Ako zvládať tajomstvá bez tiaže na svedomí?
Dobrý deň...
Nájdu sa tu nejaké ženy, alebo aj muži, ktorí majú nejaké tajomstvo,ktoré nemôžu nikomu, naozaj nikomu vyzradiť? Ja osobne jedno mám. Svedomie ma neťaží. Ale ten pocit, že nemôžete s nikým na svete zdieľať svoje pocity, je hrozný...a cítim, že som z toho stále viac nervózna, aj moje okolie už to vníma...
Ako ventilovať tieto stavy?
Keby len jedno som mala... Ale neťaží ma ani jedno z nich. Nikdy som nemala potrebu to ventilovať.
@anonym_autor Ano mala som vyse dvadsať rooov a v podstate aj mám. Naučila som sa s tym za tie roky žiť. Nepotrebujem ani nechcem o tom s niekým hovoriť!
@anonym_autor nerozmýšľal nad tým ,aj tak to nevyriešiš
@anonym_30fee1 ako sa to dá vydržať .. ja tajim "iba"pol roka, je to niečo, čo nemôžem povedať nikdy nikomu ..
@minenkaa nedá sa na to nemyslieť, lebo je to niečo, čo sa deje a diať bude ...
Napis to na papier papier spal popol vyhod. ozno ti to pomoze
ale tak ci tak to budes musiet len ty nejak "prezut" ci to tajomstvo spalis ci nie
@anonym_30fee1 ako sa to dá vydržať .. ja tajim "iba"pol roka, je to niečo, čo nemôžem povedať nikdy nikomu ..
@anonym_autor zapamätaj si,to čo sa dá vyriešiť vyrieš a čo nie tak čo s tým treba sa na to vysrat
Si zalubena ,však?
Presne toto riesim. Asi to v sebe uchovam a zabudnem..
@anonym_autor nemanz. dieta?😁
@anonym_autor zapamätaj si,to čo sa dá vyriešiť vyrieš a čo nie tak čo s tým treba sa na to vysrat
Si zalubena ,však?
@minenkaa 😞 môžeme to aj takto nazvať ...
@anonym_autor povedz to cudziemu, anonymne niekde na fórach, na reddite, kludne aj anglicky aby ťa tam v tom nikto nespoznal. Aspoň to dostaneš von. Ale ako píšu ostatné ak je možnosť to vyriešiť tak to vyrieš, prípadne z tej situácie odíď.
@anonym_autor psychológ…
@anonym_autor povedz to cudziemu, anonymne niekde na fórach, na reddite, kludne aj anglicky aby ťa tam v tom nikto nespoznal. Aspoň to dostaneš von. Ale ako píšu ostatné ak je možnosť to vyriešiť tak to vyrieš, prípadne z tej situácie odíď.
@anonym_c15752 logickým riešením by bolo odísť zo situácie. To by bolo aj riešenie správne. Ale nie je to to, čo chcem. Už som to skúšala, dvakrát, ale hlava bola stále ",tam" ... A dokonca to s každým navratom zaslo ďalej a ďalej ... Možno to časom vyprchá samé ...
@anonym_c15752 logickým riešením by bolo odísť zo situácie. To by bolo aj riešenie správne. Ale nie je to to, čo chcem. Už som to skúšala, dvakrát, ale hlava bola stále ",tam" ... A dokonca to s každým navratom zaslo ďalej a ďalej ... Možno to časom vyprchá samé ...
@anonym_autor nevyprcha,ak to živíš
Choď psychologicke a tam to povedz, zaplatíš za to, ale možno sa ti uľaví
@anonym_autor myslím, že ako anonym to môže povedať komu chceš, pokiaľ to nie je vražda
@anonym_autor nič nevyprchá, rob čo je správne nie čo sebecky chceš. Časom prídeš na to že to bolo to správne aj pre teba. Teraz to vidíš citovo, nie rozumovo. Vyprchá to keď to uzavrieš za sebou.
Nie je clovek na svete co nema tajomstvo. Kto povie ze nema klame. Niekto ma male tajomstva niekto velke, niekto mega obrie ale preto su to tajomstva aby neublizili inym.
Kludne má vela ludi tajomstva vo vztahoch. Kde kto po kadecom tuzi. po vzruseni tuzime cely zivot. Mozes sa vyspat s najlepsim kamaratom tvojho muza ked nebude doma a mas tajomstvo. A naco by si ho niekde kvakala? Mozes mat cokolvek. Su muzi co vychovavaju deti v myslienke ze su ich otec. Stava sa. Je to tajomstvo a netreba to riesit.
@anonym_autor nevera? Ak ano to tu ma kazda druha. Uzila si si a hod to za hlavu. Ci si sa zamilovala? Tak to je iny problem.
@anonym_autor pozri mozes to ak mas odvahu zhruba opisat a ludia ti daju nazory a budes mat ine myslienky.
@anonym_autor pozri mozes to ak mas odvahu zhruba opisat a ludia ti daju nazory a budes mat ine myslienky.
@anonym_f63777
@anonym_f63777
..áno, nevera ... Ale neťaží ma ani tak to, že som neverná, ako to, že nemôžem nikomu povedať o ňom, o nás .. ani neviem, prečo by som to mala chcieť, je to celé také divné ...a nie je v tom láska, ale skôr príťažlivosť, ktorej sa nedá odolať ... A hlavne, keď osobu denne stretávam ...
@anonym_autor nevera? Ak ano to tu ma kazda druha. Uzila si si a hod to za hlavu. Ci si sa zamilovala? Tak to je iny problem.
@anonym_f63777 užila a chcem si to užívať znova a znova ... Je to hnus, ale je to tak ...
@anonym_f63777
@anonym_f63777
..áno, nevera ... Ale neťaží ma ani tak to, že som neverná, ako to, že nemôžem nikomu povedať o ňom, o nás .. ani neviem, prečo by som to mala chcieť, je to celé také divné ...a nie je v tom láska, ale skôr príťažlivosť, ktorej sa nedá odolať ... A hlavne, keď osobu denne stretávam ...
@anonym_autor a keby si si proste vyriesila nefuncny vztah a nemusela potom riesit tajomstva?
@anonym_autor a keby si si proste vyriesila nefuncny vztah a nemusela potom riesit tajomstva?
@pralinka25 doma normálne fungujeme, aj oni ... toto je taký úlet, útek od každodennej reality ... Preto si myslím, že to možno časom.vyprcha .... Ktovie ...
S jedným mužom mám neskutočnú chémiu, nič iné. Je to od prvého stretnutia s ním. Jeho žena je moja dobrá kamarátka, ten muž je dobrý kamarát môjho manžela (desaťročia). Je potrebné to neživiť, keď sa streteme cítime to obaja (vieme to o sebe navzájom) ale nijak sa tým nezapodievame, nechceme si zničiť pekné manželstvá takýmito vecami. Takže jediná rada, neživ to v sebe.
@anonym_f63777
@anonym_f63777
@anonym_autor jecto zrejme prva nevera. Neboj dalsie uz budu rutina. Uzivaj si ten pocit. Je to nieco nove. Nove vzrusenie v zivote. Novy impulz.
@anonym_f63777 užila a chcem si to užívať znova a znova ... Je to hnus, ale je to tak ...
@anonym_autor nie si ani prva ani posledna. Skoro polovica ludi sa podvadza bezne. Aj tu na koni.
Môžeš ho napísať sem možno ti to kus pomôže
Môžeš ho napísať sem možno ti to kus pomôže
@anonym_51a3ba vsak už napisala ,že ma bokovku a užíva si to a ďalej chce
@anonym_51a3ba vsak už napisala ,že ma bokovku a užíva si to a ďalej chce
@minenkaa už som sa ktomu dostala 🙂

@anonym_autor nerozmýšľal nad tým ,aj tak to nevyriešiš