icon

Platili ste za 3 mesačné injekcie u pediatra?

ajka2323
13. apr 2012

ja som doplácala 13 euro ! A o 6 týždnov opät !

xenicka13
13. apr 2012

no to je nieco nove ja nikdy

czechzuzanaba
13. apr 2012

Ted jedno s tech prvnich ockovani (myslim ze Hexa?) je mozne koupit si nakou rozsirenou verzi, uz jsem slysela, ze baby doplacely. Tak se doktorky zeptej, co to tvojmu miminku picha, at ti da tu normalni verzi povinnou a na to se nedoplaci...Aspon teda co ja vim.

halienka
13. apr 2012

Ajka, dopláca sa za "lepšiu" vakcínu proti pneumokokom, komletne hradená je vakcína s názvom tuším Synflorix, ktorá je proti 11 typom pneumokokov, ak chceš "lepšiu" proti 13 typom pneumokokov s názvom Prevenar, tak za tú si musíš doplatiť. Lekárka by ti to mala vysvetliť a dať ti na výber, nie ti rovno štuchnúť Prevenar a pýtať peniaze. A ak máš takúto lekárku tak pozor, v tom istom čase ako sa dáva Hexa a Synflorix sa môže dať aj Rotarix proti hnačkám, ktorý je ale dobrovolný a tým pádom tuším si ho komplet platíš ty, tak aby ti neštuchla bez tvojho vedomia o tom že to nemusíš ani dať, lebo to nie je povinné, aj to, a nevypýtala peniaze. Nehorázne ako niektorí lekári k tomu očkovaniu pristupujú, ani takéto základné veci nevysvetlia, určite ti nedala prečítať ani príbalový leták s než. účinkami, čo je jej povinnosť 😠 Len sa o všetkom riadne informuj, máš na to právo vedieť čo pichajú tvojmu dieťaťu 😉