Ako ste prežili materskú dovolenku?
Spravili by ste niečo inak ?? Užili ste si ju ako ste chceli ? Ja som sa tešila na svoju vysnívanú dcéru na všetko okolo nej, na materskú predsa len prvé a posledné dieťa, no nakoniec som dostala takú popôrodnú depku ze som musela po pôrode od nej odísť na 6 mesiacov a potom som sa vrátila, ale stále som sa strašné trápila az teraz pol roka som ako tak ok ...no mám pocit že som si ju vobec neužila ako bábätko a teraz by mi už mala ísť do škôlky, prečo to tak letí pri tých deťoch ?? A už druhé mat nebudeme aj keď ja by som chcela ale nemôžme mať už ..ach jaj obijam si hlavu o stenu že som bola taká sprostá ...
A do tej skolky ide na tyzdnovky? Ci ako to myslis? Nikdy nepochopim toto vyplakavanie, ze uz si dieta neuzijes... Ved ma 3 roky, nejde sa odstahovat, este minimalne 15, realne tak 20 rokov s nou budes zdielat domacnost, vsetky rana, poobedia aj volne dni a uzijes si ju az az 🤷🏻♀️
deti nie su hracky, aby si si ich uzivala.. aj si zistila, preco ta poporodna depresia? vztah s dietatom je celozivotna zalezitost, tak ho mozes kludne rozvijat aj dalej.. dcera si ta zrejme tiez velmi 'neuzila', ked bola pol roka po narodeni bez teba.. za to, ze ide do skolky, sa este jej detstvo nekonci.. a nechapem, ze si obijas hlavu o stenu, ze si bola sprosta - to si si ako tu depresiu vybrala dobrovolne, ci co myslis tym, ze si bola sprosta?
deti nie su hracky, aby si si ich uzivala.. aj si zistila, preco ta poporodna depresia? vztah s dietatom je celozivotna zalezitost, tak ho mozes kludne rozvijat aj dalej.. dcera si ta zrejme tiez velmi 'neuzila', ked bola pol roka po narodeni bez teba.. za to, ze ide do skolky, sa este jej detstvo nekonci.. a nechapem, ze si obijas hlavu o stenu, ze si bola sprosta - to si si ako tu depresiu vybrala dobrovolne, ci co myslis tym, ze si bola sprosta?
@reanda Ona to decko tuším aj opustila a flákala sa životom. Starala sa oň rodina, kým sa nespamätala. A teraz, keď ju konečne začalo baviť, ide do škôlky a ona musí ísť do roboty. Takže sa jej zažiadalo novej hračky. Našťastie, aspoň chlap je očividne normálny a ďalšie s ňou nechce.
@reanda Ona to decko tuším aj opustila a flákala sa životom. Starala sa oň rodina, kým sa nespamätala. A teraz, keď ju konečne začalo baviť, ide do škôlky a ona musí ísť do roboty. Takže sa jej zažiadalo novej hračky. Našťastie, aspoň chlap je očividne normálny a ďalšie s ňou nechce.
@anonym_c9c807 2 a pol roka bola prec.
@anonym_1b3952 a takáto mater by chcela ďalšie babo? Je mi ľúto toho dieťaťa
@anonym_1b3952 prosím??? Však píše o 6 mesiacoch.
@anonym_autor dcéra do skolky a ty do prace, aby si nemala čas vymýšľať sprostosti.
Ženy asi ste z tých šťastných, ktoré nezažili ťažkú popôrodnú depresiu, ona si ju dobrovoľne nevybrala, prestaňte útočiť a odsudzovať. Sú aj horšie situácie, kde matka vzala život sebe aj dieťaťu...
@anonym_autor vôbec si nebola sprostá, niektoré ženy znášajú veľmi zle popôrodné stavy. Neboj dcérka si rýchlo zvykne a ty budeš mať plnú hlavu iných vecí ❤❤
So sad...anyway, nemusis tu pisat ten isty prispevok kazdy den. Aj tak si myslim, ze ti nevadi, ze dcera ide do skolky. Skor to, ze uz musis ist do prace.
@anonym_1b3952 prosím??? Však píše o 6 mesiacoch.
@anonym_2e469d ze sa stara uz 6m o male a zacalo ju to aj bavit,pisala v min.teme.
Musela si byt riadne labilna uz predtym, ked sa ti podarilo od “vytuzeneho” dietata odist na polroka prec.. nepochopim toto.
Musela si byt riadne labilna uz predtym, ked sa ti podarilo od “vytuzeneho” dietata odist na polroka prec.. nepochopim toto.
@cyberk vraj pol roka sa stara. Preč bola 2,5 roka. Vraj. Osobne si to neviem predstavit

Ty si tu uz pisala.