Aká hmotná vec vám chýba ku šťastiu?
Presne to čo je v nadpise..
Mám pocit, že mi niečo chýba a nadobudnem a zas mi chýba..
Vôbec nič mi nechýba❤
Veľká vírivka 😁
Veľká vírivka 😁
@maca1984 nad tou som rozmyslala aj ja,deti sa budu kupat v bazene a my s muzom vo virivke,vedla nich.A neni ani draha 400eur stoji,taka obycajna.Boli sme vo wellnese cez vikend a muzom a tam vo virivke,preto som mu povedala,ze by sme mohli aj my kupit domov.
@maca1984 nad tou som rozmyslala aj ja,deti sa budu kupat v bazene a my s muzom vo virivke,vedla nich.A neni ani draha 400eur stoji,taka obycajna.Boli sme vo wellnese cez vikend a muzom a tam vo virivke,preto som mu povedala,ze by sme mohli aj my kupit domov.
@anonym_408058 tak ja zrovna myslím takú od 5 k vyššie. Tie nafukovacie nie sú zlé, svokrovci majú, ale o pohodlí reč byť nemôže.
@darius_a vacsi byt
@anonym_408058 tak ja zrovna myslím takú od 5 k vyššie. Tie nafukovacie nie sú zlé, svokrovci majú, ale o pohodlí reč byť nemôže.
@maca1984 tak to moze byt,tie nafukovacie su ako maly bazen,a asi sa daju aj uskladnovat.Taku velku virivku si zase neviem predstavit,ze kde ju dat.
Nie je to vec, ale dva živé tvory. Veľký hunaty vlciak a papagáj Ara
Byt bez hypo
@maca1984 tak to moze byt,tie nafukovacie su ako maly bazen,a asi sa daju aj uskladnovat.Taku velku virivku si zase neviem predstavit,ze kde ju dat.
@anonym_408058 áno, svokrovci vyfúknu a odložia.
Priestor máme, len tých x tisíc nám chýba 😄 alebo ani nie že chýba, je mi ľúto toľko investovať keď neviem ako dlho by ma to bavilo 😄 na sedenie v bublinkách som hlavne ja, muža to nejak nefascinuje.
Hmotna vec? Zeby peniaze? 😂 Ale nemozem povedat, ze by mi chybali ku stastiu, mam sa celkom OK, naozaj sa nemozem stazovat, vela ludi je na tom o dost horsie. Len ked sa pytas na tu hmotnu vec, tak ano, plne tasky bankoviek. Hned by som vedela, co s nimi.
@anonym_408058 áno, svokrovci vyfúknu a odložia.
Priestor máme, len tých x tisíc nám chýba 😄 alebo ani nie že chýba, je mi ľúto toľko investovať keď neviem ako dlho by ma to bavilo 😄 na sedenie v bublinkách som hlavne ja, muža to nejak nefascinuje.
@maca1984 tak si to uzivaj aspon u svokrovcov,isto aj tam su dobre bublinky v tom.Mozno raz take vymyslia aj vane,a mozno aj su uz take.
ku stastiu mi chyba zdravie.
Peniaze. A keď niekto povie že nechýba peniaze ku šťasiu, tak klame. Kto by bol smutný keby vedel vyplatiť hypo a piť drinky na karibi 😂
Hm... Robotická kosačka je vec, nad ktorou hodne premýšľam 😏 Inak asi nič.
@maca1984 tak si to uzivaj aspon u svokrovcov,isto aj tam su dobre bublinky v tom.Mozno raz take vymyslia aj vane,a mozno aj su uz take.
@anonym_408058 ostanem pri užívaní si bubliniek vo wellnesoch 😁😉 tebe želám nech sa ti teda tá nafukovacia splní a nech v zdraví užívate.
upravena zahrada a dokonceny dom. Este nas caka vela prace kym sa to splni 🙂
Ked som bola dieta, strasne som tuzila aby mi nasi kupili kona. Jazdila som dlhe roky, avsak nikdy nie na vlastnom koni. Samozrejme rodicia nekupili 🙂 A ja som si vzdy vravela, ze ked budem dospela a budem mat peniaze, tak si kona kupim. No a moja dospela realita je taka, ze hoci peniaze mam, uz po vlastnom konovi vobec netuzim. Priority sa mi uplne zmenili 🙂
Vobec netusim. Ja ani na narodeniny/vianoce nikdy neviem co si vypytat.
@darius_a aspoň pol milióna
My by sme chceli apartmanik pri mori. Miesto toho sme kupili investicny byt a hladame najomcov. Takze v ramci moznosti a po poslednych 7 obhliadkach si zelam najst normalnych ludi, ktori neklamu, nie su socialny pripad, su uprimni a dobre komunikuju. Inac taska bankoviek by sa mi tiez zisla, investovala by som do niecoho ineho 😂
Ale podla mna v tomto pripade zrejme nepojde o hmotnu vec co chyba ale o nastaveni mysle ze mas pocit ze ti stale nieco chyba . Mozno skus kazdy den byt vdacna za to co mas a pochopis ze nic dalsie nepotrebujes.
Toto také zmýšľanie zbohatlíkov.
"Mám všetko ale furt sa mi máli"
Hmotné veci neprinesú trvalé šťastie.
pes je vec? tak pes. inak nepotrebujem k šťastiu už nič…
@darius_a peniaze 😊
Zubný neviditeľný strojček 😁 Ale aj na ten snáď príde ;)
Keď sa tak nad tým zamýšľam asi ani nič. Šťastný to človek 🙂
@darius_a upratovačka do domácnosti a osobny kuchár 😀 Mala by som zrazu viac casu😉
Peniaze, veľa, na dom. Pozemok je, i krásna záhrada. A potom aj dvoch psíkov. A ešte Arabelin prsteň. Aby som mohla všetkým splniť, čo im chýba. Vo väčšine prípadov by to bolo zdravie. Keď ho máš, máš všetko. Takže v podstate, nechýba mi nič, ale dom a psíkovia sú také veľké želanie.

tesidielko 😂 😂 😂