icon

Odmietnutie povinného očkovania

lucihor
26. okt 2022

Ahojte, prosim Vas...viem, ze je tu forum na tuto temu, zial tam som odpvoed nenasla....dr nas poziadal o pisomne vyjadrenie dovodu, preco nechceme dat dieta ockovat...ako takto...jednou vetou vraj to tam nema byt napisane ....mate niekto skusenost s takymto dokumentom? Dakujem

Strana
z2
evica17
27. okt 2022

@lucihor áno,téma.je o inom,ale.ked tu šírite bludy,tak normálny človek tu musí napísať. A tu nejde len o očkovanie proti nejakým trivialnym chorobám, však vďaka očkovaniu sa vyhynul vírus pravých kiahní,kde naňho ludia zomierali , taktiež, očkovanie proti besnote, na SVK není ani jeden prípad besnoty u zvierat,aj to vďaka orálnemu očkovaniu lesných zvierat, ďalej detské obrna, ktorá zanechala na človeku trvalé poškodenia,tiež vďaka očkovaniu tu už nie je,iba v niektorých rozvojových krajinách,kde sa už tak neockuje. Aj osýpky sú zavazn ochorenie Taktiež aj tie triviálne ochorenia v tehotenstve ženy dokážu urobiť veľa škody,taktiež u malých bábätiek,ktoré sa ešte očkovať nemôžu,ale chráni ich kolektívna imunita,zatiaľ. Čiže ty si nedáš zaočkovať svoje deita,lebo,ale budeš vďačná za kolektívnu imunitu,lebo zvyšok očkuje. Len dokedy to bude,ak sa bude zvyšovať pocet antivax ľudí, ja by som sa ti ako tvoja dcéra nepodakovala,že si m nedala zaočkovať a dala by som sa sama doockovat. Medicína sa hodne posunula za tú dobu ,a môžme za to vďačiť aj očkovaniu. Prosím nastuduj si okrem antivax kampane aj provax články a aj o chorobách proti ktorým sa očkuje,aby si bola objektívna keď už. Vieš,na internete si nájdeš xy článkov ,ktoré budú potvrdzovať tvoj názor,len ak chce človek prísť na pravdu,nastuduje si aj veci z opačnej strany,aby vedel všetky informácie a potom sa môže rozhodnúť.

isis234
27. okt 2022

@evica17 bolo to aj v správach. Nesledovali ste?

evica17
27. okt 2022

@isis234 čo konkrétne ? Nepozerám správy tak neviem.

Strana
z2