Čo si obliecť na vyšetrenie u doktora Mokráša v Dubnici?
Ahojte, boli ste niektorá u tohto MUDr.? Písali mi v SMS, že si mám priniesť so sebou sukňu a ponožky. To znamená, že v Tom mám prísť oblečená,alebo si to mám priniesť zvlášť? Prípadne čo ešte odporúčate si tam zobrať?
osobnu skusenost s nim nemám ale mam vela kamosiek,co k nemu chodia a nemaju s nim problem. Tie ponozky a suknu- to som si aj ja svojho casu nosievala k mojej byvalej gyn a nemusis v tom prist oblecena 🙂 resp ked prides v sukni,nemusis si dalsiu nosit 😄 ide o to,aby si tam
po ambulancii nepobehovala s holym zadkom,ak by si prisla v nohaviciach,je to pre tvoj komfort 🙂 a aj ponozky,isto sa tam u neho treba vyzut v ambulacii,tak aby si nebola bosa
@baluinka šaty a sukne nenosím, čiže bude stačiť predĺžené tričko, hej?
Vezmi si sukňu, nech nepobehujes s holým zadkom
Predl tričko ti nezakryje rozkrok, či?
ak si s tym ty ok...ja som ako mladsia tu suknu (uplne obycajnu staru) mala pri navsteve gyn vzdy v kabelke. teraz v tehotenstve a po porode hanba hodne opadla a uz mi nejak nevadí byt tam aj s tym holym zadkom 🙈😀
Ja mávam iba obyčajné tricko, nohavice dám dole. Nenosím suknu. Ved doktor to aj tak vidí pri vyšetrení. Iné by bolo, keby je tam viac ludí. Ale predlzene tričko by mohlo byt, príp. si kúp v obchode nejaku lacnu suknu.
Ahoj, normalne suknu a ponozky, je to aj z hygienickych dovodov, obycajne u gyn zena sedi aj na stolicke, kym sa rozprava s gynekologom a ponozky preto,ze si tam mozes obut ich slapky a z hyg.dovodov si ich neobujes na bose nohy a rovnako, ak si vylozis nohy na koze,tak tam nebudes vykladat hole chodidla, lebo si tam zeny vykladaju tiez svoje nohy.
A na preventivke inak neodporucam saty, lebo ked gyn robi vysetrenie prsnikov, tak zena pri tom stoji a ked ma saty, tak je hola hore aj dole
Idem tam na špeciálne vyšetrenie kvôli kŕčku maternice. Inak mám svojho gynekológa. A toto mi napísali do sms, že si mám priniesť so sebou
@autorka prepáč, ale zdá sa mi to chore. V živote som na gynde nebehala v sukni. Mala som normalne tričko, žiadne dlhé ani nič podobné. Inak je "sranda" ze medzi nohy pohľad ho nepoburuje, ale na tvoj zadok ano 🤦♀️🤣
Keď ma dovysetruje, idem sa normalne do kabínky obliecť a potom prídem k nemu si sadnúť už oblecena.
@autorka prepáč, ale zdá sa mi to chore. V živote som na gynde nebehala v sukni. Mala som normalne tričko, žiadne dlhé ani nič podobné. Inak je "sranda" ze medzi nohy pohľad ho nepoburuje, ale na tvoj zadok ano 🤦♀️🤣
Keď ma dovysetruje, idem sa normalne do kabínky obliecť a potom prídem k nemu si sadnúť už oblecena.
@lienka.7 v poriadku, ja tiež ku svojmu chodím oblečená normálne ako aj vonku. Nič špeciálne. Ja som len napísala aké info som dostala od neho. Sukňu a ponožky mi napísal do sms že si mám priniesť
@lienka.7 je to úplne bežná požiadavka u gynekológov

osobnu skusenost s nim nemám ale mam vela kamosiek,co k nemu chodia a nemaju s nim problem. Tie ponozky a suknu- to som si aj ja svojho casu nosievala k mojej byvalej gyn a nemusis v tom prist oblecena 🙂 resp ked prides v sukni,nemusis si dalsiu nosit 😄 ide o to,aby si tam
po ambulancii nepobehovala s holym zadkom,ak by si prisla v nohaviciach,je to pre tvoj komfort 🙂 a aj ponozky,isto sa tam u neho treba vyzut v ambulacii,tak aby si nebola bosa