Očkovanie proti meningokokom
Ahojte. Dával niekto očkovať detičky proti meningokokom a je v dôvere? Zaujímalo by ma ci niečo preplácaju poprípade koľko ste doplácali za vakcínu 🙂
@lussinda19 ked som vyberala poistovnu tak poskytovali len union a vseobecna
@lussinda19 vakcina Bexero ( meningogoky typ B) stoji cca 93e a potom je Nimenrix ( ostatne typy ..) stoji cca 55e , my sme v Unione, zatial vzdy preplatili 50%.
@nyphadora a tie vakcíny treba obe alebo to si mam vybrat ? Lebo nejak som v tom jeleň🙂
@nyphadora a tie vakcíny treba obe alebo to si mam vybrat ? Lebo nejak som v tom jeleň🙂
@lussinda19 dr predpise jednu, vyberies v lekarni, zaplatiš, zapckuješ, dr. potvrdi ziadost, ktoru posles do poistovne na preplatenie.
@lussinda19 určite daj očkovať na oba typy. Bexsero je proti tým najnebezpečnejším (2 dávky ) a potom je ešte Nimenrix vakcína (1 dávka). Dôvera prepláca len tieto očkovania.

@lussinda19 vakcina Bexero ( meningogoky typ B) stoji cca 93e a potom je Nimenrix ( ostatne typy ..) stoji cca 55e , my sme v Unione, zatial vzdy preplatili 50%.