Kto chodí s deťmi do centra včasnej intervencie v okolí Ilavy?
Akosi neviem vygooglit, zeby tu v okoli po ruke ziadne nebolo ? Dubnica, nova dubnica ? Ci az niekde tn ?
@xanti111 dakujem aj ja som tak nasla, len som pzoerala ci nahoooodou nie je aj nieco blizsie ale asi nie. Jedina nova dubnica.ale.to.je nejaka sukromne centrum
Z centra včasnej intervencie vás pravdepodobne pošlu do novej Dubnice. Je tam psychológ, špeciálny pedagóg možno logoped
@xanti111 aha a to je taky postup teda ? Najprv pojdem do toho soblahova, a oni mi odporucia pokracovat v ndca ? Akoze pre mna je to ovela vyhodnejsie to mame aj blizsie
Už si nepamätám či treba do Novej nejaké odporúčania, skús si zavolať. Čo sa týka Soblahova vedia byť nápomocný a tiež vedia chodiť aj domov po dohode 🙂
@xanti111 dakujem velmi pekne 🙂 a ktosi mi hovoril ze do centra vcasnej intervencie treba razitko od dr a potom sa tam neplati, neviete ci je to pravda a ci treba ?
Nepamätám si, že by to bolo potrebné. Nikdy sme neplatili, ale to bolo pred cca 4 r. Je možné, že sa to zmenilo
@xanti111 dakujem krasne za info, napisem tam alebo zavolam a objednam nas 🙂
Do N. Dubnice som išla na vlastnú žiadosť . Je to súkromne centrum , za každé mesačne sedenie sme platievali 10 eur

Sú v TN konkrétne Soblahov