icon

Kto chodí s deťmi do centra včasnej intervencie v okolí Ilavy?

8. jan 2023

Akosi neviem vygooglit, zeby tu v okoli po ruke ziadne nebolo ? Dubnica, nova dubnica ? Ci az niekde tn ?

xanti111
26. jan 2023

Sú v TN konkrétne Soblahov

autor
26. jan 2023

@xanti111 dakujem aj ja som tak nasla, len som pzoerala ci nahoooodou nie je aj nieco blizsie ale asi nie. Jedina nova dubnica.ale.to.je nejaka sukromne centrum

xanti111
27. jan 2023

Z centra včasnej intervencie vás pravdepodobne pošlu do novej Dubnice. Je tam psychológ, špeciálny pedagóg možno logoped

autor
27. jan 2023

@xanti111 aha a to je taky postup teda ? Najprv pojdem do toho soblahova, a oni mi odporucia pokracovat v ndca ? Akoze pre mna je to ovela vyhodnejsie to mame aj blizsie

xanti111
28. jan 2023

Už si nepamätám či treba do Novej nejaké odporúčania, skús si zavolať. Čo sa týka Soblahova vedia byť nápomocný a tiež vedia chodiť aj domov po dohode 🙂

autor
28. jan 2023

@xanti111 dakujem velmi pekne 🙂 a ktosi mi hovoril ze do centra vcasnej intervencie treba razitko od dr a potom sa tam neplati, neviete ci je to pravda a ci treba ?

xanti111
28. jan 2023

Nepamätám si, že by to bolo potrebné. Nikdy sme neplatili, ale to bolo pred cca 4 r. Je možné, že sa to zmenilo

autor
28. jan 2023

@xanti111 dakujem krasne za info, napisem tam alebo zavolam a objednam nas 🙂

kleopatra114
10. feb 2023

Do N. Dubnice som išla na vlastnú žiadosť . Je to súkromne centrum , za každé mesačne sedenie sme platievali 10 eur