Zmena správania dieťaťa po očkovaní v 11. mesiaci
Dobrý den,chcem sa opýtat som uz naozaj na dne,doteraz boli vsetky očkovania v pohode až na trocha zvyšenu horúčku,a boli sme sa očkovat teraz v 11 mesiaci prišli sme domov 2 dni mala trocha horúčku dala som jej čipku,nohžicky natierala a proste od vtedy mam dieta ako vymenene,presiel už viac ako týzden pred tym bola uplne dobručka no zlate dieta od vtedy ako sme sa ockovali od rana do vecera mrnči place cez den da sa to prežit no pride 8 hodin vecer a proste koniec,reve kriči ked vidi postielku tak riči ako pavian,cez den sa budi o 1 potom uz nespi az do vecera je unavena viem ze chce spat no nemože som uz naozaj zufala na dne čo mam robit prosim Vas...kazdý hovori ze po ockovani bude mrzuta tak dva 3 dni aj doktorka to vravela no 2 aj 3 dni prešli a je to stale rovnake mal niekto podobny problem ci som jediná....dajte mi nejake rady lebo ak to takto bude dalej tak mi neostane ani jeden vlas na hlave.Dakujem krasne
Netreba vsetko hadzat na ockovanie, proste prisli obdobie, mozjo vzdoru, mozno spankova regresia...moje dieta je ties posledne 2 tyzdne ako vymenene, pisti, nervoz a je, reve, zle spi...ale na ockovanie to hodit nemozem lebo to zacalo 3 dni pred ockovanim...😀
Presne, mozu ju trapit zubky, do toho moze byt aj spankova regresia...ja som bola s malym koncom oktobra na ockovani ale tom MMR, strasne som sa toho bala, tam vraj reakcia moze byt do 10 dni, nastastie nemal ziadnu, ziadne teploty ani nic ale preslo 14 dni od ockovania a moj maly mal take 2 tyzdne ze uz som bola nestastna aj ja, tiez za vsetko vrieskal, slahal sa o zem, cez den spal ledva hodinu, v noci sa stale budil, proste ja uz kazdy den na flectore co mi isla hlava strelit a trvalo to takto 2 tyzdne cca a potom zrazu jak keby utalo...a teraz je zas vsetko v poriadku...su to len obdobia, lepsie aj horsie...takze hlavne sa nestresuj, prejde ju to... 😊
nasad detox
@megynocka Po MMR ockovani prichadzaju priznaky 7-10. den a nie hned. Takze by som hladala iny problem -
ako spominali zubky a spankova regresia.
Moje deti nemali nic po ockovani maximalne raz bola dcera pol hodinu sklesla unavena a potom zas ožila. ( ale to mohlo byt tym ze revala odkedy videla sestricku kym sme prisli domov) A syn ani len to uplne bezny den ako kazdy iny prenho. Nehladala by som suvis s ockovanim. Mozu byt zuby spanok rozhodeny atd.
@ruzasipova to nie je pravda.Moja sa vysypala do druheho dna po tele a za usami. Museli sme na infekcne s podozrenim na osypky. Nastastie to bola "len" alergicka reakcia a zabral Fenistil. Ale takmer 2 mesiace bola ako vymenena, agresivna, placliva, vyslovene zla. Nastastie aj to pominulo ale nepresvedci ma nikto, ze vzdor a pod. Toto bolo uplne ine spravanie, ten typ kriku a placu nebol nikdy predtym a ani potom. Imunologicka mi povedala, ze v 5tom roku ju nemam davat preockovat, ze najskor v 11tich a aj to az po teste na protilatky, ci bude vobec treba ked mala taku silnu reakciu. A to nie som ziaden antivakcina clovek ale mam veru respekt pred zivymi vakcinami. Moja je alergik, s nabehom na astmu.

To vôbec nemusí byt ockovanim, deťom v tomto období idú zuby, mení sa im povaha a začínajú aj vymýšľať. Moja rada, nestresuj sa, nie každé dieťa je milé a dobré, ked pride obdobie vzdoru to ešte bude sranda. 😀