icon

0 ročník

Dnes o 13:48

Ahojte. Je tu niekto kto má poprípade mal dieťa v predpripravnom ročníku ZŠ v Ilave ? Zaujímalo by ma ako to tam prebieha, ako to zvládajú deti. Moja veľmi ťažko zvláda zmeny. Ďakujem

ajush5
Dnes o 14:57

@anonym_autor nemám, ale poznám. Veľmi sa mu tam páčilo, a aj pani učiteľka. Bola to taka hravá forma prvého ročníka. Ak dieťatko zle znáša zmeny, je to ideálna forma ako ju pripraviť na prvý ročník.

autor
Dnes o 15:08
@ajush5

@anonym_autor nemám, ale poznám. Veľmi sa mu tam páčilo, a aj pani učiteľka. Bola to taka hravá forma prvého ročníka. Ak dieťatko zle znáša zmeny, je to ideálna forma ako ju pripraviť na prvý ročník.

@ajush5 ďakujem . Prosím a neviete koľko ich je približne v triede ? Ona nechce ani počuť o Tom ...teraz je v Dubnici v škôlke a pôjde sem do Ilavy... Tak je celá v strese z toho už teraz

ajush5
Dnes o 15:14
@anonym_autor

@ajush5 ďakujem . Prosím a neviete koľko ich je približne v triede ? Ona nechce ani počuť o Tom ...teraz je v Dubnici v škôlke a pôjde sem do Ilavy... Tak je celá v strese z toho už teraz

@anonym_autor on tam bol pred 3 rokmi. Šlo o úplne prvý ročník a boli tam myslím len 5 pretože to len testovali. Teraz neviem ako to funguje a koľko ich je v triede. Ak má chodit do Ilavy aj neskôr od 1. ročníka, bude to podľa mňa fajn aj skrz to, že sa zoznámi s budúcimi spolužiakmi a potom ten prechod na školskú dochádzku bude pre ňu menej stresujúci. A učili sa tam už písať, čítať, čiže celkovo ten rozbeh v prvom ročníku bol voľnejší a dieťa si ľahšie zvyklo na to, že sa už len nehrá, ale musi dodržiavať disciplínu.