icon

Ako sa správate počas sólo návštevy kaviarne?

ivanah87
6. jan 2026

Ako sa správate na solo date v kaviarni?
Co tam robite?Obzerate si ludi, prostredie, citate,cumite do mobilu? Ja by som si takto aj vysla,ale je mi to trapne byt tam tak sama,opustena🙈

minesasubu
6. jan 2026

ak je možnost sadnem si k oknu, citam knihu
naucila som sa chodit aj sama niekam

anonym_22814e
6. jan 2026

Ja som takto bola len parkrat, skor z dlhej chvile, ked som este ako studentka cakala na spoje domov.. a normalne som si vyhliadla kaviaren a citala som si, ucila sa :D a absolutne mi bolo jedno, ze som tam sama, nikto nikdy neriesil… a aj keby, neber sa tak vazne a maj sa rada🫶🏻

lentilka
6. jan 2026

Úplne nerozumiem otázke. Nie som mentálne ani inak zaostalá, hocikam viem ísť sama. A áno, čítam si knihu alebo niečo v mobile a relaxujem.

anonym_2413e3
6. jan 2026

Minule som si sadla do kaviarne vytiahla som laptop a pracovala som.

anonym_ce4c62
6. jan 2026

@ivanah87 Ja chodím sama kdekoľvek, ale na kávu nie. Ale raz som bola na výlete večer na pun a na varené vínko ,, keď muž nechcel už večer von. Síce ma otravovali nejaký chlapi,ale našťastie som im nerozumela ani prd a nejako vyšachovala. A som už dávno nie mladá, ani pekná a večer na výletoch aj dovolenkách sa bežne túlam sama.

pseudomonas87
6. jan 2026

@ivanah87 ja to milujem. Tento me time. Idem sama , sadnem si, čítam knihu väčšinou. Aj do restiky rada sama zájdem.

zuzanita1609
6. jan 2026

Keď som bola single,tiež som mala rada tieto sólo výjazdy do kaviarne. Aj teraz si občas sama zájdem,keď som v meste a vybavujem veci. Mala som svoje obľúbené miesto pri okne v rohu a buď som si čítala,alebo len tak upijala z obľúbeného karamel kapučína a pozorovala ľudí,či z okna,či v kaviarni. Pár krát sa stalo,že sa mi prihovoril nejaký odvážny a tiež osamelý človek a rada som pokecala. Nebrala som to ako niečo,čo by malo byť pre mňa zúfalstvo, trápnosť,naopak, často krát som si všimla niektoré veci, ktoré by som si inokedy nevšimla. Napríklad,ako taká mimika a gestikulácia tiež toho veľa napovie o ľuďoch, ktorých nepoznáme. Aj teraz si sem tam dožičím trochu ukludnujucej samoty, ktorá má tiež svoje čaro 😊.

puremum
6. jan 2026

ja si sadnem pri okno a pozeram von .. milujem pozorovanie ludi .... obcas porobim online veci co mam ...

anonym_dc2246
6. jan 2026

byť single v kaviarni mi nevadí, ale čo si objednať keď kávu nepijem, čaj len sypaný, sladené nápoje tiež nie, ani alkohol, pijem len určitý druh minerálky.

petamich
6. jan 2026

Vacsinou si citam knihu alebo len tak hlupo scrollujem.

anonym_09a83c
6. jan 2026

@ivanah87 čítam si knihu, alebo niečo v mobile, popíjam kávu, chodím tak roky do pomerne vzdialene kaviarne, dlhá prechádzka, v kaviarni sama, prečistím si hlavu.

marianarem
6. jan 2026

@ivanah87 Ja chodim velmi casto. Vacsinou pracujem, ci uz na pocitaci, alebo citam nejaky clanok, robim matematiku, rozmyslam. Niekedy idem s knihou a citam, niekedy len nieco na mobile. Ked som niekde na dovolenke, tak obzeram okolie. Takisto moj muz chodi casto sam a ma to podobne ako ja.

anonym_e17950
6. jan 2026
@anonym_2413e3

Minule som si sadla do kaviarne vytiahla som laptop a pracovala som.

@anonym_2413e3 ako dlho zvykneš takto pracovať? Toto vidím v kaviarniach bežne. Jeden človek blokuje stôl pri miniálnom konzumnom nniekoľko hodín. A príde spoločnosť viacerých a nie je miesto. V jednej kaviarni už obmedzili wifi na 1 hod. Dúfam, že to urobia čoskoro viacerí.

selest
6. jan 2026

Vacsinou citam nieco v mobile, pripadne si s niekym pisem alebo sa divam z okna.. Bezne chodim sama.

any_soj
6. jan 2026

@ivanah87 malo by mi na tom byť niečo trápne? Úplne normálna vec. Idem napríklad, keď sa potrebujem nad niečím zamyslieť, pripraviť niečo (dosť vecí riešim ako dobrovoľníčka, organizujem,...) - popri 3 malých deťoch doma je to super. Alebo len tak s knihou na polhodinu... Alebo vypísať triedne knihy :D

anonym_2413e3
7. jan 2026
@anonym_e17950

@anonym_2413e3 ako dlho zvykneš takto pracovať? Toto vidím v kaviarniach bežne. Jeden človek blokuje stôl pri miniálnom konzumnom nniekoľko hodín. A príde spoločnosť viacerých a nie je miesto. V jednej kaviarni už obmedzili wifi na 1 hod. Dúfam, že to urobia čoskoro viacerí.

@anonym_e17950 dve, tri, hodiny. Ale som skonzumovala jeden čaj, kokosové latté, džús a koláč. Konzumné bolo nad 15 eur. A wifi mám svoju.

ivik4
7. jan 2026

Casto chodim. Brazdim net a popijam kavu. Alebo telefonujem
Ale aj serial som si uz nie raz zapla

anonym_7444d8
7. jan 2026
@puremum

ja si sadnem pri okno a pozeram von .. milujem pozorovanie ludi .... obcas porobim online veci co mam ...

@puremum to je uchylne pozerat po ludoch.

biba_18
7. jan 2026

@anonym_7444d8 vôbec to nie je úchylné

akinom0077
7. jan 2026

@ivanah87 Nie je na tom absolutne nic trapne, je to perfektne! Ja to mam velmi rada. Niekedy len tak pozorujem ludi, niekedy som na mobile… dokazem ist sama na obed, na kavu, na drink, na dovolenku, na kupalisko, kamkolvek vzdy je to uzastne a vela x ovela lepsie ako s niekym

puremum
7. jan 2026
@anonym_7444d8

@puremum to je uchylne pozerat po ludoch.

@anonym_7444d8 co je na tom uchylne? v buse ci aute sa nepozeras von oknom? ked si sadnes na lavicku kde pozeras? byt v myslienach a pozerat sa co ludia robo ao sa spravaju - pozorovat ich je upne normalne .. rovnako pozorujem zvietata ci auta .. uchylne by bolo keby ich sledujem za neakym ucelom ale niesom pedofil a ani iny uchylak -nefotim si ich neobtazujem ich .. len sa proste pozram von oknom .. skus to aj y mozno bydes menej uchylna na nete ..lebo aj tu pozorujes co ludia pisu ;)

1sally12
8. jan 2026

To už na všetko potrebujú ľudia návod? 🙏