Očkovanie - za a proti
Ahojte mamičky, blíži sa termín očkovania mojej malej čím ďalej čítam pre a proti zaujímajú ma vaše postrehy na túto tému 😊
Moj nazor je taky,kludne pockaj s nim,pokial nebudete cestovat hore,dole po celom svete naco ockovat uz v 3m?
ked som mala syna,tak som ockovala bez nejakych obav...pri dcere som,uz bola aktivnejsia tu na konovi a normalne som bola"na prasky" z tych vsetkych informacii proti ockovaniu...zdoverila som sa pediatricke a ta ma ukludnila hlavne svojimi skusenostami za roky praxe...obidve deti zvladli povinne ockovanie bez nejakych komplikacii...
Obe deti sú zaočkované, neriešila som ani niečo také, že by som ich nedala očkovať. Obe to zvládli bez problémov.
benefity ockovania daleko presahuju nejake mozne vedlajsie ucinky, ak nie su ziadne kontraindikacie, nevidim dovod neockovat..argumenty typu: ,,ale ockovanie moze sposobovat to a to a pocul som, ze..." pre mna nie su argumenty, lebo ja som pocula, ze ked prechadzas cez prechod pre chodcov, moze ta aj tam zrazit auto, tak nebudes prechadzat? 😂 trosku nadnesene, ale pointu asi chapeme..syn ma vsetky tri davky hexavakciny bez problemov, raz mal jemne zvysenu teplotu po druhej davke, na dva tyzdne sa mu zhorsil trochu ekzem na nohach, ale nic hrozne, MMR mame odlozene na dobu neurcitu, kvoli alergii na bielok, tu jedinu som odmietla teraz podat, aj ked alergolog odporucil podat ju pod dohladom, pediatricka bola proti a ja tiez
odporucam zaobstarat chladiace naplaste a hned po zaockovani ich tam nalepit

Očkovanie aké? Proti čomu?