Očkovacia látka Bexsero
Ahojte,malého 3.mesiace sme nechali pred troma dňami zaočkovať 1.dávkou očk.látky Bexsero. V SR ju nedostať, preto sme to riešili s pediatričkou cez ČR kde je táto látka k dostupná na trhu. Malý ale uz tretí deň po očkovaní v pravidelnom čase večer začne plakať a nie a nie ho utíšiť cca 1-2 hodiny. Teplotu nemá, na nôžke má stále chladivú náplasť. Očkovanie v 2. mesiaci- Infanrix+Prevernar+Rotarix zvládol bez problémov. Má tu niekto skúsenosti s reakciou po tejto vakcíne? Ďakujem
Encefalitický plač...
@hogen91 do mozgu sa dostal hlinik a ine kovy a telo sa to snazi vypudit...aj dcera to mala, bolo to hrozne. Druhe dieta som ockovat nenechala
@hogen91 doporucujem konzultaciu s homeopatom - je tu aj skupina homeopatie kde ti poradia co kupit
Boze. Nechcem ta sudit, ale mala by si sa zamysliet nad tym, ake neprirodzene chemikalie dovolis do svojho dietatka pichnut. A cestovat do zahranicia kvoli jedu, ktory je u nas vdaka bohu zakazany, lebo nasa vlada ma aspon za mak rozumu...? No nehnevaj sa... Urcite na nic necakaj a vyhladaj vo svojom okoli nejakeho dobreho homeopata alebo ineho liecitela, vsetko s nim skonzultuj a riad sa jeho pokynmi. Ale debatu s takymto odbornikom si mala mat za sebou uz pred porodom. Bol by ti povedal, co a ako a pred touto latkou by ta bol varoval. Tomuto celemu sa dalo predist, keby si sa bola k zdraviu svojho dietata postavila zodpovedne hned od zaciatku.
@hogen91 je to veru dost nestastna vakcina s vela neziaducimi ucinkami bez zjavnej ucinnosti
V 2.mesiaci zaockovat naraz 3 vakcinami a o meaiac mu pichnut dalsiu a cudovat sa,ze place? Paneboze,zena,dakuj bohu,ze pritom,co ste urobili tomu dietatu len place! Ja fakt nepochopim,ze niekto je schopny dat toto vsetko naraz do cca 6 kg dietata.

Ahoj, ja mam obe deti zaickovane s bexsero. Je to dost bolestive, moji mali aj opuch v mieste ockovania no po par dnoch to preslo.