Skúsenosti neočkovaných detičiek
Ahojte som tu nova, videla som tu vela tem o ockovani ale skor vzdy neziaduce ucinky ockovania. Kedze nas teraz caka prve ockovanie zaujimal by ma aj opacny nazor mamiciek ktore svoje deti nedali zaockovat ci svoje rozhodnutie olutovali. pripadne ci ste nasli volakde statistiku ako to je s ockovanim v krajinach kde je dobrovolne ake tam je % zaockovania.
ďakujem
Ahojte, moja skúsenosť z odmietnutia MMR je taká, že lekárka ma absolútne nepresviedčala, len žiadala odo mňa podpísať nejaký formulár s dôvodmi, prečo odmietam očkovanie. Toto tlačivo jej vraj dali z Úradu, kde ma potom nahlási. Našťastie to tlačivo nemohla nikde nájsť a ja si môžem doma v pokoji pripraviť dôvody. Sestrička mi kázala priniesť svoje vlastné vyhlásenie o odmietnutí očkovania. Som z okolia Zvolena a lekárka mi oznámila, že vo Zvolene sa žiadne sankcie nevyberajú.Neviem, či je to pravda. Potom som však bola u inej pediatričky a opýtala som sa jej, či aj ona vyžaduje vypísať tlačivo. Povedala mi, že ona len do karty napíše, že matka odmietla očkovanie a matka to podpíše. Toto som presne čítala na internete, že takto to má prebiehať. A od minulého roka, len neviem presne paragraf, bolo upravené to, že lekárka má nahlásiť menovite, ktoré dieťa odmietlo očkovanie. Táto druhá pediatrička ma tiež nepresviedčala, že mám dať zaočkovať dieťa, len mi vysvetlila, že toto očkovanie sa zaviedlo pred dvadsiatimi rokmi preto, lebo osýpky začali byť agresívnejšie a začali napádať nervový systém a vznikali rôzne následky. Úrad si teraz robí štatistiku detičiek, ktoré ročníky neboli zaočkované a načo sa môžu v budúcnosti pripraviť. Myslíte si, mamičky, že ak náhodou naše detičky dostanú tieto infekčné choroby, vysporiada sa s nimi dobre organizmus? Trošku ma zneistila, ale rozhodnutie nezmením. Ďakujem.
@anasstazia
v tejto diskusii bez manipulativnych zastupcov farmafiriem sa dozvies vsetko co potrebujes
klikni na moj nick, dozvies sa ako sa dostat do tejto diskusie
@anasstazia Istotne lepšie ako s jedmi a toxínmi vo vakcínach, ak im nedopsujeme imunitu vakcínami.
@ira111 oficiálně nemuzou přiznat, že autismus muže byt způsoben vakcinami. V evropském registru nežádoucích účinku je u hexy uveden jako nejčastější hlášeny NU: otok v míste vpichu a neurologické problémy. Myslím, že neni třeba, co dodávat. Náš příběh s ockovanim http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz
U prvního dítěte jsme se dostatečně neinformovali, důvody: duvera v pediatra, zdravotní systém a povinnost očkovat (v případe neocka sankce), nechtěli jsme problémy. A doplatili jsme na to a doufám, že se naše dcera úplne navrátí do normálu.
tonjadabik2, dobrý večer, určite neočkujte, keď už je malý aj tak alergik. Pozerala som jeden dokument, je aj na tej stránke slobodavockovani.sk. Jeden doktor tam hovoril, že je nebezpečné deti očkovať, keď majú hoci aj malé ochorenie, napr. nádchu. Pre ľudí s chronickými ochoreniami je to veľmi nebezpečné! Po zhliadnutí tohoto dokumentu, kde veľa doktorov, odborníkov dokazovalo, že očkovanie ničí život ľudí,som už syna nedala očkovať. Bol len raz, v troch mes. hexavakcínou a proti pneumokoku. Ale mal vtedy končiacu nádchu. Doktorka povedala, že to je dobré, ale odvtedy mal nádchu každé dva mesiace. Inak je zdravý, max. zvýšenú teplotu mal 37,5 aj to len dvakrát. Má 18 mes. Ja som bola v detstve veľmi chorá - mám všetky možné autoimunitné choroby. Pripisujem to očkovaniu.
@ira111 Chcela si pozrieť nejaké grafy ohľadom % zaočkovania v iných štátoch. Nájdeš to v skupine "Povinné očkovanie a jej zmysel", členkami sú očkujúci a neočkujúci 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀
Troska mam z toho chaos. Teda zo zasln. V zjavne bojuje za ockovanie a vzapati otvori temu ze mala uz tyzden reve po ockovani. Gratulujem maminka. Iba ma troska neurologicke problemy ale inac je uplne v poriadku. Kludne si veselo ockuj dajtjej. Vsak co tam po zdravej nervovej sustave dietata.
Áno, za očkovanie hovorí viacero dôvodov, napr aj: veď akonáhle sa začalo očkovať, detské choroby vymizli. Lenže tie choroby mizli ešte skôr, ako sa začalo hromadne očkovať, zásluhou lepších hygienických podmienok, stravy, vitamínov. Lekárov učia, že keby sa prestalo očkovať, do 5 rokov máme epidémiu čierneho kašľa atď. ALE: medzi detské choroby patrí napr. aj šarlach. Proti nemu nebola vyvinutá očkovacia látka - teda sa proti nemu neočkuje. Avšak šarlach vymizol tiež. A ešte, milá zasln, ja som reagovala na otázku tonjadabik2, tak neviem, prečo intervenuješ a tykáš.
@leonka17 ahoj.co je homeopat?ako lieci deti? lieci aj ekzemy? vdaka za info odpises?
@slahacka dobry vecer.vdaka za info.asi ho nebudu ockovat neviem..ani my uz nechceme aby bol ockovany..bojime sa. vsetci mi tu radia aby sme nedali ockovat.uvidime na bud.tyzden mame krvne vysledky tak uvidime.. pride sa na maleho pozriet doktorka az z Blavy..kvoli jeho stavu.
@tonjadabik2 Super, len to dotiahni do konca a všetko sa pýtaj, ak si nebudeš istá, vyžiadaj si čas na rozmyslenie a konzultuj s niekým ďalším, ako som už písala. Ja osobne by som takto postupovala.
homeopat lieci homeopatickymi liekmi. lieci aj ekzem. takisto su dobre bachove kvety. ekzem moze byt aj psychicky. drzim palce. chemia nic neriesi. zmena stravy, pohoda v rodine, co mozes pestuj domace. vyluc mlieko, skus probiotika.

@katyxq dik za info 🙂