icon

Očkovacia látka Bexsero

hogen91
26. okt 2018

Ahojte,malého 3.mesiace sme nechali pred troma dňami zaočkovať 1.dávkou očk.látky Bexsero. V SR ju nedostať, preto sme to riešili s pediatričkou cez ČR kde je táto látka k dostupná na trhu. Malý ale uz tretí deň po očkovaní v pravidelnom čase večer začne plakať a nie a nie ho utíšiť cca 1-2 hodiny. Teplotu nemá, na nôžke má stále chladivú náplasť. Očkovanie v 2. mesiaci- Infanrix+Prevernar+Rotarix zvládol bez problémov. Má tu niekto skúsenosti s reakciou po tejto vakcíne? Ďakujem

mirit
26. okt 2018

Ahoj, ja mam obe deti zaickovane s bexsero. Je to dost bolestive, moji mali aj opuch v mieste ockovania no po par dnoch to preslo.

atreyu
26. okt 2018

Encefalitický plač...

renatka100
26. okt 2018

@hogen91 do mozgu sa dostal hlinik a ine kovy a telo sa to snazi vypudit...aj dcera to mala, bolo to hrozne. Druhe dieta som ockovat nenechala

renatka100
26. okt 2018

@hogen91 doporucujem konzultaciu s homeopatom - je tu aj skupina homeopatie kde ti poradia co kupit

gabika1331
28. okt 2018

Boze. Nechcem ta sudit, ale mala by si sa zamysliet nad tym, ake neprirodzene chemikalie dovolis do svojho dietatka pichnut. A cestovat do zahranicia kvoli jedu, ktory je u nas vdaka bohu zakazany, lebo nasa vlada ma aspon za mak rozumu...? No nehnevaj sa... Urcite na nic necakaj a vyhladaj vo svojom okoli nejakeho dobreho homeopata alebo ineho liecitela, vsetko s nim skonzultuj a riad sa jeho pokynmi. Ale debatu s takymto odbornikom si mala mat za sebou uz pred porodom. Bol by ti povedal, co a ako a pred touto latkou by ta bol varoval. Tomuto celemu sa dalo predist, keby si sa bola k zdraviu svojho dietata postavila zodpovedne hned od zaciatku.

renatka100
28. okt 2018

@hogen91 je to veru dost nestastna vakcina s vela neziaducimi ucinkami bez zjavnej ucinnosti

zaba22
19. jan 2019

V 2.mesiaci zaockovat naraz 3 vakcinami a o meaiac mu pichnut dalsiu a cudovat sa,ze place? Paneboze,zena,dakuj bohu,ze pritom,co ste urobili tomu dietatu len place! Ja fakt nepochopim,ze niekto je schopny dat toto vsetko naraz do cca 6 kg dietata.