icon

Ako si spríjemniť deň počas "svojich dní"?

15. feb 2026

Ahojte, ja sa dnes necítim dobre, vlastne to pokračuje od včera, mám svoje dni a včera som bola psychicky asi snáď najhoršie na tom. Dnes som len ťak leňošila a dopriala som si nič. Urobila som si skincare, masku, umyla vlasy, olejová kúra na konce predtým, spravila som si pedikúru, objednala som si obed - donášku, poobede som si pozrela seriál, oprala som, dala som si moje obľúbené kokosové latté a ležím s tbl proti bolesti zabalená v deke a premýšľam, čo pozerať. Mám taký splín. Vonku som dnes nebola, necítila som sa na to. Objednala som si peňaženku/card holder, túžila som po ňom veľmi, musela som si urobiť radosť.

Ako zvyknete takéto dni tráviť vy? Keď potrebujete vypnúť a mať deň pre seba?
Pochopiteľne, toto asi nebude téma pre mamičky s deťmi, lebo to by nebolo celkom možné.

silvusias
15. feb 2026

U mňa je to aktuálne, telka, tabletka, čaj, ale hlavne oddych.

martinkatinka
15. feb 2026

Mne sa dnes cely den toci hlava, aj ked lezim. A aj boli.... Tak nic nerobim. Bola tu chvilu rocna neterka, ta mi zdvihla naladu.

stellarstar
15. feb 2026

Záleží ako vyjde ak mám voľno tak ležím, dávam si suché teplo a lieky od bolesti a ak vyjde že som v službe tak žiaľ pracujem

marinecka95
15. feb 2026

Horúca 🛀, čaj 🫖, pohárik niečoho dobrého %🥃 a oragzmus ☺️

cimage
15. feb 2026

Ja mam deti, ale ak sa da, tak ich prenecham otcovi, ked nie, aj TV je ok. Na stastie nepotrebujem ziadne tabletky, ale psychicky potrebujem byt sama. Vtedy hlavne citam a uzivam si kavu, kludne aj s cokoladou. Zaujimave je, ze vecer som uz ok a vacsinou si aj zacvicim, co mi urobi dobre.

lindous
15. feb 2026

U mňa keď prídu moje dni, tak mi je hneď psychicky lepšie, horšie po tejto stránke znášam PMS a veľmi záleží akú mám náladu, ale také moje zlepšovače nálady sú šport, prechádzka v prírode, dobré jedlo od môjho manžela, nechať sa pomojkať od neho... a niekedy sa proste len chcem vyplakať pri filme 😀 počas menštruácie potom záleží od bolesti, ak je to veľmi zlé, tak som rada, že si nájdem polohu v akej dokážem existovať s termoforom a nič viac... ak je to v pohode, tak už existujem úplne normálne...

petamich
15. feb 2026

V takyto den starostlivost prebera manzel, idealne ak sa mu podari ist z domu a ja lezim, kniha, netflix, vana, objednam si nieco dobre a len tak som.

anonym_40a253
15. feb 2026

@anonym_autor Máš pravdu kým boli deti malé také dni neexistovali ani počas práce často. Ale keď už to inak nešlo tak aj posteľ deka, tabletka a čaj..poprípade kniha.

scila
20. feb 2026

@anonym_autor mne víde druhý, pre mňa najhorší, deň štandardne na pracovný deň, kedy sa za celú pracovnú dobu nezastavím 🙈

anonym_1f40eb
20. feb 2026

@anonym_autor travim dni ako ine, idem do prace, pracujem, svacnem tbl alebo magnezium a frcim dalej, ak nieco robim ked je zle tak max idem spat, dam strecing :DDD to je novodobo nejaky specialny den, priam prielzitost na lenosenie a darceky? :D som nevedela :D zavediem par dnovy "sabatical" raz dva doma :D