icon

Vakcinácia detí proti Covid-19 - postoj detských lekárok

pedroma
30. nov 2021

Zaujíma ma názor detských lekárov na posúdenie rizika/benefitu z očkovania...radili ste sa s nimi vopred? Aký mali postoj?
Dakujem vopred za kazdu reakciu 💚, resp.za interpretaciu nazoru Vášho lekára.

lacibo
19. dec 2021

@pedroma neradila som sa zatial..my sme vsetci v rodine zaockovani..okrem malych deti..moj postoj je taky, ze najprv nech sa daju zaockovat ludia, ktori pred sebou tolko rokov zivota uz nemaju, ak budu vsetci, tak v nemocniciach nebude kolabs, anu opatrenua nebudu musiet byt..pred covidom mam velky respekt, ochireli sme ako zaockovanu, lahky priebeh a 5 rocna bez prizbakov ..myslim si, ze ju zaockovat nedam, kedze u vacsiny deti nerobi covid vyraznejsie tazkosti,samizrejme nie je to pravudlo..a naskedky este nevueme...ale ked si to porovnam..je ockovana proti ochoreniam ktore by prebuehalu zavazne a mohli by skoncit smrtou..a v tomto pripade sa mi to tak nezda..u deti teda..moje starsie deti, 23 a 17 samozrejme su..trochu ma irituje ze moje 5 rocnwme dieta ma vytvarat kolektivnu imubitu 70,80 r. Ktori sa nechcu zaockovat kvoli nasledkom..ked si predstavim ze dieta tu bude mozno este aj 90 rokov na svete..preco prave ono ma riesit aktualnu situaciu..ked navyse priebeh ochorenia bol absolutne bezpriznakovy oproti kiahnam nic..tam mala tyzden 40..