icon

Kam s polročným dieťaťom v Ilave?

klaudia2938
Včera o 19:22

Ahojte. Je prosím niekde v Ilave niečo vhodne pre male deti ? Myslím nejakú modernú herničku, skupinové cvičenia na štýl baby balancu a podobne ? Všetko čo som našla že Dubnica nad Vahom, Trenčín, Púchov. To naozaj nieje nič priamo v Ilave alebo blízkom okoli ?

anonym_3b7eb4
Včera o 19:46

Nie si nejaka premotivovana? Preboha to dieta ma 6 mesiacov. Vsak este isto ani nesedi...co by si fak asi s nim chcela robit? Vsak doma mu daj hrkalky a nieco na hryzenie a bude. Taketo male dieta nepotrebuje este ziadne "kulturne vyzitie". Fakt chudence deti, od mala uz 20 kruzkov a vlacenie hore-dole

klaudia2938
autor
Včera o 20:21
@anonym_3b7eb4

Nie si nejaka premotivovana? Preboha to dieta ma 6 mesiacov. Vsak este isto ani nesedi...co by si fak asi s nim chcela robit? Vsak doma mu daj hrkalky a nieco na hryzenie a bude. Taketo male dieta nepotrebuje este ziadne "kulturne vyzitie". Fakt chudence deti, od mala uz 20 kruzkov a vlacenie hore-dole

@anonym_3b7eb4 neviem čo je na tom premotivované ale normálne sa chodí s takýmito detmi na baby plávanie a baby balance… keď chceš mat decko doma s hrkalkou tak maj, na to som sa nepýtala ak si si nevšimla

nesa_ag
Včera o 20:37
@anonym_3b7eb4

@anonym_3b7eb4 premotivovaná? deti bežne chodia na cvičenia a rôzne aktivity už od pár týždňov, značí to, že sa o ne ich rodičia zaujímajú, čo sa evidentne nedá povedať o tých vašich.. doma si zahryznite do niečoho vy 😡

anonym_3b7eb4
Včera o 21:56
@nesa_ag

@anonym_3b7eb4 premotivovaná? deti bežne chodia na cvičenia a rôzne aktivity už od pár týždňov, značí to, že sa o ne ich rodičia zaujímajú, čo sa evidentne nedá povedať o tých vašich.. doma si zahryznite do niečoho vy 😡

@nesa_ag No realne- co ma partyzdnove dieta z nejakych aktivit? Akurat na tom niekto zarobi a rodicia maju pocit, ze "nieco" robia...

klaudia2938
autor
Včera o 23:12
@anonym_3b7eb4

@nesa_ag No realne- co ma partyzdnove dieta z nejakych aktivit? Akurat na tom niekto zarobi a rodicia maju pocit, ze "nieco" robia...

Napríklad…
Baby Balance je program cvičení pre deti od 3 mesiacov (často aj od narodenia) zameraný na podporu prirodzeného psychomotorického vývinu, posilnenie svalstva a koordinácie pohybov. Hravou formou podporuje socializáciu, adaptáciu na nové prostredie.
Baby plávanie je mimoriadne prospešné pre komplexný vývoj dieťaťa, pretože posilňuje svalstvo, zlepšuje koordináciu, podporuje psychomotorický vývin a upevňuje imunitu.
Baby ja reálne rozmýšľam že či žijete s detmi niekde v jaskyni alebo čo veď toto tu funguje už roky že sa chodí plávať a na skupinové cvičenia s detmi…to ozaj zahodíte decko do ohrádky s hračkami a že tu máš daj mi pokoj?..

anonym_2ea6f6
Dnes o 07:49
@klaudia2938

Napríklad…
Baby Balance je program cvičení pre deti od 3 mesiacov (často aj od narodenia) zameraný na podporu prirodzeného psychomotorického vývinu, posilnenie svalstva a koordinácie pohybov. Hravou formou podporuje socializáciu, adaptáciu na nové prostredie.
Baby plávanie je mimoriadne prospešné pre komplexný vývoj dieťaťa, pretože posilňuje svalstvo, zlepšuje koordináciu, podporuje psychomotorický vývin a upevňuje imunitu.
Baby ja reálne rozmýšľam že či žijete s detmi niekde v jaskyni alebo čo veď toto tu funguje už roky že sa chodí plávať a na skupinové cvičenia s detmi…to ozaj zahodíte decko do ohrádky s hračkami a že tu máš daj mi pokoj?..

@klaudia2938 pokiaľ viem priamo v ilave nič nemáme. Baby balance robia na ndca, baby plávanie najbližšie myslím v Tepliciach. Chodila kamoška ak tak. Bohužiaľ asi na tieto aktivity treba rátať skôr ak máte odvoz, šoférak

anonym_3b7eb4
Dnes o 09:18
@klaudia2938

Napríklad…

@klaudia2938 Ved dobre, netvrdim, ze ma byt dieta zavrete doma do 5 rokov, ale rucat sa z toho, ze polrocny nema plavanie a baby balance a neviem co...proste nikto ma nepresvedci o tom, ze to nie je skor pre rodicov ako pre deti. Pre dobry pocit.