Očkovanie proti rakovine krčku
Ahojte!
Chcem sa opýtať či je lepšie riešiť toto zaočkovanie cez gyn alebo ped, lebo už chodím aj ku gyn aa tak ,že či by bolo lepšie cez ňu? Že ma viac o tom poučí? Taktiež mám 18rokov a budem si to musieť preplatiť sama a videla som ,že na stránke nemocnice v BB majú rezervačný systém, ze nič nemusím riešiť s doktorom a poisťovňou tak mi to prišlo také zvláštne. Musím to povedať doktorovi alebo mám ísť na ten rezervačný systém bez upozornenia na to doktora ?
Vopred Vám ďakujem za rady. 🙏🏻
@bambi3310 toto vôbec neviem poradiť 🙈 ja keď som dávala obe deti očkovať, tak to šlo cez detskú obvodnú lekárku. Predpísala vakcíny aj ich zaockovala. Asi na tvojom mieste by som zavolala svojmu gynekologovi aspoň, a popýtala sa tam na postup. Za to nič nedáš si myslím a povieš mu, že máš tam možnosť registrácie a uvidíš čo ti povie ☺️
@majkakoc ďakujem veľmi pekne ☺️
Teraz som sa davala ockovat - u gynekologa, predpisala vakcinu, ktory som si v lekarni vyzdvihla a sestricka mi ju pichla..doplacala som cca 120 eur za davku, uz mam dve za sebou, v decembri idem na 3. Skoda, ze si nestihla ockovanie ako dieta..to preplacala poistovna..

@bambi3310 toto vôbec neviem poradiť 🙈 ja keď som dávala obe deti očkovať, tak to šlo cez detskú obvodnú lekárku. Predpísala vakcíny aj ich zaockovala. Asi na tvojom mieste by som zavolala svojmu gynekologovi aspoň, a popýtala sa tam na postup. Za to nič nedáš si myslím a povieš mu, že máš tam možnosť registrácie a uvidíš čo ti povie ☺️