icon

Potencovaná vakcína

ebi567
26. jan 2017

Ahojte, má niekto skúsenosti s podaním potencovanej vakcíny pred očkovaním? Čaká nás MMR očkovanie. Mám od homeopatky ampulky s potencovanou vakcínou. Jeden deň pred očkovaním máme dať potenciu 200 ch. A tiež pár hodín pred a po očkovaní 200 ch. A potom po mesiaci detox. Kedže som sa doteraz o homeopatiu nezaujímala, nemám o tom vela informácií. Rozmýšlam, že by som dala iba ten detox po očkovaní. Ked uvidím, ci bude nejaká reakcia. Nejako sa bojím dať jej este pred očkobvaním liek ktorý je vyrobený z tej vakcíny. Viem, že to zriedené a zbavené toxínov, ale aj tak mám divný pocit.
Prosím nepíšte komentáre typu, že nemám očkovať vôbec a pod. je tu toho až až, takýchto diskusií.
Rozmýšlala som o tom dost a teda rozhodla som sa očkovať.
Prosím vyjadrite sa naozaj len ak máte s tým nejakú skúsenosť. Dakujem

alikaa
26. jan 2017

Ja mam skusenost, ale nie popri ockovani, ale ako detox po ockovani, odstranovanie nasledkov po ockovani a pomohlo.
Preto sa v tvojom pripade ma davat pred ockovanim, aby sa telo na to dopredu pripravilo a zmiernilo pripdne nasledky, aby vakcina nebola az taky sok pre telo. Ved prekonzultuj to este s homeopatkou, nech ti o tom povie podrobnejsie, ked sa toho bojis alebo nerozumies tomu, alebo nevies co si mas mysliet.

delmondo
26. jan 2017

Dávala som homeopatikum na zmiernenie nežiaducich účinkov pred mmr ockovonam. Mala som klasicke guličky. Dávala som deň pred, v deň očkovania a deň po očkovaní. Žiadne nežiaduce následky po očkovaní nenastali. Za mna spokojnost

rohypnol1
26. jan 2017

Ak nepodas homeopatikum,skus si trikrat povedat jeho nazov smerom k vychodu slnka tesne pred ockovanim. Bude to mat rovnaky ucinok 😉

delmondo
26. jan 2017

Poprípade sa poraď v tejto skupine https://www.modrykonik.sk/group/1985/

salvia247
26. jan 2017

@delmondo myslis asi thuyu occidentalis...ze? ja som chcela dat tiež thuyu ale podla homeopatky nezabera pri MMR, akurat tak pri kiahnach.

@rohypnol1...vdaka za radu :D :D

delmondo
26. jan 2017

@salvia247 nebola to thuya. Bolo to z vakciny mmr, ale iná potenciál, 30c

tutu_1
27. jan 2017

Očkovania sa nebojíš a homeopatie ano ? To mi nedáva zmysel. MMR je jedna z najrizikovejších vakcín. Išla by som spať k homeopatovi a spýtala sa podrobnosti ktore su ti nejasne, tak ako sa piše v úvode.