icon

Vracia poisťovňa Dôvera doplatok za Rotarix?

liliana1711
2. jan 2016

Prajem krásny večer všetkým 🙂 . Dnes som pozerala el.pobočku v dôvere a všimla som si, že aj napriek tomu, že už je malý 2 mesiace po 2.zaočkovaní Rotarixom, tak tam nemáme nič na preplatenie. Pritom nám aj dr. aj v lekárni spomínali, že preplácajú doplatky do celkovej sumy 100€. Tak preplácajú alebo nie? Máte s tým skúsenosť? Ďakujem vopred za každú odpoveď

Strana
z2
demonka5
18. jan 2019
dada224
18. jan 2019

@demonka5 aj my prva davka cca koniec oktobra... alebo zaciatok novembra? Az musim kuk..
Druha davka pred Vianocami...

demonka5
18. jan 2019

@dada224 bude to teda max do konca marca preplatene ja to mam cez epobocku info zo zakaznickej linky preverovala som to este ored podanim rotarixu

dada224
19. jan 2019

@demonka5 dakujem.. nerozumela som.. cosi vyse eura na preplatenie co nam predpisovala akysi kremik Dr. A ockovacia latka nic...

demonka5
19. jan 2019

@dada224 ono sa to objavi coskoro podla mna maju tiez nejaky cas pokym sa to v systeme ukaze mne aspon trvdili,ze v plnej miere je to preplacane

monikastrelcova4
17. mar 2019

Ahojte prosím mne maličkú tiež ockovali a na preplatenie to mám nejak zdokladovať bločkami alebo receptom ?
Ďakujem

romana212
30. sep 2019

@nivea777 môžem sa opýtať v akej výške to vracajú? My sme platili cca 85 eur za rotarix no nič na preplatenie nemáme, prišla nám domov nejaká spoluúčasť 5 eur no neviem ci sa to týka toho. Za info vopred ďakujem.

Strana
z2