Konizácia - MUDr. Mokráš
ahojte absolvoval niekto konuzaciu u Dr.Mokraša? 🙂
@lilianka28 a ako to hodnotiš? odporúčala by si?čaká ma onedlho tento zakrok a čítala som že je odborník v tejto oblasti
Ja som 2 roky som mala problémy, na gyndu som chodila ako na klavír. Bol mi odporúčaný tiež ako odborník v tejto oblasti. Som z RK, ale neváhala som za ním cestovať a zaplatiť si vyšetrenie ako samoplatca. Som rada, že som sa tak rozhodla. Všetko prebehlo v poriadku, pán doktor všetko trpezlivo vysvetlil, dohodli sme sa na postupe, čo a ako... Ja som si zvolila konizáciu v lokálnej anestéze (čo v RK nerobili), takže som mohla odísť hneď domov.
Od zákroku sa moje problémy vyriešili, takže všetko hodnotím pozitívne.
@lilianka28 super ďakujem krasne za informacie. Ja som mala cytologiu Asc-us a preventivne som šla na kolposkopiu a biopsiu ale vysledok hned
cin 3/cis 😑 ano tiez mi bolo povedane ze si to budem hradit ako samoplatca ale to mi nevadi radšej nech mam istotu ze to bude spravene dobre a bude to robit odborník 🙂 tak super ze ti to dopadlo dobre 😊 a zakrok asi prebiehal v Puchove na jednodnovej chirurgii však ? takze ťa ani neuspali uplne ? tak to by som bola ešte radšej keby to robil len s lokalnou anestezou 😀 lebo takmer všade co som čítala tak väčšinou daju plnu anestezu na tento zakrok 🙂
@lele12345 Áno, v Púchove. Ja som si to ale dopredu dohodla, že chcem len lokálnu anestéziu. Potom ani predoperačné vyšetrenia mi neboli treba, akurát krv - kvôli zrážanlivosti.

@lele12345 ja ale už zhruba pred 4 rokmi.