľov. Ale tak podľa Teba dedina, čo už.
A skočila si do inej témy... strácaš prehľad. Alebo máš obavu, že admin tému sleduje a tá Ti výstrahu za nešportové správanie

zigzag
9. nov 2013

@kvieta hej jasne, je to mesto, presov, je metropola sarisa 😀 , takze tak, a statistika je hra s cislami, tomu uz ani nikto neveri, ...hem mam obavu, velku, 😀 mam vas tu vsetkych na haku, si si mohla vsimnut 😀 ze ucivo uz, to su fakty, 😉 chod spat, stres oslabuje imunitu,aby si vladala odolavat vsetkym tym virusom a baktriam na ktore nie ste zaockovane, fuuu, no a je ich dost, fakt tam toto dole, to je katastrofa, nezavidim ti , vazne 😒

kvieta
9. nov 2013

@zigzag Ako som spomínala, Prešov mám rada, hneď by som menila 😉
Nemáš mi čo nezávidieť, ja sa mám fajn. Imunita tiež fajn. Ja sa bavím, nestresujem, neboj.
Ale že máš všetkých na háku, tak to teda tak nevyzerá, inak by si tu nechodila, čo?

zigzag
Odpoveď bola odstránená
kvieta
9. nov 2013

@zigzag Aj Ty moju rodinu v Prešove možno poznáš, tiež ich pozná skoro každý. Ale Prešov fakt mám rada, rada tam chodím. Ja som inak iba prisťahovalec, pochádzam zo Spiša, v TV žijem cca 25rokov, ale nejako som si nezvykla, hlavne kraj, horúčavy, chýbajú mi tu lesy. Inak pohoda.