icon

Aká hmotná vec vám chýba ku šťastiu?

darius_a
Dnes o 12:12

Presne to čo je v nadpise..
Mám pocit, že mi niečo chýba a nadobudnem a zas mi chýba..

Strana
z2
izabellik
Dnes o 12:13

tesidielko 😂 😂 😂

sona110
Dnes o 12:14

Vôbec nič mi nechýba❤

maca1984
Dnes o 12:15

Veľká vírivka 😁

anonym_408058
Dnes o 12:17
@maca1984

Veľká vírivka 😁

@maca1984 nad tou som rozmyslala aj ja,deti sa budu kupat v bazene a my s muzom vo virivke,vedla nich.A neni ani draha 400eur stoji,taka obycajna.Boli sme vo wellnese cez vikend a muzom a tam vo virivke,preto som mu povedala,ze by sme mohli aj my kupit domov.

maca1984
Dnes o 12:19
@anonym_408058

@maca1984 nad tou som rozmyslala aj ja,deti sa budu kupat v bazene a my s muzom vo virivke,vedla nich.A neni ani draha 400eur stoji,taka obycajna.Boli sme vo wellnese cez vikend a muzom a tam vo virivke,preto som mu povedala,ze by sme mohli aj my kupit domov.

@anonym_408058 tak ja zrovna myslím takú od 5 k vyššie. Tie nafukovacie nie sú zlé, svokrovci majú, ale o pohodlí reč byť nemôže.

anonym_d3a06e
Dnes o 12:21

@darius_a vacsi byt

anonym_408058
Dnes o 12:23
@maca1984

@anonym_408058 tak ja zrovna myslím takú od 5 k vyššie. Tie nafukovacie nie sú zlé, svokrovci majú, ale o pohodlí reč byť nemôže.

@maca1984 tak to moze byt,tie nafukovacie su ako maly bazen,a asi sa daju aj uskladnovat.Taku velku virivku si zase neviem predstavit,ze kde ju dat.

doriiis
Dnes o 12:24

Nie je to vec, ale dva živé tvory. Veľký hunaty vlciak a papagáj Ara

dettilv
Dnes o 12:25

Byt bez hypo

maca1984
Dnes o 12:26
@anonym_408058

@maca1984 tak to moze byt,tie nafukovacie su ako maly bazen,a asi sa daju aj uskladnovat.Taku velku virivku si zase neviem predstavit,ze kde ju dat.

@anonym_408058 áno, svokrovci vyfúknu a odložia.
Priestor máme, len tých x tisíc nám chýba 😄 alebo ani nie že chýba, je mi ľúto toľko investovať keď neviem ako dlho by ma to bavilo 😄 na sedenie v bublinkách som hlavne ja, muža to nejak nefascinuje.

simsalabim
Dnes o 12:31

Hmotna vec? Zeby peniaze? 😂 Ale nemozem povedat, ze by mi chybali ku stastiu, mam sa celkom OK, naozaj sa nemozem stazovat, vela ludi je na tom o dost horsie. Len ked sa pytas na tu hmotnu vec, tak ano, plne tasky bankoviek. Hned by som vedela, co s nimi.

anonym_408058
Dnes o 12:33
@maca1984

@anonym_408058 áno, svokrovci vyfúknu a odložia.
Priestor máme, len tých x tisíc nám chýba 😄 alebo ani nie že chýba, je mi ľúto toľko investovať keď neviem ako dlho by ma to bavilo 😄 na sedenie v bublinkách som hlavne ja, muža to nejak nefascinuje.

@maca1984 tak si to uzivaj aspon u svokrovcov,isto aj tam su dobre bublinky v tom.Mozno raz take vymyslia aj vane,a mozno aj su uz take.

katkazatka
Dnes o 12:35

ku stastiu mi chyba zdravie.

anonym_176135
Dnes o 12:38

Peniaze. A keď niekto povie že nechýba peniaze ku šťasiu, tak klame. Kto by bol smutný keby vedel vyplatiť hypo a piť drinky na karibi 😂

michaela329
Dnes o 12:39

Hm... Robotická kosačka je vec, nad ktorou hodne premýšľam 😏 Inak asi nič.

maca1984
Dnes o 12:39
@anonym_408058

@maca1984 tak si to uzivaj aspon u svokrovcov,isto aj tam su dobre bublinky v tom.Mozno raz take vymyslia aj vane,a mozno aj su uz take.

@anonym_408058 ostanem pri užívaní si bubliniek vo wellnesoch 😁😉 tebe želám nech sa ti teda tá nafukovacia splní a nech v zdraví užívate.

svetlonos
Dnes o 12:42

@darius_a
To preto lebo hmotnymi vecami kompenzujes to, ci naozaj chyba.

anonym_5fff2e
Dnes o 12:43

upravena zahrada a dokonceny dom. Este nas caka vela prace kym sa to splni 🙂
Ked som bola dieta, strasne som tuzila aby mi nasi kupili kona. Jazdila som dlhe roky, avsak nikdy nie na vlastnom koni. Samozrejme rodicia nekupili 🙂 A ja som si vzdy vravela, ze ked budem dospela a budem mat peniaze, tak si kona kupim. No a moja dospela realita je taka, ze hoci peniaze mam, uz po vlastnom konovi vobec netuzim. Priority sa mi uplne zmenili 🙂

anonym_0b6aa6
Dnes o 12:45

Vobec netusim. Ja ani na narodeniny/vianoce nikdy neviem co si vypytat.

scila
Dnes o 12:48

@darius_a vaňa 🙂 ale s tým súvisí aj trochu väčší dom kam sa tá vaňa zmestí. A pri ňom velká záhrada plná veľkých stromov. Vždy som túžila mať vlastnú lipu.
A nový chladič s rozvodmi do 🚗
A Sacherova torta by ma tiež teraz spravila šťastnejšou...

anonym_53b3c6
Dnes o 12:50

@darius_a aspoň pol milióna

sponka93
Dnes o 12:50

My by sme chceli apartmanik pri mori. Miesto toho sme kupili investicny byt a hladame najomcov. Takze v ramci moznosti a po poslednych 7 obhliadkach si zelam najst normalnych ludi, ktori neklamu, nie su socialny pripad, su uprimni a dobre komunikuju. Inac taska bankoviek by sa mi tiez zisla, investovala by som do niecoho ineho 😂
Ale podla mna v tomto pripade zrejme nepojde o hmotnu vec co chyba ale o nastaveni mysle ze mas pocit ze ti stale nieco chyba . Mozno skus kazdy den byt vdacna za to co mas a pochopis ze nic dalsie nepotrebujes.

anonym_6198d2
Dnes o 12:54

Toto také zmýšľanie zbohatlíkov.
"Mám všetko ale furt sa mi máli"

anonym_ce18b3
Dnes o 12:56

Hmotné veci neprinesú trvalé šťastie.

biba_18
Dnes o 12:59

pes je vec? tak pes. inak nepotrebujem k šťastiu už nič…

annammaarria
Dnes o 13:02

@darius_a peniaze 😊

tinka_1807
Dnes o 13:03

Zubný neviditeľný strojček 😁 Ale aj na ten snáď príde ;)

4stanka4
Dnes o 13:05

Keď sa tak nad tým zamýšľam asi ani nič. Šťastný to človek 🙂

beadygirl18
Dnes o 13:05

@darius_a upratovačka do domácnosti a osobny kuchár 😀 Mala by som zrazu viac casu😉

anonym_cedce0
Dnes o 13:06

Peniaze, veľa, na dom. Pozemok je, i krásna záhrada. A potom aj dvoch psíkov. A ešte Arabelin prsteň. Aby som mohla všetkým splniť, čo im chýba. Vo väčšine prípadov by to bolo zdravie. Keď ho máš, máš všetko. Takže v podstate, nechýba mi nič, ale dom a psíkovia sú také veľké želanie.

Strana
z2